Vreau sa ma hotarasc intre clasele 500 – 550 - 600 cu multiplele lor variante si am nevoie de un pic de ajutor.
Nu am inca nimic asa de mare si nici bateriile aferente (discutia 10/12 celule) asa ca refolosirea bateriilor nu intra in discutie si daca achizitionez un 600 nu cred sa ma intorc la 500 deci probabil 10s e ok pentru mine.
Intre SX si SE din cate inteleg eu e diferenta de turatie si greutate. In general SX e mai usor si cu turatii mai mari (acrobatie) dar probabil cu timpi mai scurti de zbor (cred ca prefer putere fata de timp de zbor).
Intre 500 si 600 (nu am zburat asa ceva inca) inteleg ca e diferenta mare de putere, 600 avand un raport mai bun putere greutate.
Acum stiu ca nu poti sa ceri si timpi mari de zbor si putere mare, sa impaci si capra si varza. Eu nu fac acrobatie nebuna dar imi place sa-l aud in viraje stranse cum paraie ca o mitraliera si ma deranjeaza cand manevre succesive mai stranse duc la caderea dramatica a turatiei.
Pret… Sunt scumpe fara indoiala dar diferenta intre 500 si 600 pe kit e intre 80 si 100 euro (mica in opinia mea).
Capacitatea de a folosi diferite pinioane ar fi un lucru bun dar daca modelul pe care il iau zboara ok asa cum e nu tin neaparat sa jonglez cu turatiile si dimensiunile palelor.
Inca sunt intr-o faza foarte preliminara in luarea unei decizii asa ca nimic nu e batut in cuie si vreau sa ascult opiniile tuturor pentru ca voi zbura pasaroiul asta mult timp de acum in colo. Nu ma vad trecand vreodata mai sus de clasa 600 asa ca ar trebui sa apara ceva cu adevarat revolutionar pe piata ca-l schimb.
Multumesc de ajutor!
Aceasta postare a fost editata de qntt: 07 November 2013 - 03:18 PM