Modelism - RHC Forum: Scratch built rewiew - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scratch built rewiew

#121 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 05 November 2013 - 06:48 PM

Vezi postareastiganas, la 05 November 2013 - 06:18 PM, a spus:

Mai da chitros mai esti. Eu zic sa-l pedepsim pe GigiGl pentru ca a facut un model de la zero. Sa se invete minte el si altii ca el sa nu se mai dea rotunzi. Si sa faca poze ca lumea pe plan ca alea in curte nu se pun.

Propunerea mea nu era la misto da inteleg ca topicul este definitiv compromis (din cauza lui GigiGl, apropo nu iti place topicul lui dar avionul macar e OK?)

sa ma bag si eu ca musca in lapte :D planorul din imagine l-am facut eu dupa niste imagini de pe rc groups, aripile sunt singurele care sunt ramase de la un planor mai vechi al meu care a suferit mult si sunt taiate de colegul dululutu. nu am facut un build, nu am facut poze in timpul constructie, dar daca as fi facut si vroiam sa impartasesc pe forum experienta mea si bagam la Scratch Built si venea cineva si imi zicea da dar l-ai copiat dupa poze, nu e bine pus aici. atunci cum statea treaba?

P.S.: zboara frumos, ii trebuie un motor mai puternic, nu are putere sa il traga :) are un kilogram

Fisiere atasate

Fly it, like you stole it!
0

#122 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 05 November 2013 - 06:58 PM

Vezi postareastiganas, la 05 November 2013 - 06:18 PM, a spus:

Mai da chitros mai esti. Eu zic sa-l pedepsim pe GigiGl pentru ca a facut un model de la zero. Sa se invete minte el si altii ca el sa nu se mai dea rotunzi. Si sa faca poze ca lumea pe plan ca alea in curte nu se pun.

Propunerea mea nu era la misto da inteleg ca topicul este definitiv compromis (din cauza lui GigiGl, apropo nu iti place topicul lui dar avionul macar e OK?)

Domnuu Sef ! Chitros Nechitros nu stiu .. Daaaaa nici Maica Tereza nu sunt si nici dupa corcodus nu ma dau !
..
Da de ce nu comentezi Don' Sef esenta spuselor mele ci doar concluzile paralele ..

1 - Merge F3A ul trainer pus langa Radiance in acelasi topic de F3A ?
2 - Cum e cu " Nu intrebi nu afli" ... adica "Cine nu papa bataturica nu pupa nici ochisor"
3 - Si daca chiar intrebi esti " servit " prompt " : Ce te bagi ! Nu ai inteles ca facem ce vrem ?

etc
etc

Nu astept raspuns ca tu esti baiat bun si te ai si bine cu toata lumea .. nu e rau , dar anumite lucruri trebuiesc clarificate !
Eu ma am .. rau cu toata lumea ..

Despre avion nu am ce comenta .. un model normal .. nu e cred ca este nevoie de avalansa de laude .. basca ca am mai declarat-o si pe forum :

... nu mai pot, nu rezist, .. cand vad chestiile ale .. " superb, bestial , sa il stapanesti sanatos, cel mai tare, cand il vedem .. bla bla "
toate astea in situatia unui banal : SKY RUNNER FTR 2.4GHz (700 mm )

P.S.

Sa stii ca ideea cu Tache Macelaru' nu e rea .. pe RcScaleBuilder sunt grupate constructiil de machete astfel :

1 Brian Taylor Plans
2 David P. Andersen
3 Dave Platt
4 Don Smith Plans
5 Jerry Bates Plans
6 Meister Scale
7 Mick Reeves Plans
8 Nick Ziroli Plans
9 Palmer Plans
10 Roy Vaillancourt
11 Vanguard Plans - Designs by Vance Mosher

etc etc

Cum ar fi sa avem toate constructiile colegilor in tpoce de genul ..

1 - GigiGl
2 - Sorin Caius
3 - DanMitea
4 - Fokke
5 - Gicos

etc etc ... si scuzata sa imi fie ordinea .. e doar un exemplu

Da voi cadeti in plasa si vedeti doar cancan-ul din ce spun eu ..

P.S.

Nici referendum nu ai vrut sa faci ! Ha ! Ha !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#123 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2013 - 07:02 PM

Vezi postareaRedDevil, la 05 November 2013 - 06:48 PM, a spus:

sa ma bag si eu ca musca in lapte :D planorul din imagine l-am facut eu dupa niste imagini de pe rc groups, aripile sunt singurele care sunt ramase de la un planor mai vechi al meu care a suferit mult si sunt taiate de colegul dululutu. nu am facut un build, nu am facut poze in timpul constructie, dar daca as fi facut si vroiam sa impartasesc pe forum experienta mea si bagam la Scratch Built si venea cineva si imi zicea da dar l-ai copiat dupa poze, nu e bine pus aici. atunci cum statea treaba?

P.S.: zboara frumos, ii trebuie un motor mai puternic, nu are putere sa il traga :) are un kilogram

Te suparai , faceai urat , gaseai vinovati care stau impotriva promovarii aeromodelismului in Romania, facei o petitie la toate Palatele
Copiilor din tara si cereai intr-un strigat de disperare .... un topic care sa iti poarte numele RedDevil si in care sa pui ce vrei sau daca vrei sa nu pui chiar nimic ..
ca este doar al tau si esti stapan pe el .. pe topic ! :good:

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 05 November 2013 - 07:04 PM

0

#124 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 05 November 2013 - 07:10 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 05 November 2013 - 07:02 PM, a spus:

Te suparai , faceai urat , gaseai vinovati care stau impotriva promovarii aeromodelismului in Romania, facei o petitie la toate Palatele
Copiilor din tara si cereai intr-un strigat de disperare .... un topic care sa iti poarte numele RedDevil si in care sa pui ce vrei sau daca vrei sa nu pui chiar nimic ..
ca este doar al tau si esti stapan pe el .. pe topic ! :good:

Domnu' Gigi imi place cum puneti problema :)
Fly it, like you stole it!
0

#125 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 05 November 2013 - 07:19 PM

Pai le-ai clarificat de acum doua pagini dar nu o lasi. Si de laude e nevoie, cum nu primeste nimeni bani ca scrie si pune poze pe forum putina apreciere nu strica.

Altfel ajungem ca in USA, numai mosi basinosi si acrii pe aerodrom; le-am vazut pe toate, le-am construit pe toate. Nu toata lumea face modele F3A si pentru oricine primul model facut de la zero e cel mai tare din lume.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 05 November 2013 - 06:58 PM, a spus:

Nu astept raspuns ca tu esti baiat bun si te ai si bine cu toata lumea .. nu e rau , dar anumite lucruri trebuiesc clarificate !
Eu ma am .. rau cu toata lumea ..

Despre avion nu am ce comenta .. un model normal .. nu e cred ca este nevoie de avalansa de laude .. basca ca am mai declarat-o si pe forum :

... nu mai pot, nu rezist, .. cand vad chestiile ale .. " superb, bestial , sa il stapanesti sanatos, cel mai tare, cand il vedem .. bla bla "
toate astea in situatia unui banal : SKY RUNNER FTR 2.4GHz (700 mm )

0

#126 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 05 November 2013 - 09:16 PM

Stefan,

Eu am inceput sa construiesc de la 0 de la vreo 12 ani, de la vreo 16 ani am inceput sa si proiectez aeromodele, la inceput captive , combaturi, apoi planoare RC si trainere , dupa aia am trecut la avioane ultrausoare.

Toate au fost cele mai grozave la timpul lor si mereu ultimul a fost mai grozav ca precedentul. Laudele sunt binevenite la oricine pentru ridicarea moralului si pentru a te incuraja sa mergi mai departe,dar trebuie sa fie din partea unor persoane pregatite si mai ales OBIECTIVE.

Ciao Sorin

Aceasta postare a fost editata de SORIN CAIUS: 05 November 2013 - 09:17 PM

0

#127 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 05 November 2013 - 10:19 PM

JR/Futaba/Spektrum.... asta te doare... Nu le cauta pe net, pozele sunt facute acum 5 minute.....
Servouri, receptoare, statii emisie.... Iata-i bunicii din Romania pe cand tu nu auzisesi inca de RC:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.jpg (75.28K)
    Number of downloads: 95
  • Fisier atasat  2.jpg (64.57K)
    Number of downloads: 90
  • Fisier atasat  3.jpg (59K)
    Number of downloads: 86
  • Fisier atasat  4.jpg (63.29K)
    Number of downloads: 91
  • Fisier atasat  5.jpg (74.96K)
    Number of downloads: 90

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 05 November 2013 - 10:20 PM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#128 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 09:01 AM

Vezi postareaGigiGL, la 05 November 2013 - 10:19 PM, a spus:

JR/Futaba/Spektrum.... asta te doare... Nu le cauta pe net, pozele sunt facute acum 5 minute.....
Servouri, receptoare, statii emisie.... Iata-i bunicii din Romania pe cand tu nu auzisesi inca de RC:

???? ! stupid ..
0

#129 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 09:33 AM

Vezi postareastiganas, la 05 November 2013 - 07:19 PM, a spus:

Pai le-ai clarificat de acum doua pagini dar nu o lasi. Si de laude e nevoie, cum nu primeste nimeni bani ca scrie si pune poze pe forum putina apreciere nu strica.

Altfel ajungem ca in USA, numai mosi basinosi si acrii pe aerodrom; le-am vazut pe toate, le-am construit pe toate. Nu toata lumea face modele F3A si pentru oricine primul model facut de la zero e cel mai tare din lume.

Cum mai eviti cele trei intrebari !? - erai bun de politician !! .. nu zic de multe altele intrebari evitate .. vezi ca am mai pus una in topicul de la Kit Review al Distinsului Domn Caius Sorin .. sa vezi mod de abordare la o simpla intrebare .. " ce greutate are ? "

Cand am dreptate .. nu o las !

P.S.

La mine la firma mai vin clienti care au avut diverse probleme ... si vin cu abordari diferite :

1 - Primul ...

" Domnul Stoica .. am patit si noi un necaz la biblioteca .. s-a urcat cel mic cu picioarele in sertar si a sarit pana a trecut prin el si la si rupt ! .. am dorii sa ne ajutati sa il inlocuim si se ne spuneti cat ne costa daca se poate ! "

Cum este si normal raspunsul ... " Aaaa .. Ce nazdravan ! Bine ca nu s-a lovit ! Il facem in catava zile si nu va costa nimic ca e o nimica toata .. am mobilat toata casa si acum ne calicim la o fata de sertar ??! "

2 - Al doilea .. ( aceeasi situatie )

" Aloo ! Domnule .. am zis intai sa va sunam inaite sa apelam la Protectia Consumatorului , caci asa din senin .... uite ca s-a intamplat .. "

Raspuns pe masura .. " Sa mori tu ?! .. Facem Expertiza tehnica neutra si mincinosul suporta costurile si consecintele
ce ziceti ! " .. dupa cateva ore revine nevasta sau bunica cu miloaga ..

Am mii, zeci de mii de clienti de-a lungul anilor si am ajuns sa ii cunosc de cum intra pe usa sau de cum deschid gura , am colaborat cu toate clasele sociale .. de la oameni simpli, la generali, la parlamentari , la medici , profesori si .. chiar interlopi ..

Deci uzura exista .. asa ca ..
0

#130 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 10:32 AM

Gigi,

Vad ca tot nu intelegi despre ce e vorba.Nu face nimic, poate totusi o data vei intelege, sunt convins de asta.

Nu mai bine te ocupi tu mai mult de zecile de mii de clienti pe care ii ai ? sa le acorzi lor mai mult timp si mai putin timp noua ca nu ne suparam pe tine, pe cuvant.

Ciao Sorin
0

#131 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 10:46 AM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 06 November 2013 - 10:32 AM, a spus:

Gigi,

Vad ca tot nu intelegi despre ce e vorba.Nu face nimic, poate totusi o data vei intelege, sunt convins de asta.

Nu mai bine te ocupi tu mai mult de zecile de mii de clienti pe care ii ai ? sa le acorzi lor mai mult timp si mai putin timp noua ca nu ne suparam pe tine, pe cuvant.

Ciao Sorin

Nici o grija .. ma pot ocupa chiar de toti .. clientii tampiti ii ghicesc din prima si ii trimit la plimbare caci altfel
in loc de afacere te trezesti cu belele .. sunt grei de cap si nu inteleg .. aici nu se pune problema de busines asa ca
nu ma deranjeaza chiar daca unii pricep mai greu .. eu incerc ..

Sunt clienti care se cred buricul pamantului si dupa esuarea tuturor incercarilor de a le explica ce si cum este corect
ca nu tine, ca se rupe, ca trebuie sa acord garantie minim doi ani, etc etc la replica lor finala .. " mie imi faci asa ca e la mine acasa si asa vreau ! " .. le mai dau o ultima sansa de a intelege spunandu-le :

" Cand o sa mergeti la stomatolog, si asta dupa ce va veti interesa de cel mai bun medic sa nu insistati totusi sa va scoata maseaua prin ureche doar pe motiv ca va e teama sa deschideti gura, ca s-ar putea sa dati de unul care sa incerce sa va satisfaca dorinta si desii poate o sa scapati de durerea de masea o sa aveti nevoie de un aparat auditiv .. "

Se supara si pleaca .. jaf in ciuperci !
0

#132 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 12:28 PM

Si ca sa inchei cu un caz REAL dar relaxant ( Real caci de aia ne si numim REAL DESIGN ) ..

Un domn mai in varsta putin, a dorit o mobila de bucatarie ... O.K.
A insistat ca partea inferioara sa fie pe rotile ca de roll box de birou .. naspa .. degeaba i-am explicat ca trebuiesc picioare care sa aiba reglaj , cu plinta din aluminiu care sa le mascheze , ca poate pica in rostul de la gresie si rotile respective nu au reglaj etc etc ..

" CAND O SA ITI FACI LA DUMNEATA ACASA ITI FACI CUM VREI .. PANA ATUNCI "
... Aaaaaa .. bun .. ia semneaza in contract si pe proiect ..

Credeti ca s-a oprit aici ? .. Nuuu !

A vrut si masina de spalat rufe sa aiba locul ei .. O.k. e normal

Eu .. se lasa niste tolerante caci pe meniul de stoarcere mai vibreaza bla bla ..

" CAND O SA ITI FACI LA TINE .... PANA ATUNCI SA NU VAD NICI 1 mm GAURA INTRE EA SI CORPURILE ALATURATE "

... Aaaaaa .. bun ... ia semneaza si pentru asta ..

Baietii in hala glumeau .. " Ii punem si volan sefu ? " ..
" Fiti cuviinciosi va rog si mare atentie sa iasa perfect sa nu aiba vre-un motiv "

Cea mai buna echipa de montaj si cu cei mai politicosi baieti s-a ocupat de livrare ..

La o saptamana suna ... aaaaaa ce il asteptam ...

Usor smerit .. " Domnul Stoica stiti .. a pus sotia masina sa spele si ..."

I-am retezat-o ..

" Si a ajuns masina cu mobila cu tot in mijlocul casei gata gata sa rupa si racordurile flexibile de la chiuveta !! "

Inca cu glas de milog .

" Daaaaaa ! Da de unde stiti ? .. si ce putem face ? "

" Cand o sa imi fac eu la mine acasa o sa stiu ce se poate face .. dumneavoastra nu pot decat sa va recomand o vulcanizare
sa va verifice presiunea din roti ... e o posibila cauza "

S-a enervat si a inchis .. a revenit dupa cateva zile cu rugamintea sa schimbam rotile cu pocioare asa cum am propus initial .... fiind diferenta de inaltime intre roti si picioare trebuia modificata TOATA mobila .. si i-am trantit un pret mai mare decat platise prima oara ..

Asta referitor la : Fac ce vreau cum vreau .. posibil v-a amuzat .. dar e trist de adevarat.

Acum chiar se pot sterge posturile mele ...
0

#133 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 06 November 2013 - 12:51 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 06 November 2013 - 12:28 PM, a spus:

.... fiind diferenta de inaltime intre roti si picioare trebuia modificata TOATA mobila .. si i-am trantit un pret mai mare decat platise prima oara ..

Si ce are asta, cu priceputul la dat sfaturi in modelism ? In materie de mobilier, din cate citesc, mi se pare clar ca nu iesi din tiparul materialelor prefabricate de care dispui, sa pui mana sa faci ceva de la zero exclus.
Un modelist facea niste picioare de inaltime rotilor, nu se apuca sa modifice mobila.

In modelism asa cum a zis recent o tanara speranta... "ce predictbil esti" e simplu sa zici, ia Sebart ca nu vei da gres.
Mai greu e sa iti propui sa construiesti la nivelul ala.
Cel mai simplu e sa razi de cei care fac.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 November 2013 - 12:51 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#134 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 06 November 2013 - 12:53 PM

Am fost un mare dobitoc.

Ia uite ce scrie nenea Silviu aici, in 2005:

http://www.rhcforum....iew-aeromodele/

da asa e cu sticky-urile astea, nimeni nu le citeste.

