Modelism - RHC Forum: Cafenea multicoptere - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cafenea multicoptere

#2131 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 22 September 2016 - 09:30 AM

Bine zis prost dimensionat... la Parrot au existat niste generatii de baterii cu balancer in ele care era asa "bine" facute ca omorau o celula descarcand-o la zero...
Nu mai zic ca au fost si generatii diferite de chargere, cu si fara balancer incorporat, si cand au inceput miticii sa le incruciseze...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2132 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 22 September 2016 - 04:51 PM

Unii s-au suparat rau si au inceput si cu optical zoom 16x. https://www.youtube....h?v=u_R0UiH9yeA
SUNTEM FUDULI
0

#2133 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2016 - 04:11 PM

In aproximativ o ora si 20 minute va avea loc lansarea DJI Mavic, deci iarasi le cade site-ul :)

Puteti urmari aici stram-ul live, probabil redifuzat de la DJI pe canale directe, si sa speram ca fara caderi:
http://myfirstdrone....se-latest-info/

In sfarsit Bebop va avea competitie... de asteptat sa fie prea scumpa, din pacate :(

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 27 September 2016 - 04:12 PM

0

#2134 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1210
  • Inregistrat: 10-January 15
  • Interests:Robotica, electronica.

Postat 27 September 2016 - 04:30 PM

La ora asta mi-ajunge un site care-mi tot cade şi nu ştiu de ce... Şi 20 de minute nu-mi ajung să mă prezint în faţa magazinului şi să-mi instalez cortul. Că peste o oră mi se termină banda.

Lăsând gluma, sunt curios cum o să privească fanboys reflexiile dintre lentila camerei şi domul de plastic... :ph34r:
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#2135 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 27 September 2016 - 06:17 PM

Imi place cat de mica se face. Din descriere pare sa bifeze multe cerinte, daca nu toate. Presupun ca domul de plastic se va putea da jos. Sau poate nu-l va da jos nimeni cand se va anunta pretul camerei :)

Si $1k pentru toata jucaria pare cam mult, dar hei, e dji...

http://www.rcgroups....d.php?t=2747752

Aceasta postare a fost editata de victoras_h: 27 September 2016 - 06:17 PM

0

#2136 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2016 - 07:34 PM

Îmi place traba aia cu YMCA, în schimb...
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#2137 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2016 - 08:05 PM

Vezi postareavictoras_h, la 27 September 2016 - 06:17 PM, a spus:

Imi place cat de mica se face. Din descriere pare sa bifeze multe cerinte, daca nu toate. Presupun ca domul de plastic se va putea da jos. Sau poate nu-l va da jos nimeni cand se va anunta pretul camerei :)

Si $1k pentru toata jucaria pare cam mult, dar hei, e dji...

http://www.rcgroups....d.php?t=2747752

Nu e mult, include si un lightbridge, combo-ul Bebop cu SC este 800$, iar Mavic il rade la toate capitolele.
Se va vedea si la cum sta pretul sus, o vreme nu o sa prea il vedem la vanzare second, nu ca Bebop-ul, care poti lua acum combo la jumatate de pret de nou, chiar ieri s-a dat un pachet la 331 lire...
Sper ca Parrot sa reactioneze la asta cu un Bebop 3 facut asa cum trebuie...
0

#2138 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 28 September 2016 - 05:57 PM

Hai ca e simpatica jucaria.

0

#2139 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 06:30 PM

Sigur ca e simpatica... mai ales cifra aia 999... :p

djiita asta e boala la fel ca si applita...
Nu are nimic care sa nu fi fost pe lume pana acum, dar pentru unii e ca si cum ar fi pogorat pe pamant minunea cereasca...

Sunt convins ca e la fel de simpatica si cand o pierzi sau o faci zob... ;)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 September 2016 - 06:31 PM

0

#2140 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 06:51 PM

cine are apple e un snob si fraier iar orice nu e parrot e nasol. ok, altceva ?
0

#2141 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 07:57 PM

Trebuie sa asteptam si dupa ceva review-uri mai obiective. Casey e cunoscut fanboi DJI si ar fi fost la fel de excitat orice ar fi fost aparatul nou.

Imi place foarte mult cat e de portabil si cat e de micut controller-ul. Sigur incolo se vor indrepta si alti producatori. Orice ar fi, se cam termina vremea lustrelor.
Daca e bine facut, nu crapa, nu pica, nu pleaca de capul lui, $1k se cam justifica cu tot ce face.

