Modelism - RHC Forum: Nano QX-un nano quad cu de toate... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nano QX-un nano quad cu de toate... Pareri,sfaturi...

#1 Useril este offline   Robinal 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 09-February 12

Postat 04 November 2013 - 08:25 PM

http://www.horizonho...logy-BLH7600#t3
0

#2 Useril este offline   Robinal 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 November 2013 - 08:31 PM

Salut, de ceva timp am gasit acest nano quad. Eu i-am gasit multe + dar astept si de la voi ceva pareri.
+ :
- destul de flexibil
- este facut astfel incat elicile nu pot sa atinga peretii sau tavanul
- dimensiuni reduse
- greutate de zbor de numai 16,5 grame cu tot cu acumulator
- are stabilizator incorporat
si multe altele...
0

#3 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 04 November 2013 - 09:57 PM

- scump
- necesita spektrum

la hk exista alternative la jumate din pretul ala
Fly it, like you stole it!
0

#4 Useril este offline   Robinal 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 November 2013 - 08:55 AM

Exista si varianta rtf
0

#5 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2013 - 06:17 PM

Vezi postareaRobinal, la 05 November 2013 - 08:55 AM, a spus:

Exista si varianta rtf

My link 1

My link 2
0

#6 Useril este offline   Robinal 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 November 2013 - 08:49 PM

Asta imi da de gandit....
0

#7 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2013 - 08:58 PM

Vezi postareaRobinal, la 05 November 2013 - 08:49 PM, a spus:

Asta imi da de gandit....

si daca tot esti fan spektrum vezi ca ai un micro multiwii cu tot cu satelit dsm2 si e bnf
0

#8 Useril este offline   Robinal 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 November 2013 - 08:03 PM

Astazi am facut maiden flight-ul la nano qx.Zboara bine.....chiar daca nu prea stiu eu sa il pilotez (primul quad pe care il pilotez).Modul stabilizat ajuta foarte mult.A luat chiar si cateva trante dar la dimensiunea si greutatea lui nu prea conteaza.
0

#9 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 602
  • Inregistrat: 19-March 11
  • Interests:Control Freak

Postat 26 December 2013 - 11:04 AM

Zilele astea de sarbatori a venit cumnata-mea la mine si mi-a dat cadou un Nicoair Mini Quadrone. E o chestie toy grade ieftina de mall si pot sa va spun ca e varza. Are 4 canale dar ca sa poti sa bagi rudder trebie sa nu dai deloc elevator sau eleron. Foarte bizar pentru mine sa dau comenzi asa alternativ. L-am modificat si i-am dat jos "fusta" ca sa fie mai usor si m-am obisnuit cu ciudateniile lui. Am fost foarte surprins sa constat ca-mi place foarte tare sa ma joc cu el (eu sunt helicopterist si nu am mai avut multirotoare pana acum). Foarte stabil si surprinzator de puternic iar zgomotul este mult mai mic fata de heli-uri. Era perfect in sufragerie ca sa-mi enervez familia si invitatii in asa fel incat decizia de a pleca pe la casele lor sa fie mult mai usor de luat. Dupa vreo doua ore de zbor prin casa am zis ca e timpul sa-i dau drumul sa zburde si prin curte.

M-am blindat bine cu haine groase si am inceput sa dau spectacol pentru pisicile de afara. Ma dau eu in dreapta, ma dau in stanga dupa care dreapta iara... doar ca nu vrea! Si o tine dreapta si putin in sus.
Aia a fost ultima oara cand l-am vazut!!!!

Am ramas interzis cu privirea in zare. Bateria aproape 100% incarcata si 7 minute de autonomie, eu cred ca a trecut usor in alt sector al Bucurestiului. Imposibil de gasit.

Asa ca de nervi m-am bagat pe net si mi-am luat un nano qx. Normal ca in Romanica nu am gasit o cestie atat de exotica asa ca am apelat la vechiul meu prieten si furnizor Matthias Mütherig si daca sunt foarte, foarte norocos o sa am ce zbura de revelion peste masa cu invitati.

Dupa ce-l alerg bine revin cu impresii.

Sarbatori fericite tuturor!
You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.
0

#10 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 26 December 2013 - 11:43 AM

Vezi postareaqntt, la 26 December 2013 - 11:04 AM, a spus:

Zilele astea de sarbatori a venit cumnata-mea la mine si mi-a dat cadou un Nicoair Mini Quadrone. E o chestie toy grade ieftina de mall si pot sa va spun ca e varza. Are 4 canale dar ca sa poti sa bagi rudder trebie sa nu dai deloc elevator sau eleron. Foarte bizar pentru mine sa dau comenzi asa alternativ. L-am modificat si i-am dat jos "fusta" ca sa fie mai usor si m-am obisnuit cu ciudateniile lui. Am fost foarte surprins sa constat ca-mi place foarte tare sa ma joc cu el (eu sunt helicopterist si nu am mai avut multirotoare pana acum). Foarte stabil si surprinzator de puternic iar zgomotul este mult mai mic fata de heli-uri. Era perfect in sufragerie ca sa-mi enervez familia si invitatii in asa fel incat decizia de a pleca pe la casele lor sa fie mult mai usor de luat. Dupa vreo doua ore de zbor prin casa am zis ca e timpul sa-i dau drumul sa zburde si prin curte.

M-am blindat bine cu haine groase si am inceput sa dau spectacol pentru pisicile de afara. Ma dau eu in dreapta, ma dau in stanga dupa care dreapta iara... doar ca nu vrea! Si o tine dreapta si putin in sus.
Aia a fost ultima oara cand l-am vazut!!!!

Am ramas interzis cu privirea in zare. Bateria aproape 100% incarcata si 7 minute de autonomie, eu cred ca a trecut usor in alt sector al Bucurestiului. Imposibil de gasit.

Asa ca de nervi m-am bagat pe net si mi-am luat un nano qx. Normal ca in Romanica nu am gasit o cestie atat de exotica asa ca am apelat la vechiul meu prieten si furnizor Matthias Mütherig si daca sunt foarte, foarte norocos o sa am ce zbura de revelion peste masa cu invitati.

Dupa ce-l alerg bine revin cu impresii.

Sarbatori fericite tuturor!

Se gaseste si la Romania, trebuie sa stii unde sa-l cauti. Eu l-am luat pe la jumatatea lui noiembrie.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#11 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 26 December 2013 - 04:33 PM

Cu cit?

In ro vad o oferta RTF la "doar" 749 de ron si nu e disponibil inca, pe cind la lindinger e listat la EUR89.90 tot RTF

Poate nu stiu eu bine cursul eur/ron dar nu-mi iese calculul nicicum
USER BANNED BY ADMIN
0

#12 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 December 2013 - 04:47 PM

Vezi postareaDanB, la 26 December 2013 - 04:33 PM, a spus:

Cu cit?

In ro vad o oferta RTF la "doar" 749 de ron si nu e disponibil inca, pe cind la lindinger e listat la EUR89.90 tot RTF

Poate nu stiu eu bine cursul eur/ron dar nu-mi iese calculul nicicum

Nu-i asa ca preturile in Romanica sunt foarte interesante? E adevarat ca TVA-ul la noi e de 24% fata de nemti unde e 17% dar si magazinele de la noi atunci cand au ceva in stoc (daca au ca in general doar se lauda) pun niste scoruri de ten'doaie!

Inainte sa dau cautare eram convins ca gasesc in Bucuresti Nano qx fara probleme pentru ca nu e o chestie scumpa sau foarte speciala. Asta e... Suntem putini si toti proprietarii de magazine spera sa devina milionari in euro peste noapte pe spatele nostru asa ca Nemtii sa traiasca - baieti seriosi cu preturi bune si dotati cum se cuvine.
0

#13 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2014 - 03:44 PM

A venit!!! Am tras vreo 20 de zboruri cu el si se comporta ireprosabil. Este cel mai precis zburator de interior pe care l-am incercat. Dupa parerea mea coaxialele sunt moarte, qx face totul de 100 de ori mai bine.

Modul stabilizat e fantastic si destul de rapid, poti sa treci cu el pe sub mese si scaune fara emotii. Modul de acrobatie insa mi se pare inutilizabil cel putin in interior. Par sa fi renuntat integral la vreo asistenta electronica in modul pentru acrobatie dar ramane sa verific afara daca e asa.

Mi-ar placea mai multa putere pe motoare dar e o chestie minora si mi-ar placea sa poti sa reglezi cat de multa stabilizare vrei(gradual sau macar cateva trepte).

Per total impresia pe care mi-a facut-o e FANTASTICA! Ramane sa vedem in timp cum rezista. Va tin la curent. :good:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro