Pagina 1 din 1
Imprumut avion
Postat 02 November 2014 - 09:57 PM
Salutare , am si eu o rugaminte mai ciudata intr-un fel si cine m-ar putea ajuta i-as putea ramane dator mult timp . Pe 25 nov este ziua colegiului meu si unii profesori dupa ce au aflat aventura mea din vara m-au rugat sa prezint un proiect despre avioane si in special aeromodelism .In mare parte am pregatit ppt dar as avea nevoie de un aeromodel pentru prezentare . Nu am timp si nici piese ca sa pot construii unul .
Asa ca cine e bun si ma poate imprumuta cu un aeromodel timp de cateva zile . Nu va ganditi la zbor , exclus , doar pentru miscarea suprafetelor de control si ce se mai poate prezenta la el ( piesele electronice ) ... de preferat de dimensiuni mediu pt transport , pe care il suport eu :D .Deci cine are timp si bunavointa sa ma ajute ?
Asa ca cine e bun si ma poate imprumuta cu un aeromodel timp de cateva zile . Nu va ganditi la zbor , exclus , doar pentru miscarea suprafetelor de control si ce se mai poate prezenta la el ( piesele electronice ) ... de preferat de dimensiuni mediu pt transport , pe care il suport eu :D .Deci cine are timp si bunavointa sa ma ajute ?
Parfenov Razvan
Postat 04 November 2014 - 06:09 PM
Zippo, la 04 November 2014 - 02:27 PM, a spus:
Salut Parfenov !
In C.Lung este club de aeromodelism si rachetomodelism la Palatul Copiilor, Dl. Catargiu este antrenor si te poate ajuta.
Bafta !
In C.Lung este club de aeromodelism si rachetomodelism la Palatul Copiilor, Dl. Catargiu este antrenor si te poate ajuta.
Bafta !
baaa , de ce eu nu stiu nimic ? sa mor daca stiam ca este asa ceva . ms mult zippo , cand mai prind invoire in oras mai trag o fuga le acolo
Parfenov Razvan
Postat 26 November 2014 - 12:44 PM
Salutare razvane...
Ce-ai mai facut..., cu proiectul ?
Ai facut pana la urma rost de model ?
Ce-ai mai facut..., cu proiectul ?
Ai facut pana la urma rost de model ?
Postat 26 November 2014 - 02:08 PM
Parfenov, la 26 November 2014 - 01:03 PM, a spus:
da , am luat de la club , iar proiectul a fost un succes :)
Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 26 November 2014 - 02:10 PM
Postat 26 November 2014 - 05:19 PM
danysoft32, la 26 November 2014 - 02:08 PM, a spus:
Bravo, ma bucur ca a iesit bine :clapping: :clapping: <BR><BR>P.S<BR>Asta inseamna ca ai gasit clubul de la Campulung. acum ai cunoscut cred si alti "virusati" si e si aproape de tine, iti va fii mult mai usor de acum
l-am cunoscut pe domn'n profesor care este un om minunat :D . virusati mai putin ca sunt copii mici :)
Parfenov Razvan
Arata acest topic
Pagina 1 din 1