Cafenea multicoptere
Postat 05 November 2015 - 08:13 PM
Ideea e in felul urmator, cei care activeaza pe forumul asta indiferent de alegerea care o fac referitor la ce FC etc. folosesc o fac responsabil. Sau macar asa tind sa cred. Tot cei de aici de pe forum sunt aia care ar fi in stare sa construiasca o drona cu altceva decat DJI.
Ala care a zburat caramida in aglomeratia aia e unu care nu s-a gandit nici o clipa la pericolul pe care ii expune pe cei de la sol.
Tragi concluzii din chestii care nici macar nu sunt relevante, utilizatori de dji sunt asa multi incat ii face pe cei care nu utilizeaza dji nesemnificativi. Normal ca auzi numai de evenimente care implica dji, ca sunt majoritari pe piata. Daca utilizatorii dronelor ar folosii toti altceva inafara de dji ai vedea masacru pe strazi.
Si eu ziceam ca nu vreau masina inainte sa mi-o pot permite.
Postat 05 November 2015 - 08:31 PM
Săndel, la 05 November 2015 - 07:03 PM, a spus:
pleonasm... nu se pune :)
sarand, la 05 November 2015 - 08:13 PM, a spus:
Invers, ia da o cautare sa vezi de cat timp a aparut dji... si ce a fost inainte...
In alt hobby, utilizatorul de dji ar fi ala care si-a luat un takie walkie si intra si el intr-un radioclub... din greseala...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 05 November 2015 - 08:36 PM
Postat 05 November 2015 - 10:06 PM
Dar de unde sa stie , dupa ce da pe ea 1500 euro , dupaia sa ii spui ca a dat banii pe un sistem care este pe cale sa zdrobeasca candva capul oamenilor , sau sa intre in parbrizul masinii vecinului .
Din toate posturile pe care la gasesti pe net 90 % sunt cu drone dji care cad , pentru ca asa sunt facute , sa isi mai cumpere stimabilul inca una , si ma duc .
Asa ca sustinatorii loviturii la cap cu drona nu ne mai plictisiti cu atentatele la siguranta publica cu drone facute in serie .
Postat 05 November 2015 - 10:35 PM
Elicopter, la 05 November 2015 - 10:06 PM, a spus:
Dar de unde sa stie , dupa ce da pe ea 1500 euro , dupaia sa ii spui ca a dat banii pe un sistem care este pe cale sa zdrobeasca candva capul oamenilor , sau sa intre in parbrizul masinii vecinului .
Din toate posturile pe care la gasesti pe net 90 % sunt cu drone dji care cad , pentru ca asa sunt facute , sa isi mai cumpere stimabilul inca una , si ma duc .
Asa ca sustinatorii loviturii la cap cu drona nu ne mai plictisiti cu atentatele la siguranta publica cu drone facute in serie .
probabil cu produsele Phantom la DJI...dar nu poti vorbii global de DJI....eu am un hexa DJI Flame Wheel F550 cu Naza V2 si multe altele pe drona dar in afara de calibrarea compasului de 23 de luni de cand le am care e necesara la schimbarea locatiei de zbor nu fac nimic si nu am avut nici o problema...intr-adevar poate Phantoamele au probleme dar asta nu inseamna ca toate produsele DJI sunt o mare farsa
Eu sunt fan Nikon si detin DSLR-uri Nikon dar asta nu inseamna ca Canon ii o mare farsa, daca te-ai obisnuit cu un produs si de restu habar nu ai...la fel ... nu inseamna ca e o mare farsa...daca te uiti pe youtube, marea majoritate a dronelor Phantom pica din cauza setarii incorecte a modulului de stabilizare mai ales pe partea de acumulator, omul o tine in aer pana "ninge" ...
Aceasta postare a fost editata de Tealk: 05 November 2015 - 10:37 PM
-------------------------
DJI Mini 4 PRO
Hornet Tunel Hull Sprint F1
Fly Low. Go Fast. Turn Left.
Do. Or do not. There is no try.
Postat 05 November 2015 - 10:42 PM
"... ia sa vedem ce feature mai punem ca sa luam fata aluilalt, dar sa nu afectam vanzarea produsului nostru de nivel superior..." cam asa joaca leapfrog departamentele lor de marketing
Si in timpul asta restul pietei, adica Sony si MFT-ul se ocupa de fotografie serioasa... nu de mentinut piata segmentata in 5 layere de camere, ca sa aiba motiv de upgrade non-stop...
Postat 05 November 2015 - 10:44 PM
DJI Mini 4 PRO
Postat 05 November 2015 - 10:46 PM
renatoa, la 05 November 2015 - 10:42 PM, a spus:
"... ia sa vedem ce feature mai punem ca sa luam fata aluilalt, dar sa nu afectam vanzarea produsului nostru de nivel superior..." cam asa joaca leapfrog departamentele lor de marketing
Si in timpul asta restul pietei, adica Sony si MFT-ul se ocupa de fotografie serioasa... nu de mentinut piata segmentata in 5 layere de camere, ca sa aiba motiv de upgrade non-stop...
renatoa :drinks:
DJI Mini 4 PRO
Postat 06 November 2015 - 01:44 AM
Aceasta postare a fost editata de EBA: 06 November 2015 - 01:47 AM
Postat 06 November 2015 - 08:46 AM
Aceasta postare a fost editata de Tealk: 06 November 2015 - 08:47 AM
DJI Mini 4 PRO
Postat 06 November 2015 - 10:08 AM
De la ridicarea de la sol în condiţii meteo cărora nu le poate face faţă la ridicarea de la sol cu un aparat pe care nu-l înţelege şi stăpâneşte.
Da, om fi în secolul 21 dar, dacă ne urcăm în maşină, băgăm cheia şi-am plecat, ne durându-ne pe majoritatea în cotul Donului dacă nu-s arse becurile la stopuri, dacă mai merg cele de semnalizare, dacă mai e aer în anvelope, carne pe plăcuţe, etc.
Cel mult dacă e destul în rezervor... restul vedem pe drum.
Dar cu zburătoarele, că sunt 1:100 sau 1:1, de fiecare dată, înainte de fiecare zbor trebuie verificate toate porcăriile şi prostiile de pe ele, ce le ţin în aer. Dacă se opreşte motorul maşinii, în mers, ai de împins până la pompă dar dacă se opreşte motorul la un multi, rar scăpă cineva basma curată cu doar un set de elici.
Dar no... sunt oameni care vor doar să le zboare drona, nu să-şi bată capul cu tot felu de prostii din cale-afară de tehnice.
:D
E un cuvânt magic.
- Disciplină -
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 06 November 2015 - 12:05 PM
renatoa, la 05 November 2015 - 10:42 PM, a spus:
offtopic - recomanda -mi te rog ceva de la Sony cat mai compacta dar care sa aiba performate cat mia " apropiate " de un DSLR. multumesc frumos,
( ps - nu pot sa car mereu "tunul" pe motocicleta, mai ales in offroad ).
Postat 06 November 2015 - 12:46 PM
foxbat, la 06 November 2015 - 12:05 PM, a spus:
( ps - nu pot sa car mereu "tunul" pe motocicleta, mai ales in offroad ).
Seriile Rx100, A5100 sau A6000
Andyned, la 06 November 2015 - 11:35 AM, a spus:
No, da' ce-ai patit? :D
Aceasta postare a fost editata de Ciprian Dughir: 06 November 2015 - 12:46 PM
Postat 06 November 2015 - 12:53 PM
Chiar daca Sony sunt mai compacte ca body, optica inca se supune legilor fizicii, asa ca tunurile lor, mai ales cele FF, tot la fel de mari sunt.
Solutia este APS-C si un obiectiv fix, scos FF-ul si zoom-ul profi de 2.8 din cap, e greu dar s-ar putea sa ai o surpriza cand te obisnuiesti ;)
Un secol de fotografie a fost facut cu 50mm... sper ca nu zice nimeni ca imaginile de azi sunt superioare...
Ciprian a uitat RX1 ;) care este superior oricarui MF de la Phase One sau ce mai vreti voi.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 November 2015 - 12:56 PM
Postat 06 November 2015 - 01:17 PM
R8X stie s-bus?
Postat 06 November 2015 - 01:58 PM
Si daca iti ajung 8ch, atunci si mai bine D8/D4... sper ca ti-ai facut downgrade la taranis pe V1.7...
Postat 06 November 2015 - 03:18 PM
renatoa, la 06 November 2015 - 12:53 PM, a spus:
Chiar daca Sony sunt mai compacte ca body, optica inca se supune legilor fizicii, asa ca tunurile lor, mai ales cele FF, tot la fel de mari sunt.
Solutia este APS-C si un obiectiv fix, scos FF-ul si zoom-ul profi de 2.8 din cap, e greu dar s-ar putea sa ai o surpriza cand te obisnuiesti ;)
Un secol de fotografie a fost facut cu 50mm... sper ca nu zice nimeni ca imaginile de azi sunt superioare...
Ciprian a uitat RX1 ;) care este superior oricarui MF de la Phase One sau ce mai vreti voi.
Ar mai fi si A5000. Cu obiectivul de kit trage poze de moare canon de ciuda cu porcaria aia a lor de fund de borcan supranumit obiectiv de kit. ;)
Ziua nu vad diferente notabile intre a5000 si a6000. Exceptie cei 4MP lipsa, daca asta ar conta la ceva. :)
Postat 06 November 2015 - 03:49 PM
Postat 06 November 2015 - 04:26 PM
Postat 06 November 2015 - 04:36 PM
Postat 06 November 2015 - 04:45 PM
Postat 06 November 2015 - 05:24 PM
Ideea ar trebui sa fie clara pentru cineva cu putina gindire, ca nu ai ce cauta cu un quad in zone unde nu ai ce cauta, cu un hexa mai ai o sansa sa nu lovesti prea tare daca nu este foarte incarcat iar cu octo scapi daca ti se rupe o elice dar sint atitia alti factori care il poate da jos.
Orice masinarie in mina unui prost poate deveni arma...
Postat 06 November 2015 - 07:31 PM
Postat 06 November 2015 - 07:46 PM
Elicopter, la 06 November 2015 - 07:31 PM, a spus:
Daca iti pui iOSD Mark II ai data logger si la dji dar deh...
Apropos de ce scule au unii sub capota, a mai fost postat dar pentru a mentine polemica vie :D
Postat 07 November 2015 - 12:03 AM
Postat 07 November 2015 - 12:08 AM
Postat 07 November 2015 - 12:17 AM
Elicopter, la 07 November 2015 - 12:03 AM, a spus:
Inseamna ca si cei de la Kopterworx sunt putin dusi cu capul cand pe platforma lor Hammer X8 pe care cara RED au A2 instalat. Ma rog, o inconstienta din partea unora care trag aerian la nivel de cinema de ceva timp.
Postat 07 November 2015 - 12:31 AM
Naza are probele grave de design , si in general produsele dji au problema asta , sunt facute sa mearga bine la inceput , dar in timp sa distruga drona sau tot ce atinge aceasta , la un moment dat tot o sa crepe , si asta ii 100% , folia aia o sa se intrerupa si o sa intre in freeze mode , o sa dea fly away si restul este poveste .
Asa ca in lumea asta sunt oameni care stiu ce au , stiu ce folosesc pe o drona , si stiu cu ce sa mananca , si ceilalti care admira un nume , sau il preaslavesc in necunostinta de cauza .
Aceasta este parerea mea strict personala , nu dau 2 bani pe dji pe moment , poate daca scot un produs care intradevar merita ceva , atuncea o sa fiu de acord cu viziunea lor despre drone , dar pana atuncea nu suport sa fiu sclav pentru o mizerie de hardware si software prost implementat .