Pagina 1 din 1
TURNIGY 9X Beep alarm
Postat 05 November 2013 - 10:40 PM
Stiu ca la turnigy 9x cind bateria este slaba incepe sa faca beep (avertizare sonora) la fiecare secunda.....dar la cit ar trebui sa inceapa sa bee-puiasca cind scade sub 9v acumulatorul?,de exemplu la mine cind intru in meniu incepe sa bee-puie,iar cind ies se opreste,....Dc?
Postat 06 November 2013 - 12:18 PM
Power, la 05 November 2013 - 10:40 PM, a spus:
Stiu ca la turnigy 9x cind bateria este slaba incepe sa faca beep (avertizare sonora) la fiecare secunda.....dar la cit ar trebui sa inceapa sa bee-puiasca cind scade sub 9v acumulatorul?,de exemplu la mine cind intru in meniu incepe sa bee-puie,iar cind ies se opreste,....Dc?
Avertizarea sonora iti indica faptul ca tensiunea acumulatorului scade sub limita de siguranta. Nu trebuie sa faci altceva decit sa aterizezi cit mai repede (daca esti in zbor ) si sa pui bateria la reincarcat. Altfel risti sa ramii fara semnal.
Aceasta postare a fost editata de aeromax: 06 November 2013 - 12:20 PM
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
Postat 06 November 2013 - 08:04 PM
aeromax, la 06 November 2013 - 12:18 PM, a spus:
Avertizarea sonora iti indica faptul ca tensiunea acumulatorului scade sub limita de siguranta. Nu trebuie sa faci altceva decit sa aterizezi cit mai repede (daca esti in zbor ) si sa pui bateria la reincarcat. Altfel risti sa ramii fara semnal.
A,....inteleg,dar la mine apar avertizarile sonore cind intru in meniu.Cind ies nu mai scoate nici un sunet.
Postat 07 November 2013 - 11:19 AM
Nu stiu despre ce este vorba. Masoara tensiunea pack-ului de alimentare cu un voltmetru. Probabil o eroare a TX-ului.
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
Postat 08 November 2013 - 10:53 AM
edisultan, la 08 November 2013 - 08:21 AM, a spus:
Salut. Răspunsurile pe care le cauţi le poţi găsi la Radio review, unde staţia pe care o deţii are topic dedicat.
Eu am mai folosit ca receptor, pe lângă cel original şi acest model My link cu rezultate bune.Zboruri line.
Eu am mai folosit ca receptor, pe lângă cel original şi acest model My link cu rezultate bune.Zboruri line.
Multumesc pt indrumare :drinks:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1