Modelism - RHC Forum: Multicopter heavy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Multicopter heavy

#1 Useril este offline   cretzu94cool 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 09-March 13

Postat 13 December 2013 - 02:40 PM

As dori sa stiu unde pot gasi un multicopter RTF care sa respecte urmatoarele specificatii:

- sa poata ridica 1.5 - 2 kg lejer, fara efort
- sa aiba GPS naza (cred ca asa se cheama) sa il pot seta sa mearga singur din pct. A in pct. B , fara a fi limitat de raza telecomenzii.
- sa poata zbura cu tot cu incarcatura in jur de 20-30 min
Acesta mi se pare ideal (nu stiu daca are si acel gps de care vorbeam)
Daca mai stiti ceva asemanator, raman recunoscator.
Mentionez ca nu prea ma pricem in acest domeniu, insa pretul nu ar fi o problema.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 13 December 2013 - 03:01 PM

Din cum ai formulat cerintele si limbajul folosit, as pune eticheta de victima sigura :) Nu cu superioritate, ci compatimire... :(
Victima din doua motive... fie vei fi contactat de cineva care iti va vinde, chiar daca o face cu demonstratie, ceva necorespunzator, pentru ca nu stii chichitzele din domeniu... nu mai zic de vreun excroc care sa iti dea o cazatura care sa inceapa sa ii cedeze rulemntii dupa o ora sau altele din astea...
Sau, presupunand ca totul merge ideal la punctul 1, victima pentru ca vei da cu el de pamant in scurt timp. Chestia cu mers singur din punctul A in punctul B mai are de asteptat, deocamdata realitatile momentului sunt doua: chestiile astea nu merg singure, ci trebuie pilotate, si doi, chestiile astea cateodata merg singure, adica o iau razna !

Revenind la cerintele tale, o singura observatie, "gps naza" este o formulare ca si cum ai zice "girofar Logan", noi am priceput ce vrei, numai ca celor care stau la panda ca sa isi ofere serviciile le spune cu totul altceva despre matale ;)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 11-October 08

Postat 13 December 2013 - 05:20 PM

ceva de genu ? : http://arstechnica.c...prison-inmates/

Aceasta postare a fost editata de Sere4uall: 13 December 2013 - 05:20 PM

Off-road: HPI Baja 5sc SS 1:5
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit

On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#4 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 13 December 2013 - 05:26 PM

E coool un astfel de multicopter, sa-i dam ponturi ori ba ? :-)))

Ia de aici

si demo de acilea

Se incadreaza in ce vrei tu sa faca cu exceptia faptului ca nu are gps naza.

PS. daca vine Mos Craciun cu asa ceva, e generos cu unii clar ! :-)

PS. acum am vazut, "pretul nu e o problema", perfect !

Aceasta postare a fost editata de Mihai Oprescu: 13 December 2013 - 05:29 PM

0

#5 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 13 December 2013 - 05:56 PM

Vezi postarearenatoa, la 13 December 2013 - 03:01 PM, a spus:

Victima din doua motive... fie vei fi contactat de cineva care iti va vinde, chiar daca o face cu demonstratie, ceva necorespunzator, pentru ca nu stii chichitzele din domeniu...
Sau, presupunand ca totul merge ideal la punctul 1, victima pentru ca vei da cu el de pamant in scurt timp. Chestia cu mers singur din punctul A in punctul B mai are de asteptat, deocamdata realitatile momentului sunt doua: chestiile astea nu merg singure, ci trebuie pilotate, si doi, chestiile astea cateodata merg singure, adica o iau razna !

Revenind la cerintele tale, o singura observatie, "gps naza" este o formulare ca si cum ai zice "girofar Logan", noi am priceput ce vrei, numai ca celor care stau la panda ca sa isi ofere serviciile le spune cu totul altceva despre matale ;)

:rofl: :clapping:

Prin Galati sunt cativa zburatori cu asa ceva, ar trebui sa-i gasesti usor.
0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 13 December 2013 - 05:58 PM

Eu am vorbit serios, nu e frumos sa faceti misto de domnul cretzu... :(
Probabil dumnealui este in bransa foto/video, a vazut ceva clipuri de video aerian care i-au aprins imaginatia, banuiesc ca nu are o imagine exact a pietei si crede ca va da lovitura daca isi ia asa ceva, si gata fandacsia...
Parerea mea este ca piata este slabutza rau, si in domeniul asta si daca nu ajungi sa rupi niciodata... :lol: , tot costa bateriile cat banii pe care ii iei pe filmare. Iar daca ai dat jos odata cu o camera mai de soi, te lecuiesti definitiv, daca nu faci asta din pasiune.
Cat de insetata e piata am vazut recent cand primaritza noastra cea sexy a facut contract cu o echipa de la Bucuresti ca sa vina sa ii faca niste filmari, pentru ca local oferta de filmari aeriene este zero. Cei cativa fotografi cu care am discutat, cand au auzit ce costuri sunt, le-a trecut rapid, si-au dat seama ca nu amortizeaza nici in 3 ani.
Iar la partea financiara as zice ca un factor important este abordarea gresita "heavy duty"... fotograful care nu stie cu ce se mananca tot ce zboara, ca tot romanul are un dslr mare si grozav, si din el vrea sa faca si bici...
Daca insa sta cineva sa judece la rece partea aia cu the right tool for the right job, ajunge rapid sa imi dea dreptate ca mai bine isi ia separat o camera dedicata de 500 grame, pentru ca diferenta intre pretul unei zburatoare capabile sa ridice 500 grame si una de 2kg este cam cat pretul camerei video mici dedicate ;) Plus ca atunci cand o trantesti, alta este pierderea in cazul camerei mici fata de maretul dslr...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 13 December 2013 - 06:01 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro