renatoa, la 06 November 2013 - 12:51 PM, a spus:
Si ce are asta, cu priceputul la dat sfaturi in modelism ? In materie de mobilier, din cate citesc, mi se pare clar ca nu iesi din tiparul materialelor prefabricate de care dispui, sa pui mana sa faci ceva de la zero exclus.
Un modelist facea niste picioare de inaltime rotilor, nu se apuca sa modifice mobila.
In modelism asa cum a zis recent o tanara speranta... "ce predictbil esti" e simplu sa zici, ia Sebart ca nu vei da gres.
Mai greu e sa iti propui sa construiesti la nivelul ala.
Cel mai simplu e sa razi de cei care fac.
Si tu esti la fel de " OBIECTIV" .. de ce nu faceti voi frate un FunClub ... Nea'Gigi ..
1 - Am spus SA SE SI PROIECTEZE .. si tanara speranta a dat cu mucii in fasole
2 - Doar am intrebat ce greutate are modelul ! si tanara speranta sa apucat sa si manance fasolea
3 - M-ai trimis pe un forum .. ti-am aratat ca amesteca ARF-rile cu Kit-urile .. tu .. MUCLES .. ti-ai tras
si tu fasolea in fata si nu e frumos sa raspunzi cu gura plina .. as ca te inteleg ..
4 - Zici ca am ras de cei care construiesc .. ? de cine ? cand ? unde ? aaaaa .. dupa ce m-a luat pe sus ca ala cu bucataria pe roti ? .. pai ala e model de F3A ? spune daca ai curaj frate ..
Daca era facut de un copil fii sigur ca nu comentam dar de un mare producator de avioane ultrausoare destinate vestului care ii ia pe toti la rost ?.. auzi tu .. Dan Mitea nu se misca mai cu talent cand construieste ? .. de ce ai tacut atunci ? aaaa.. nu ai vazut ! .. Tocmai tu care esti primul la gard ca babele alea de se uita printre uluci in caz de taraboi ..
Buey .. nu esti departe de mosu' ala cu bucataria pe roti .. sa te vad eu geniule cum faci curat sub o mobila de bucatarie
la care intre baza si gresie ai DOAR 5 cm .. nu incape mana nici o treime din adincime .. te mananca carcalagii tata .. nici sa ajungi la picioarele din spate sa le reglezi nu vei putea si va trebui sa te apuci sa iti faci singur si plinta din aluminiu care trebuie sa le mascheze .. furnal, cuptor, topire .. asa zici ? ALRO Slatina ca esti aproape .. bravo !
La mobila CREATIA , DESIGNUL , PERSONALIZAREA , EXPLOATAREA SPATIILOR , ARMONIZAREA CU RESTUL CASEI este important nu
sa stai ca BOUL si sa dai la pila sa scurtezi balamalele si picioarele .. SUNT BRANDURI de renume mondial care se ocupa cu asta .. ca DA ! .. eu folosesc Futaba,JR,Hitec la accesorii, sisteme servodrive cu procesor care monitorizeaza inchiderile
si deschiderile .. apropo .. nu sunt OPEN !
Aveti o pata de ura pe privire , o antipatie care nu va poate ajuta la o discutie obiectiva .. balarii .. varza !
Dar repet .. la cati am intalnit nimic nu m-a mai mira .
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 November 2013 - 01:23 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !