Remorcherul Broward constructie de la 0
Postat 25 October 2013 - 04:04 PM
e foarte imortant acum sa nu te grabesti. coloreaza macar muchiile modelului cu un creion, dupa ce il slefuiesti, si zici tu ca e gata , si vezi atunci daca e ultima mana de chit...
Postat 29 October 2013 - 06:43 AM
ptr gobi71 asta e rasina pe care am luat-o.sper ca nu e reclama
rasini si gelcoaturi Polimal.pdf (137.8K)
Number of downloads: 252este doar o fisa tehnica
Number of downloads: 252este doar o fisa tehnica
ce planuri am ofer gratis
pasiunea mea regulile mele navele mele
Postat 02 November 2013 - 07:46 PM
salutari.am lipsit un pic.ocupat cu ganditul.sa revin am modificat corpul.am taiat aripioara din pupa.incerc sa scot matrita intacta.thanks gobi71. :drinks: am mai dat 2 straturi de chit.feriti-va de chitul romanesc,oribil,recomand pe cel nemtesc.iata ce a iesitsper sa mearga,dar inca nu mi-a venit alcoolul polivinilic asa ca stand-by :lazy:
Postat 05 November 2013 - 06:51 AM
am luat plasa.firma la care dadusem comanda de alcool nu avea pe stoc dar nici nu au spus iar eu asteptam ca prostul.deci comanda anulata si facuta alta comanda la alta firma.aviz amatorilor nu cumparati din dj.
Postat 10 November 2013 - 08:48 AM
era bine daca puneai toate straturile odata. acum, va trebui sa netezesti putin suprafata cu un smirghel mai mare. 100 sau chiar 80 , astfel incat firele rebele si alte protuberante sa nu ridice stratul urmator.
Postat 13 November 2013 - 07:31 AM
intrebare:cit timp astept sa se intareasca rasina[3 sapt]sa chituiesc si sa dau peste chit un strat de rasina sau sa demulez si dupa ce prind suportul puntii cu rasina ? :huh:
Fisiere atasate
-
photo.htm (148.76K)
Number of downloads: 144
Postat 13 November 2013 - 03:23 PM
mai las-o sa dospeasca un timp. poti chitui si slefui, dar, cand decofrezi pot aparea fisuri, pe care apoi va trebui sa le repari. lucreaza ceva pe la suprastructuri, piese ...
marginea o poti taia !
marginea o poti taia !
Aceasta postare a fost editata de gobi71: 13 November 2013 - 03:25 PM
Postat 14 November 2013 - 06:25 PM
discuri abrazive pentru metal. cu cat mai subtiri, cu atat mai bine! ca si masura de precautie iti recomand manusile chirurgicale. pulberea rezultata iti va face de cap cu pielea ta!
Postat 15 November 2013 - 05:19 PM
avind timp liber [iarasi] am scotocit prin amintiri si iata ce am gasit :blush: @gobi71 poza cu surcouf pe care i-ai cerut-o lui laly1705 nu o am.nu i-am facut poza dar astea sunt din aceeasi perioada 85-95