Modelism - RHC Forum: Colaborare cu Palatul copiilor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Colaborare cu Palatul copiilor

#1 Useril este offline   odin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 426
  • Inregistrat: 19-June 08
  • Interests:aero, navo, auto

Postat 14 October 2013 - 12:27 PM

Buna ziua !

Stie cineva cazuri concrete de colaborare cu palate ale copiilor, pentru cercuri de modelism?

Ma intereseaza cazuri concrete, pentru ceva de genul : Palatul pune la dispozitie spatiul cu ceva mobilier, noi venim cu know-how si dorinta de a invata si pe altii.

Multumesc!
0

#2 Useril este offline   gyany_eugen 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 977
  • Inregistrat: 17-December 10
  • Interests:Electronica, IT
    Aeromodelism

Postat 14 October 2013 - 02:38 PM

Vezi postareaodin, la 14 October 2013 - 12:27 PM, a spus:

Buna ziua !

Stie cineva cazuri concrete de colaborare cu palate ale copiilor, pentru cercuri de modelism?

Ma intereseaza cazuri concrete, pentru ceva de genul : Palatul pune la dispozitie spatiul cu ceva mobilier, noi venim cu know-how si dorinta de a invata si pe altii.

Multumesc!

Buna ziua.
Eu am cochetat cu ideea infiintarii sau mai bine zis reinfiintarii Cercului de Modelism, desfiintat de vreo 20 ani. Am vorbit cu sotia care lucreaza in invatamant si mi-a spus ca directorul clubului trebuie sa ceara lucrul acesta la Inspectoratul scolar. Fara Inspectorat nu se poate face nimic. La cum merg treburile in tara noastra ... Mai usor este de infiintat un ONG, o asociatie non profit, cautat un spatiu si facuta treaba ca la carte. Ma mai interesez si va mai tin la curent.
Extra 330, Izicraft, Le Shark, No Brainer Glider, Flytrap Wing, Cessna 182, Easy Star 2, Spitfire Marine
Turnigy 9x -Er9x
0

#3 Useril este offline   odin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 03:19 PM

Am citit pe aici pe undeva de o colaborare, dar nu mi-a raspuns la PM cel care a postat.

Oricum, mai astept vesti....
0

#4 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 14 October 2013 - 03:37 PM

Vezi postareaodin, la 14 October 2013 - 03:19 PM, a spus:

Am citit pe aici pe undeva de o colaborare, dar nu mi-a raspuns la PM cel care a postat.

Oricum, mai astept vesti....

cu ce ai citit tu am luat eu legatura telefonic si pe mail si lucrez acum cu ei ca instructor de aeromodelism
Fly it, like you stole it!
0

#5 Useril este offline   odin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 07:17 PM

@reddevil: parca era vorba de robotica si nu era in capitala.poti sa-mi dai ceva detalii pe privat te rog?
0

#6 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 21 October 2013 - 11:10 AM

DE ce nu va ginditi, sa infiintati un CLUB sau mai multe, asa cun sint si in Occident. Ori Grupuri Aeromodelistice cu statut de Asociatii. In acest mod s-ar rezolva si latura practica a invatarii copiilor, adolescentilor, etc sa construiasca, dar si cea a participarii la concursuri.

O zi buna !
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#7 Useril este offline   odin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 October 2013 - 07:46 PM

Daca aveam si eu salariu de cateva mii de euro(ca inafara), alta era situatia.
Sau poate stiti dvs. un proprietar care sa-mi dea gratis un spatiu spre folosinta si un contabil sa-mi tina contabilitatea tot asa, moka. ;)
0

#8 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 22 October 2013 - 12:37 PM

Vezi postareaodin, la 21 October 2013 - 07:46 PM, a spus:

Daca aveam si eu salariu de cateva mii de euro(ca inafara), alta era situatia.
Sau poate stiti dvs. un proprietar care sa-mi dea gratis un spatiu spre folosinta si un contabil sa-mi tina contabilitatea tot asa, moka. ;)

Salut,

Nu doresc sa fac polemica cu nimeni. Era doar o sugestie. Am dat exemplul Occidentului, pentru ca, nu-i asa, tot ne place sa ne raportam si sa vedem, zilnic in fata ochilor, numai si numai " miraculosul " Occident. Nu toti au salarii de citeva mii de euro !. Te asigur ca, cel putin unde ma aflu eu, activitatea aero este si se bazeaza pe voluntariat.
In ceea ce priveste spatiul- alocat gratuit sau contra unei sume simbolice, fara sprijinul autoritatilor locale si a implicarii FRMd, poate fi o problema dificil de rezolvat. Eu cred ca, trebuie mers inainte, deschise multe usi si explicat de fiecare data, cu competenta, importanta AEROMODELISMULUI - ca activitate tehnicoaplicativa si stiintifica - in formarea si educarea generatiilor tinere.

Mult succes
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#9 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 22 October 2013 - 01:27 PM

Am facut si noi un asemenea club insa sprijin nu am obtinut de nicaieri ceea ce am putut face noi am facut si ne descurcam cum putem in continuare.
Dar nimeni nu ne-a dat sau facut ceva gratis din pacate.

Ciao Sorin
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro