SORIN CAIUS, la 31 October 2013 - 12:46 PM, a spus:
Io ti-am mai spus sunt unii care construiesc de la 0, dupa planuri sau dupa proiecte proprii si aia s-au gandit la varianta atat de aprig dezbatuta.
De ce incerci tu sa convingi ca e mai bine sa construiesti din kit? daca asta e placerea lor?
Referitor la poze daca nu avea omul conditii mai bune a pozat unde a putut mai bine, si io fac poze dar nu fac intotdeauna ordine sa se vada doar produsul se mai vad scule si altele poate ca nu e asa elegant .
Ia uite mai jos era bine sa pun asemenea poze intr-un topic cu Trainer F3A proiect propriu constructie de la 0?
Probabil ca nu.
Ciao Sorin
Ba da ! Asa trebuie ! ... cine nu a mai facut, vede si cum ai strans piesele cu acele suruburi, menghina sau straptiguri cum le mai spun unii .. si link-ul pus de Oachidori este foarte sugestiv in ceea ce priveste prezentarea unei lucrari
Nu sustin ca trebuie musai kit, doar ca nu vad diferente in aplicarea diferitelor tehnici de lucru intre un model cu lemnele cumparate si unul cu ele taiate home made.
Tot la fel pui fibra cu rasina, tot la fel aplici hartia Japico, sau voal cu nitro sau folie Oracal .. daca ajungi la vopsit tot la fel tii pistolul in mana si aplici grunduri, spritz kit, fuller .. tot la fel slefuiesti si ingiti praful
tot aceiasi adezivi folosesti , tot rindeaua aia de balsa o ai , tot cu spiral dai gaurele pentru piulite captive ..
zau eu asta nu inteleg .. si nici nu ma convinge nimeni
Ma repet .. am vrut sa cumparam lemnele de la P47 .. nu am reusit si le am taiat .. dar de acum inainte nu este nici o diferenta in tot ceea ce am dori sa facem ..
Daca imi proiectez eu planurile , modelul , daca este ceva care nu se regaseste pe piata .. da ! pot accepta ca este altceva desi nu vad de ce ar fi pus in alta parte .. ca tot aia este .. tot la fel dai cu bidineaua .. poate doar daca il faci din tabla de inox sudata in puncte sa zicem ce e ceva unicat .
Da hai sa o lasam cum considera fiecare . se poate creea acel topic caci nu ma deranjeaza .. asa cum ma uit pe forum cam
la tot, un topic in plus nu ma deranjeaza .. doar motivul real al infiintarii lui.
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 31 October 2013 - 01:23 PM