Edit: daca o sa fie cu geo fencing strict, nu zboara daca nu-i faci update, etc, se schimba povestea si cam pica de pe lista.

Aceasta postare a fost editata de victoras_h: 28 September 2016 - 07:59 PM

0

#2142 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 08:06 PM

Fraier sau nasol, mai bine 130 de euro pe un Tarot 130 şi de restu mă îmbăt. :drinks:
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#2143 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 08:30 PM

Vezi postareavictoras_h, la 28 September 2016 - 07:57 PM, a spus:

...
Imi place foarte mult cat e de portabil si cat e de micut controller-ul. Sigur incolo se vor indrepta si alti producatori. Orice ar fi, se cam termina vremea lustrelor.
Daca e bine facut, nu crapa, nu pica, nu pleaca de capul lui, $1k se cam justifica cu tot ce face.
...

Mult mai portabil decat ce avem acum nu este, tot trebuie o geanta pentru el, 800 grame oricat le-ai plia nu au cum sa fie mai portabile decat 400 grame...
Toate pliurile alea sunt puncte care vor incepe sa joace mai devreme sau mai tarziu... la Inspire au inceput chiar din prima ora.
Plus gimbalul tot mecanic... care este inaltimea maxima de la care sa cada si il vezi supravietuind, adica gata de zbor la loc imediat ? Eu l-am picat de la aprox 10m on purpose, si nu a avut nimic...
Si ce face si nu poti face acum cu ce ai ? In afara de functii selfie... aaa... are lipsa, sdk open si free ;)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 September 2016 - 08:33 PM

0

#2144 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 08:42 PM

Nu ma gandesc la upgrade, momentan nu simt nevoia sa schimb Bebopul. Imi place tare mult ce face.

De gimbal, nu stiu ce sa zic, e mecanic, sanse mai mari sa se strice daca pica dar oricat de revolutionar ar fi cel de la Bebop, tot taie destul de mult din calitatea finala a imaginii.

Nu vad ceva negativ ca e gimbal mecanic, doar nu e racer, nu trebuie sa pice tot timpul, nu trebuie zburat cu viteza, nu evitam obstacole in ultimul moment. Daca tot filmam, cel mai misto arata miscarile cele mai line.
0

#2145 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 08:48 PM

Vezi postarearenatoa, la 28 September 2016 - 08:30 PM, a spus:

.....sdk open si free ;)

Good point cu sdk-ul. Am mai avansat la Bebop, inca un pic si facem ce vrem cu el ;)
0

#2146 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2016 - 08:55 PM

dji-ul are de ceva vreme stabilizare mecanica + soft.
0

#2147 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 10:21 AM

Da,Mavic o carcasa atragatoare spre tentanta pentru mine fan Parrot,fost dji.Dar,nu mai vreau sa ma reintorc la ghimbalul mecanic.Cum spunea renato,la primul crash,sigur apar probleme mecanice ceea ce nu-mi doresc.Iar pretul in a schimba magaoaia aia mecanica,ar costa cat un bebop asa ca,Pass.

Aceasta postare a fost editata de EBA: 29 September 2016 - 10:22 AM

SUNTEM FUDULI
0

#2148 Useril este offline   ronin34 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 181
  • Inregistrat: 10-January 11

Postat 29 September 2016 - 11:54 AM

Vezi postareaEBA, la 29 September 2016 - 10:21 AM, a spus:

Da,Mavic o carcasa atragatoare spre tentanta pentru mine fan Parrot,fost dji.Dar,nu mai vreau sa ma reintorc la ghimbalul mecanic.Cum spunea renato,la primul crash,sigur apar probleme mecanice ceea ce nu-mi doresc.Iar pretul in a schimba magaoaia aia mecanica,ar costa cat un bebop asa ca,Pass.

Este pt. doamne......

https://www.youtube....h?v=Q52zOsXKCXY
0

#2149 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 12:01 PM

Aaa si inca o chestie,la mine treaba asta cu fan Parrot,Dji,etc e asa Fix Pix.In zilele noastre unele firme asa zise de firma nu fac decat sa-si abureasca fanii asa ca la mine pe primul loc este tehnologia dupa care pretul.Asa ca in momentul in care apare pe piata ceva inovator in domeniul zburatoare,hop si eu,nu ma intereseaza cine,ma intereseaza,CE.

Aceasta postare a fost editata de EBA: 29 September 2016 - 12:04 PM

SUNTEM FUDULI
0

#2150 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 12:07 PM

La altii este un pic diferit... tehnologia, fara sa conteze pretul... ;)
Nu conteaza ca iau functii care nu le vor folosi... sa fie acolo, ca nu strica... sunt curios cati din cei care se exteaziasa cu obstacle avoidance au dat cu drona in gard si spera ca sa fie feriti de asta de acum inainte... sau le-a intrat drona in pom pe drumul inapoi RTH...
0

#2151 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 12:21 PM

Vezi postarearonin34, la 29 September 2016 - 11:54 AM, a spus:

:rofl: :rofl: Daca ne uitam pe youtube,tipa mai face si alte multe reclame non-modelistice.Saraca nici nu stie exact ce are in geanta. :rofl: :rofl: o fi vreun OZN? sau o nava spatiala? :rofl: :rofl: .Cred ca s-au chinuit baietii vreo cateva zile s-o dreseze pentru clipul ala. :rofl: :rofl:

Aceasta postare a fost editata de EBA: 29 September 2016 - 12:24 PM

SUNTEM FUDULI
0

#2152 Useril este offline   Robin671 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 24-March 15
  • Interests:Aeromodele,Electronica,Mecanica,Fotografie...

Postat 29 September 2016 - 07:28 PM

Vezi postareaEBA, la 29 September 2016 - 12:21 PM, a spus:

:rofl: :rofl: Daca ne uitam pe youtube,tipa mai face si alte multe reclame non-modelistice.Saraca nici nu stie exact ce are in geanta. :rofl: :rofl: o fi vreun OZN? sau o nava spatiala? :rofl: :rofl: .Cred ca s-au chinuit baietii vreo cateva zile s-o dreseze pentru clipul ala. :rofl: :rofl:

E vlogger-ita, :rofl: cu state vechi.Promoveaza multe produse...
0

#2153 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 382
  • Inregistrat: 29-September 10

Postat 29 September 2016 - 09:12 PM

Salut ,
costa o caruta de bani ..dar oarecum mai ieftin decat phanthom ..
Tinta lor probabil ca este clasa sociala cu bani , care isi fac vacante in locuri exotice si vor sa isi faca selfie ..
Aduc, dupa parerea mea, prima camera zburatoare cu adevarat portabila ..pe care sa o poate folosi orice blog-er sau blogheritza care n-a fost in viata lui/ei la palatul copiilor sa invete ei cum e cu aeromodelism-ul ...
Este prima camera zburatoare usor de purtat si usor de zburat ...
Imi amintesc de colegii de forum care imi spuneau ca naza e nashpa ...si care se chinuiau ei(si cat m-am mai chinuit si eu cu multiwi) sa puna ei (eu) PID-urile cap la coada si apoi sa scoata cate o zburatoare stabila ... cand naza zbura din cutie direct.Imi amintesc de placerea zborului de dupa lungi saptamani de chin si frustrare ... cand mi-am pus naza pe frameul lor F450 ...
Acum deh este normal sa fie niste bulangii si sa isi construiasca un micro climat economic( au invatat de la apple) ca sa isi protejeze business-ul Nu trebuie sa fie judecati dupa asta ...

De ce mi-as lua eu Mavic ?
Mi-as lua pentru ca stie sa evite singur obstacolele.
MI-as lua pentru ca are 24 core in care daca ar vrea ar putea probabil sa faca stabilizarea aia pe care o are bebop ...
Mi-as lua pentru ca isi creaza o imagine 3D a mediului si poate naviga in mediul acela ...
Mi-as lua pentru ca poti selecta pe imaginea video un subiect ... si apoi singur poate sa urmareasca subiectul ..adica pe TINE fara sa fie nevoie sa ai un GPS asupra ta ... Plus ca are vreo trei moduri cinematice de film ...orbiteaza in jurul subiectui in timp ce acesta se misca .... sau pluteste urmarindu-te prin prac si printre copaci ... timp in care tu poti sa il ajuti sa se miste in jurul subiectului ( sau nu )

A!! si daca nu am spus ... se opreste singur in fata unui obstacol ...

Daca vrei sa faca o poza , e nevoie doar de un gest cu mainile si dupa 3 secunde face poza ... TU esti in poza ...

Ganditi-va la Mavic ca la prima camera zburatoare nu ca la o drona ...

De ce nu mi-o cumpar? Pentru ca nu sunt atat de narcisist incat sa imi placa sa imortalizez fiecare cucerire a muntilor , sau sa ma vad pe mine de sus cum ma dau cu bicicleta sau sa ma vad pe mine cum alerg prin parc ..eu sunt prea lenes sa fac aceste activitati sportive prefer sa fiu gras si nesanatos .

dar daca as avea sange mi-as lua o drona dasta sa ma dau cu ea cand ma dau cu bicla pe munte , sau cand ma joc cu mingea cu fimiu ..sau cand fimiu se da cu BMX-ul la rampa sau cu penny longboard-ul ...

..sunt prea sarac sa imi pot permite o jucarie de 999€ ..dar daca stau si ma gandesc la cat am cheltuit pe ghimbaluri tarot , dumpere de cauciuc , video combo in 5,8 ghz elice timp si frame-uri gps-uri gopro-uri ... si abia am putut sa ajung la o oarecare satisfactie a stabilitatii quadrocopter-ului ..( pe vremea mea nu se chema drona )... parca as da 999 ...

acuma vorba aia poti sa vorbesti si la un telefon de 25 € si la unul de 1000€ ... e vorba de sentimentul ala de apartenenta la o casta superioara ... se poate merge si cu dacia (apropo duster-ul 2017 chiar arata bine ) se poate merge si cu Q8 ... Acum depinde cat de mult ti la confort si cat iti poti permite sa te intinzi ...

Treaba cu mavic e ca s-ar putea sa intre pe o piata in care toti oamenii indiferent de abilitatile lor tehnice sau de pilotaj sa poata zbura/filma cu o singura apasare de buton ...
Probabil ca DJI a lasat un pic de timp intre lansarea fâsaita a dronei gopro ( aka Karma) si lansarea lui Mavic ca oamenii sa inteleaga diferenta intre cele doua ...
off...mi-as lua o drona d-asta Mavic ...cu toti ce au vazut-o si-o doresc chiar daca "nu exista " ; ) ..poate ca trebuie sa joc maine la Euromilion :)
The quieter you become, the more you can hear
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
0

#2154 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 09:24 PM

uite de ex daca as fi un calaret pe val ... mi-ar prinde bine un Mavic ... sa ma filmeze cum alunec .. ma -intreb cu ce alta camera mai poti sa te filmezi (de fapt sa te filmeze ea singura ) ...

"...i'm a filmmaker not a pilot! " ;)

Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 29 September 2016 - 09:27 PM

0

#2155 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 09:32 PM

Salut tipule.Mamaaa se vede ca nu avusi privire decat pentru Singura drona portabila cu camera de pe piata. :rofl:

Afla ca nu e singura.Hai sa reformulez.Este singura firma de pe piata care au scos Ultimii sau primii din coada, o drona portabila cu camera. :rofl:

Restu, or sa te mai puna si alti colegi in tema sau la zi mai exact.

Si sa nu ne iei si tu la intors ca celelalte sunt jucarii iar asta de la Dji este o drona cu camera, ca nu tine. :rofl:
SUNTEM FUDULI
0

#2156 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2016 - 11:00 PM

Si cand te gandesti ca "tipul" are Bebop... mai ca imi pare rau ca i-am luat-o... :p

Dar se vede ca e impregnat de reclama dji deja a intrat in 3d-ul creat de mavic... :rofl: e in matrix... nu mai gandeste decat in 969... 696... nah, ca nu ii nimeresc... $$$

Piata va fi imensa, poti fi sigur... a celor care il vor pierde fiind siguri ca mavic poate gandi in locul lor, ca evita orice, si sa le faca orice traznaie... astept stirea cu primul cazut de la balcon pentru ca mavic nu il incadra cum trebuie...

Ah, si sa nu uitam... 24 de core, e esential ! ;)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 29 September 2016 - 11:04 PM

0

#2157 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2016 - 12:02 AM

eh .. hai sa nu fiu carcotas
..imi place bebop cu 2 baterii il zbor in pauza de pranz intre doua eoline si mai fac si FPV cu o a treia daca ma grabesc un pic ( pauza este de doar 45 min la capitalisti astia)

E clar ca la la banii astia nu imi pare rau daca il pierd vreodata ( tin minte ca am plans dupa ce mi-am pierdut F450-ul cu naza- in porumb si l-am regasit ... asta de doua ori! :) sunt perfect constient ca tot ce se ridica trebuie sa "vina si jos" si ca nu se pune problema daca o sa cada ci CAND o sa cada ...si daca ai o jucareala de o mie de € riscul e pe masura... dar daca as fi bloger mi-as lua cu siguranta !
aici este cea mai mare 'amenintare' ... drona asta pune in umbra pe creatorii de content aero/video specializati ..
o sa i faca sa nu le mai fie frica de drone de pilotarea lor ...

...e ca atunci cand pretul camerelor video era prohibitiv si ca sa iti filmezi un eveniment il chemai pe filmatorul de serviciu ca doar el avea camera si stia sa umble cu ea

.. Acum frate nu mai e nevoie sa il chememi pe @nanok sa iti filmeze casa de sus .. sau sa te filmeze cand te dai cu quad-ul pe camp ca dehh nu toti au drone si ..mai ales nu toti stiu sa le piloteze ;) cu o scula din asta care zboara singura ...sau ma rog fara prea mare bibilire a PID-urilor ... iti poti face filmul tau ... singur .. Mavic dupa cum pare vrea sa fie un fel de gopro imbracat in marketing si bussiness model de apple ...
o camera video cu aripi usor de folosit , exclusivista prin pret ! foarte usor de purtat si folosit !

dar mi se pare ca domniile voastre sunteti oarecum in extrema "cealalanta" ca sa zic asa ...un fel de anti fanboys :)

recunosc ca mi-am dat odata un sfert din salariu pe un iPhone4 pentru ca il visam ... si am dat odata 50€ pe o tastatura apple ( o desfatare a simtului tactil ! ) si recunosc ca as da si '969' iepuroi pe o drona sa o bag in buzunar ... (daca as castiga la loto -dar cum este vorba aia ..."Da-MI o sansa , ia-ti un bilet ! " :) )
nu trebuie sa spuneti domnilor ca acum doar francezii de la parrot sunt cei mai buni raport/calitate si ca bebop e taticul lor
e adevarat ca e opensource , e linux e free , e bun ca si pret .. ( la pretul pe care l-am platit pe bebop1 acum 5 luni , acum 4 ani am luat GOPRO Hero ! la care am mai pus 40 € sa ii schimb lentila fisheye :) dar de acolo si pan aal compara cu o camera care filmeaza 4K e o diferenta ...
Eu am un prieten doctor care pan acum 2 ani a avut inca televizor cu tub ... cand ma duceam sa ii setez satelitul para ma uitam la flama aparatului de sudura ...asa ca este o diferenta ca si calitate a imaginii

ca sa nu credeti ca sunt fanboy , sunt constient de mecanismul de marketing din spatele DJI , cunosc si povestea celor 10.000 ore de functionare a becului (planned obsolescence)...dar trebuie sa recunoasteti ca daca ati avea 3 rinichi v-ati vinde unul ;) pentru un mavic ... sau o piatra ;) ... ca o placere ascunsa (perversa chiar) ah ce as zbura "jucaria" asta de 969 ..
si sa nu uitam ca si ferrari-urile se pot crash-ui :)

Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 30 September 2016 - 12:06 AM

0

#2158 Useril este offline   ronin34 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 181
  • Inregistrat: 10-January 11

Postat 30 September 2016 - 12:28 AM

la care am mai pus 40 € sa ii schimb lentila fisheye :)

[/quote]

Salut Nanok,ce lentila ai folosit........sunt in situatia n care mi-am zgariat lentila si caut sa o schimb...
0

#2159 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2016 - 12:53 AM

Acu ca tot intraram in detalii, pacat ca au muncit din greu la cele N coruri daca la baza au tot un vechi amarat ghimbal mecanic. Adica din atatea coruri nu gasira si iei unu disponibil sa se ocupe de un ghimbal digital? :rofl:

Pai la altii se putu cu numai 2 procesoare.

Ce sa inteleg de aici? .Ca baietii de la dji cunosc tehnologia si o mai lungesc asa cu abureala un timp ca sa mai scoata niste banuti?

Sau habar n-au cum se face? ceea ce n-as prea crede.

Traiasca marketingul sau abureala.

Nu vreau sa fiu inteles gresit.Imi place mavic,dar cu timpul incepi sa capeti un defect acela fiind a cunoaste fiecare piesulica din care este alcatuita o drona si incet incet iti faci o idee si de preturi in general.Atunci realizezi ca lucrul respectiv are o alta valoare din punctul tau de vedere.
SUNTEM FUDULI
0

#2160 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2016 - 01:57 AM

Vezi postarearonin34, la 30 September 2016 - 12:28 AM, a spus:

Salut Nanok,ce lentila ai folosit........sunt in situatia n care mi-am zgariat lentila si caut sa o schimb...

asta am folosit

Citeaza

Date Ordered: Tuesday 05 June, 2012

Products
------------------------------------------------------
1 x 4,0MM MEGAPIXEL BOARD-LENS-IR BL-0416MP12IRC (301535) = 39,00€Ex. VATplus shipping additional

0

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Ultima »