Pentru Brasoveni si nu numai Dschiderea unui club de modelism la Brasov
Postat 08 November 2013 - 06:13 PM
Nu cred ca nu s-ar putea realiza asa ceva daca s-ar vrea.Ma gindesc ca in primul rind ar fi nevoie de un spatiu.poate ca sunt persoane ce pot sau au diverse posibilitati in a procura un asemenea spatiu.Poate sunt persoane care chiar detin un asemenea spatiu sau se gaseste ceva de inchiriat la o suma pe care ne-am putea permite sa o platim dintr-o anumita cotizatie.
Chiar daca e vorba de un spatiu ce trebuie renovat.
Eu pot asigura diverse materiale si aparatura pentru un astfel de club,incepind de la diverse materiale de constructie si pina la strung,compresoare pentru aerograf,diverse scule de mina,toate care sa ramina la dispozitia membrilor.Incet ,incet, poate aparea si un CNC si diverse alte necesitati.
Dispun de multe scule si unelte (mini)ca si marimi,pot procura in continuare...
In ceea ce privesc conditiile,de asemenea,am o centrala termica,incalzitoare instant de apa.
Sunt convins ca s-ar gasi timp si pt renovari iar printre doritori si viitorii membrii sunt si persoane care se pricep la amenajari.
Am vorbit acu ceva vreme si cu Octavian alias tomcat aici pe forum.S-ar baga si el,momentan nu este in tara ,din cite am inteles.
Cred ca e pacat ca un oras ca Brasovul sa nu mai aiba asa ceva.Nu am auzit sa mai fie asa ceva in Brasov,exceptie facind Palatul Copiilor.
Daca mai sunt idei sau doritori sau oricine ar dori sa facem aceasta miscare la Brasov,ii astept aici sa discutam mai multe.
Pentru inceput nu cred ca este nevoie de un spatiu prea mare si cred ca oricarui pasionat i-ar prinde bine un atelier in care sa isi puna in aplicatie Opera si sa aibe sculele de care are nevoie,nemaifiind nevoie de trambalat modelul din colt in colt,acasa.
Va astept cu idei si opinii.
Postat 02 January 2014 - 09:43 PM
Dan ma numesc, sunt in Codlea de ceva timp, chiar speram sa gasesc modelisti si pe aici, in Brasov si prin imprejurimi :)
1/36 Losi Micro Highroller converted to BL
1/16 HK Nitro Circus MT
1/12 Tamiya LunchBox
1/10 Traxxas E-Revo BL edition
1/10 ECX Ruckus 4WD BL
and counting
On-road:
1/10 Sakura D3 drift car
Postat 20 January 2014 - 11:09 AM
DRaCu, la 02 January 2014 - 09:43 PM, a spus:
Dan ma numesc, sunt in Codlea de ceva timp, chiar speram sa gasesc modelisti si pe aici, in Brasov si prin imprejurimi :)
Fac modelism in Codlea de peste 20 de ani. Credeam ca am ramas singur pe lume. Ma mir ca nu ai auzit de intrunirea din aprilie 2013.
Vezi ca am trimis un mesaj.
Postat 27 December 2015 - 12:21 PM
ary, la 21 November 2013 - 11:48 PM, a spus:
Salut.
Am dat uiutarii acest topic fiind foarte dezamagit de toate sfaturile primite,majoritatea indrumindu-ma sa le donez diverselor organizatii.
Deci daca mai este de acualitate,ma bag in continuare.
Spatiile se pot amenaja,renova ,etc.
Sunt convins ca sunt multi modelisti nce pot trage o faianta si un glet linga o bere si alaturi de discutii legate de modelism.
PS:Singura problema ar fi ca eu caut acest spatiu la Brasov sau imprejurimi.
Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 27 December 2015 - 12:22 PM
Postat 14 January 2016 - 04:17 PM
Popun o intilnire la aerodromul Sinpetru, acolo activam mai multi din oras, si se poate discuta si aceasta problema. ( asteptam vremea buna de zbor )
P.S. Nu trebuie amestecat aici Palatul Copiilor, este alta problema.
STEFAN.
Postat 14 January 2016 - 07:47 PM
ALBERT STEFAN, la 14 January 2016 - 04:17 PM, a spus:
Popun o intilnire la aerodromul Sinpetru, acolo activam mai multi din oras, si se poate discuta si aceasta problema. ( asteptam vremea buna de zbor )
STEFAN.
Da,ar putea fi un vis.Dar chiar irealizabil?Chiar sa nu se poata?Ideea de club ,asa mai privat,cu taxe uriase din care sa faci o afacere,mi se pare aiurea.Mi se pare mai modelistic sa iti faci tu un model decit sa cumperi unul.Nu consider un cumparator ce zboara sau alearga oarece model extrem de bine,modelist.Acela ce isi face un model,acela ce creeaza e modelist.Parerea mea.
In ceea ce vreau eu nu are loc,donarea,nici macar comercializarea a ceea ce vreau sa fie folosit intrun club de modelism.
Spun asta deoarece am fost indrumat de mai multe ori in aceasta directie.
,,Decit sa te chinui,mai bine le donezi clubului X sau Y.,,
Sa se inteleaga bine.Total exclus.
Cu stima, George.
Postat 16 January 2016 - 03:15 PM
renatoa, la 15 January 2016 - 09:16 AM, a spus:
Si atunci, o afiliere la el cum ar suna ?
Ai vreo idee?
Sigur ca ar suna bine,important e sa se poata nu doar sa se vrea acapararea produselor.
Peste tot mi s-a recomandat donarea,iar pentru mine asa ceva este imposibil.Aceste lucruri nu au fost aduse de Mos Craciun.
E pacat sa nu poata fi folosite si de cei mai putin dotati financiar.
Postat 19 January 2016 - 02:47 PM
renatoa, la 16 January 2016 - 07:23 PM, a spus:
Erau tot colegi de pe forum dar asta iese din discutie.
Nu acest subiect ma intereseaza.
Postat 19 January 2016 - 02:48 PM
ary, la 17 January 2016 - 09:25 PM, a spus:
Ne auzim la un telefon,ary.
Intre ce ore te pot suna?Nu vreau sa deranjez.
Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 19 January 2016 - 02:49 PM
Postat 14 February 2016 - 09:32 PM
Apropo ia dati un ochi aici :
https://www.facebook...32240413775748/