"Incercam in acest forum nou deschis sa abordam calitatea diferitelor kituri pe care le-am construit.
subiectele deschise trebuie sa contina urmatoarele
Numele aeromodelului
Caracteristici
Poze cu partile componente,
Consideratii (calitate kit, potrivire piese, tehnici de lucru, pareri personale)
..........................
si inca o rugaminte: incercati sa evitati comentariile inutile! sa incercam sa pastram discutiile strict la nivelul de informatii tehnice ,metode utilizate pentru constructie.
comentariile de genul :wow ce frumos e ,nenea cat a costat,vor fi sterse fara avertizarea autorului
Va multumesc,
silviu66

PS:oare cati dintre noi construim din kituri,cati "construim" arf-euri si cati construiesc de la zero?
cred ca stim!!!
99% ARF;0,5 % Kit ;0,5 % de la zero.
aceasta de mai sus este doar o estimare a mea!!!
"

Eu zic ca mai clar de atat nu se poate si subiectul e practic inchis.
0

#135 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 01:19 PM

Vezi postarearenatoa, la 06 November 2013 - 12:51 PM, a spus:

Si ce are asta, cu priceputul la dat sfaturi in modelism ? In materie de mobilier, din cate citesc, mi se pare clar ca nu iesi din tiparul materialelor prefabricate de care dispui, sa pui mana sa faci ceva de la zero exclus.
Un modelist facea niste picioare de inaltime rotilor, nu se apuca sa modifice mobila.

In modelism asa cum a zis recent o tanara speranta... "ce predictbil esti" e simplu sa zici, ia Sebart ca nu vei da gres.
Mai greu e sa iti propui sa construiesti la nivelul ala.
Cel mai simplu e sa razi de cei care fac.

Si tu esti la fel de " OBIECTIV" .. de ce nu faceti voi frate un FunClub ... Nea'Gigi ..

1 - Am spus SA SE SI PROIECTEZE .. si tanara speranta a dat cu mucii in fasole
2 - Doar am intrebat ce greutate are modelul ! si tanara speranta sa apucat sa si manance fasolea
3 - M-ai trimis pe un forum .. ti-am aratat ca amesteca ARF-rile cu Kit-urile .. tu .. MUCLES .. ti-ai tras
si tu fasolea in fata si nu e frumos sa raspunzi cu gura plina .. as ca te inteleg ..
4 - Zici ca am ras de cei care construiesc .. ? de cine ? cand ? unde ? aaaaa .. dupa ce m-a luat pe sus ca ala cu bucataria pe roti ? .. pai ala e model de F3A ? spune daca ai curaj frate ..
Daca era facut de un copil fii sigur ca nu comentam dar de un mare producator de avioane ultrausoare destinate vestului care ii ia pe toti la rost ?.. auzi tu .. Dan Mitea nu se misca mai cu talent cand construieste ? .. de ce ai tacut atunci ? aaaa.. nu ai vazut ! .. Tocmai tu care esti primul la gard ca babele alea de se uita printre uluci in caz de taraboi ..

Buey .. nu esti departe de mosu' ala cu bucataria pe roti .. sa te vad eu geniule cum faci curat sub o mobila de bucatarie
la care intre baza si gresie ai DOAR 5 cm .. nu incape mana nici o treime din adincime .. te mananca carcalagii tata .. nici sa ajungi la picioarele din spate sa le reglezi nu vei putea si va trebui sa te apuci sa iti faci singur si plinta din aluminiu care trebuie sa le mascheze .. furnal, cuptor, topire .. asa zici ? ALRO Slatina ca esti aproape .. bravo !
La mobila CREATIA , DESIGNUL , PERSONALIZAREA , EXPLOATAREA SPATIILOR , ARMONIZAREA CU RESTUL CASEI este important nu
sa stai ca BOUL si sa dai la pila sa scurtezi balamalele si picioarele .. SUNT BRANDURI de renume mondial care se ocupa cu asta .. ca DA ! .. eu folosesc Futaba,JR,Hitec la accesorii, sisteme servodrive cu procesor care monitorizeaza inchiderile
si deschiderile .. apropo .. nu sunt OPEN !

Aveti o pata de ura pe privire , o antipatie care nu va poate ajuta la o discutie obiectiva .. balarii .. varza !
Dar repet .. la cati am intalnit nimic nu m-a mai mira .

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 November 2013 - 01:23 PM

0

#136 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 06 November 2013 - 01:54 PM

Am priceput, boul care da la pila poate nu observa si sterge stantarea aia cu staiful, cum ii zice... :unsure: ah, Miele, made in Germany, adica la Brasov ;)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#137 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 02:14 PM

Vezi postarearenatoa, la 06 November 2013 - 01:54 PM, a spus:

Am priceput, boul care da la pila poate nu observa si sterge stantarea aia cu staiful, cum ii zice... :unsure: ah, Miele, made in Germany, adica la Brasov ;)

Da sa stii ca TOT PRODUSE ELECTROCASNICE DE LUX FABRICA .. ca lipseste bou' care sa dea la pila in pur stil romanesc.
Se folosesc tot liniile de fabricatie si tehnologiile nemtesti !
Si cand pe ele scrie Miele sa stii ca e chiar Miele - nu e ca pe gard unde scrie .. Pu .. dar el saracu tot gard ramane !
Vezi ca pe gandirea asta a ta, si ultrausoarele lui Caius sunt varza desii sunt cu destinatie Germania ca de .. sunt Made In Germany adica la Arad ! .. pai ce faci ... se ataca membrii fun clubului intre ei ?

Ai incercat sa te bagi sub dulapul din bucatarie ? .. ca iar evitati raspunsurile directe ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 November 2013 - 02:17 PM

0

#138 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 06 November 2013 - 02:31 PM

Vezi postarearenatoa, la 06 November 2013 - 01:54 PM, a spus:

Am priceput, boul care da la pila

uite unii care canta frumos, cu toate ca au fete de "Nea Vasile cu basca pe ceafa".

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#139 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 02:33 PM

F I N A L .. ( de cariera ) ..

Daca un post reprezinta interes, daca un post aduce un avantaj colegilor fie ei si doar 0,5 % constructori ,daca ajuta comunitatea de modelism, INTRUN NICI INTRUN CAZ nu poate un singur diliu ca mine sa blocheze totul ..
Asa ca va trebui cautat in alta parte motivul .. sau lipa de argumente .. caci cu DACA NU INTREBI NU AFLII ! nu se ajunge departe

Bafta !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 November 2013 - 02:35 PM

0

#140 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 06:52 PM

Gigi,

4 - Zici ca am ras de cei care construiesc .. ? de cine ? cand ? unde ? aaaaa .. dupa ce m-a luat pe sus ca ala cu bucataria pe roti ? .. pai ala e model de F3A ? spune daca ai curaj frate ..
Daca era facut de un copil fii sigur ca nu comentam dar de un mare producator de avioane ultrausoare destinate vestului care ii ia pe toti la rost ?.. auzi tu .. Dan Mitea nu se misca mai cu talent cand construieste ? .. de ce ai tacut atunci ? aaaa.. nu ai vazut ! .. Tocmai tu care esti primul la gard ca babele alea de se uita printre uluci in caz de taraboi ..

Buey .. nu esti departe de mosu' ala cu bucataria pe roti .. sa te vad eu geniule cum faci curat sub o mobila de bucatarie
la care intre baza si gresie ai DOAR 5 cm .. nu incape mana nici o treime din adincime .. te mananca carcalagii tata .. nici sa ajungi la picioarele din spate sa le reglezi nu vei putea si va trebui sa te apuci sa iti faci singur si plinta din aluminiu care trebuie sa le mascheze .. furnal, cuptor, topire .. asa zici ? ALRO Slatina ca esti aproape .. bravo !

La mobila CREATIA , DESIGNUL , PERSONALIZAREA , EXPLOATAREA SPATIILOR , ARMONIZAREA CU RESTUL CASEI este important nu
sa stai ca BOUL si sa dai la pila sa scurtezi balamalele si picioarele .. SUNT BRANDURI de renume mondial care se ocupa cu asta .. ca DA ! .. eu folosesc Futaba,JR,Hitec la accesorii, sisteme servodrive cu procesor care monitorizeaza inchiderile
si deschiderile .. apropo .. nu sunt OPEN !

Am impresia ca ai luat-o razna si ai inceput ca de obicei sa insulti oamenii.Ia un calmant .
Daca te mai enervezi asa cred ca o sa patesti ceva.

Si atunci o sa fie o piedere uriasa a zecilor de mii de clienti ca nu vor mai avea parte de: CREATIA , DESIGNUL , PERSONALIZAREA , EXPLOATAREA SPATIILOR , ARMONIZAREA CU RESTUL CASEI

Aveti o pata de ura pe privire , o antipatie care nu va poate ajuta la o discutie obiectiva .. balarii .. varza ! asta iti vine tie ca o manusa.

Ciao Sorin
0

#141 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 07 November 2013 - 08:05 AM

Sorin,

Ai tu o problema la ce scrie si la cum scrie desenul intruchipat. Fii si tu mai tolerant cu desenatul (colegul mai tinar). Are si el dreptul sa se exprime, si noi sa ne distram (fiecare o face cum il duce tartacuta). Ar fi prea anost forumul sa negociem serios despre o piulita (sau vre-o saiba) din modelul tau.
0

#142 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 November 2013 - 11:27 AM

Am primit acordul lui Silviu (care acum nu prea are timp) sa mut topicurile cu ARF-uri la locul lor (EzStrar, FunCub, etc).

Din pacate sunt foarte multe constructii incepute si ramase in coada de peste sau care au ramas doar in faza de cautat planuri si cerut sfaturi, nici acelea nu prea au ce cauta la kit review dar cum nici nu am unde sa le mut raman asa.

Toata discutia legata de un nou subforum a aratat ca nimeni nu a citit ghidul facut de Silviu66 in 2005 odata cu inaugurarea acestei sectiuni. Daca ne-am tine cat de cat de acel ghid toata lumea ar fi mult mai castigata.

Legat de discutiile de aici si de la trainerul F3A in care RealDesign a postat la greu. Da, e mic, e negru, e ca un pitbull, prinde o chestie si nu o mai lasa pana ii aduce pe toti la exasperare, da e superenervant si foarte multi de aici vor sa-i traga suturi in fund, da, sare peste cal si exagereaza (trainerul F3A a trecut prin toate epitetele: panaramei dolofane, parnaia, etc), dar eu il cunosc si pe viu nu numai pe forum si nu am cum sa ma supar pe el. Inteleg nemultumirile celor cu care se contreaza (si sunt destui) dar Gigi ori de cate ori "ataca" porneste de la o slabiciune reala, ca lucrurile degenereaza dupa aia e altceva.

Ganditiva la Gigi ca la unul din echipa http://www.timesnewroman.ro/

Asa ca voi scoate toate postrile in plus din
Trainer F3A Proiect Propriu Construit de la o
http://www.rhcforum....struit-de-la-o/

ca o mica observatie Sorin Caius spune la inceput ca modelul e gata de ceva timp si zboara deja cu el, faptul ca review-ul nu e gata nu inseamna ca modelul nu e gata, putina rabdare si vom afla si cat cantareste si cum se comporta.

Astea fiind zise cred ca ne putem intoarce la pacea si armonia ce caracterizeaza forumul nostru si lasam barfa si mistoul pentru intalnirile pe camp unde au alt farmec.
0

#143 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2013 - 12:37 PM

Stefan .. am marea rugaminte sa scoti si ultimul post ( al meu ) din topicul cu trainerul domnului Caius .. e taman intrebarea care a starnit poate justificat nemultumirea celor doi membrii si forumului.

Promit ( am mai facut-o dar nu m-am tinut de cuvant ) ca incepad din acest moment nu mai postez nimic, dar absolut nimic
pe forum .. nu de alta dar nu am sa ma pot abtine ca atunci cand intreb una sa se raspunda altceva ... din fire sunt prea meticulos , prea perfectionist si am alergie la lipsa de logica si la reactii nejustificate .. incep domol , potolit , bat
seaua sa priceapa iapa, o mai gadil,mai glumesc .. dar cand iapa a draq e tampita si grea de cap .. iau foc ..

Va doresc bafta in ceea ce faceti si .. zboruri cat mai line !

P.S.

Stefan .. rog nu ma uita .. sterge postul respectiv .. chiar nu trebuia sa ma bag eu in seama si sa intreb
ce greutate are sau nu are ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 November 2013 - 12:38 PM

0

#144 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 November 2013 - 01:36 PM

Am sters si ultimul post, sper sa-ti calci cuvantul din nou.

Am mutat deja multe ARF-uri la ARF dar sunt mai multe decat credeam, o sa mai dureze pana e gata.
0

#145 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 November 2013 - 02:04 PM

Uite ca l-am prins si pe dl. RealDesign cu acest topic la kitreview:

Mitsubishi A6M5 ZERO , Kawasachi Ki 61 II HIEN
http://www.rhcforum....-ki-61-ii-hien/

e din 2009 - in 2009 se pare ca a fost o conspiratie, toate lumea (buna) a postat ARF-uri la kit review (sau poate pe vremea aceea avea forumul alta structura, cine mai stie)

Si uite un exemplu de topic promitator care a ramas in aer, pacat:
Rheinmetal-Borsig VTOL Rheinmetal-Borsig VTOL
http://www.rhcforum....al-borsig-vtol/
0

#146 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 07 November 2013 - 02:23 PM

Daca nu-i cu suparare, te-as ruga sa muti la kit review :
http://www.rhcforum....post__p__126921
Este in asteptare de mult, dar nu-i abandonat. Te asigur ca-l voi face.
Multumesc frumos.

PS. Sper ca RD sa nu se tina de cuvant. Poporul il vrea.
0

#147 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 November 2013 - 03:27 PM

E mutat.

Daca mai are cineva ceva de mutat acum e momentul. O data la 10 ani.
0

#148 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 November 2013 - 07:53 PM

Am rezolvat marea majoritate a topicelor de la kit review.

Era varza. Am mutat zeci de ARF-uri la ARF, multe zeci de balarii care nu aveau legatura cu nimic la aeromodelism in general, cateva planoare la planoare si cateva heli la heli. Evident ca sectiune a devenit mult mai usurica.

Am remarcat cu ocazia asta cat de multe kituri a facut Dan Mitea - felicitari pentru munca si documentare.

Pe langa ceilalti constructori cunoscuti l-am remarcat pe Motorrad, lucreaza scratch build foarte frumos si foarte bine documentat.

Un exemplu cu de ce nu e bine sa puneti pozele pe alte situri, e posibil ca dupa un timp sa nu mai fie accesibile:
http://www.rhcforum....2-un-alt-avion/

daca le puneti aici, mor odata cu forumul.

Sfatul meu pentru GigiGL - posteaza in continuare buidurile aici - o sa fie in companie selecta.

EDIT

RealDesign - ai schimbat avatarul - ce model mare ai in brate !!!

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 November 2013 - 07:59 PM

0

#149 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 07 November 2013 - 08:55 PM

@stiganas: Multumesc de invitatie! Dupa cum am specificat pe singurul meu topic de constructii, am postat indemnat de colegul meu @incepatoru. Nu am dorit atunci sa fac o prezentare completa pentru ca nu consideram ca am facut mare isprava, asteptam doar pareri critice care n-au venit, fiind primul model. Erau suficiente poze si suficienti ochi priceputi ca sa poata vedea si ce nu este in regula.
Apoi am constatat ca subiectul prezinta interes, am fost intrebat, mi s-a cerut planul, l-am si dat si de aici a aparut ideea mea cu acest topic, mai ales ca si eu am avut dificultati in a aduna informatii pentru constructia modelului.
Nu se pune problemasa fiu suparat. pe cineva anume, dar cand vad ca 80% din postari incep cu "vand" ma cam doare sufletul.
Pe de alta parte cunosc pe aici prin Galati si nu numai de aici, cativa oameni atat din zona aero cat si din zona navo - voi stiti chiar mai multi ca mine - care construiesc frecvent modele de la zero si nu posteaza aici, nici nu comenteaza, desi au cont si urmaresc tot ce se intampla aici. Motivul este acelasi: nu le place circul care pe unii ii distreaza, dar nu si pe ei. Si va rog sa ma credeti ca sunt oameni priceputi, saritori, stiu de gluma, dar nu accepta bascalia si nodul in papura. Spun asta ca sa se stie ca acel 0,5% nu-i chiar atat de exact cum pare urmarind doar forumul.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 07 November 2013 - 08:58 PM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#150 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2013 - 11:46 AM

GIGIGL,

eu am vazut pozele si as fi avut cate ceva de bagat de vina dar am considerat ca nu e frumos si nici indicat sa te descurajez., per total nu a fost rau din contra.Principalul e ca te-ai straduit si probabil ca al doilea va fi si mai bun.
Acuma sa nu para ca eu sa fi cel mai mare constructor, ca nu sunt, dar totusi nici cel mai slab nu sunt.

Ciao Sorin
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

40 useri citesc topicul