Modelism - RHC Forum: Cafenea multicoptere - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cafenea multicoptere

#2191 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 10 October 2016 - 08:33 AM

Satisfactia vine cand zboara... singura, de capul ei ;)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2192 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 October 2016 - 09:25 AM

Poate fi ceva mai urat ? :unsure:

0

#2193 Useril este offline   andrewbt 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1014
  • Inregistrat: 09-September 15
  • Interests:Drone mici si mari, FPV, filmari, tunning, electronica.

Postat 11 October 2016 - 09:31 AM

l-am vazut azi, dar fara aripi si cu inclinarea motoarelor pare fain modelul :)
Andrei
0

#2194 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 12 October 2016 - 01:28 PM

Intreaba lumea ce e cu cipurile astea de la Autoritate si daca emit ceva, stati calmi sunt pentru animale http://www.ecomagazi...pentru-animale/
0

#2195 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2016 - 03:38 PM

Mavic poate sa inchida... nici nu s-a lansat si l-au clonat :rofl: la sfert de pretz :D adica pretzul corrrr..ect :rofl:

https://www.techinas...ent-ying-launch

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 12 October 2016 - 03:39 PM

0

#2196 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 12 October 2016 - 04:03 PM

Vezi postarearenatoa, la 12 October 2016 - 03:38 PM, a spus:

Mavic poate sa inchida... nici nu s-a lansat si l-au clonat :rofl: la sfert de pretz :D adica pretzul corrrr..ect :rofl:

https://www.techinas...ent-ying-launch

Ceva interesant. weighs 425 grams, features a 190-degree camera mode, can self-land, can fly for an hour on a single charge.

Daca zboara 1 ora cum zic baietii merita 300 chiar si fara stabilizare. :rofl:
SUNTEM FUDULI
0

#2197 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2016 - 04:24 PM

Chestia cu o ora este partea care afecteaza credibilitatea intregului proiect...

Plus faptul ca e bagat aici Zerotech, a carui ultima drona de buzunar Dobby o cam scartzaie... am primit una pentru teste/review si nu a mers nici un minut...
0

#2198 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 October 2016 - 08:53 AM

ALO ! Verizon stie ca este marca inregistrata in Romania ? :) Adica Dialog, ce a fost inainte de Orange... :)

http://www.administr...ageNum_marca=58

"Verizon will soon start offering data plans for drones, allowing pilots to connect their devices to the telecom's network to stream video and transmit other data to a computer or smartphone on the ground. The plans will start at 1GB for $25 a month and 10GB for $80 a month, according to The Wall Street Journal. While media transmission is one obvious use case, having working LTE mobile chips on drones could also in the future help companies pilot them remotely. Verizon says it expects commercial operations to be particularly interested in its drone data plans, including industries like energy, agriculture, and nature and wildlife preservation. Verizon will also test drones as aerial cell towers to patch holes in its network coverage.

As it stands today, most drones use public airwaves to communicate with a traditional remote control, which is then tethered either with a wire or by Bluetooth to a device with an internet connection. This is how video or photographs are typically transmitted live, while onboard action cams from GoPro and other manufacturers let drone pilots record media and retrieve it later. With a Verizon data plan, drones could be connected to the network directly and bypass the need to communicate with on-the-ground devices. For companies with delivery ambitions, like Amazon and Google, this could be especially important as ferrying packages requires pilots to operate the drones remotely and without a line of sight.

VERIZON HAS NAMED ITS NEW DRONE BUSINESS AIRBORNE LTE OPERATIONS, OR ALO

Regulations set forth by the Federal Aviation Authority still prohibit the use of drones at heights higher than 400 feet and outside a pilot's sight line. Yet the FAA has begun exempting certain companies to allow delivery testing in specific areas. As part of a White House initiative to bolster the US drone industry, Google-owner Alphabet has teamed up with Chipotle and Virginia Tech to begin a pilot program to test burrito delivery for campus students and faculty. It's unclear whether any current or future drone delivery pilot program will rely on Verizon data plans. But the telecom is calling its new drone business Airborne LTE Operations (ALO) and hopes unmanned aerial vehicles could provide a revenue stream when FAA regulations are more lenient and piloting becomes a more mainstream commercial and hobbyist activity."

http://www.wsj.com/a...ones-1475774573

Interesant, sa oferi servicii pentru niste obiecte carora le e interzis sa zboare :D
0

#2199 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 October 2016 - 10:22 AM

Apare o mica problema la drona de care s-a vorbit ieri ca ar copia mavicu... si anume ca ea exista si era expusa deja din iarna, la CES-ul din ianuarie !!!
Data la care mavicu nu era nici macar in visele celui mai fan dji...

https://www.google.r...0Q0QwIGA&adurl=

Deci care pe care copiaza... pardon, inoveaza... :D
0

#2200 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 October 2016 - 11:52 AM

Vezi postarearenatoa, la 13 October 2016 - 10:22 AM, a spus:

Apare o mica problema la drona de care s-a vorbit ieri ca ar copia mavicu... si anume ca ea exista si era expusa deja din iarna, la CES-ul din ianuarie !!!

O fi fost expusa din iarna,da nu si lansata.Deci practic,nu exista. Asa ca tot mavic este fruntea. :rofl:

Adica prima drona din lume "Portabila" :rofl: :rofl:

Aceasta postare a fost editata de EBA: 13 October 2016 - 11:53 AM

SUNTEM FUDULI
0

#2201 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 October 2016 - 12:09 PM

Vezi postarearenatoa, la 13 October 2016 - 10:22 AM, a spus:

Acu inteleg si eu de ce dadura cu flit la topicul deschis pe rcgoups referitor la drona cu pricina.

Oare de ce? :rofl: :rofl: :rofl:

The post contains content which is designed to elicit an emotional response from other users. :rofl: :rofl: :rofl:

Stai sa reformulez,mai pe scurt asa.

Postarea contine modelul dupa care s-a copiat mavic. :rofl: :rofl: :rofl:
SUNTEM FUDULI
0

#2202 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 October 2016 - 01:07 PM

Sorry link gresit mai sus, aici este cel corect

https://www.qualcomm...-smartphone-dna
0

#2203 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 382
  • Inregistrat: 29-September 10

Postat 13 October 2016 - 11:38 PM

nuse poate ! ... ati manipulat trecutul ! :) mavic a fost primul ! !

aveti grija sa nu care-cumva sa va pomeniti cu observatorii pe cap :)

http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/41/16/b9/4116b915ccad573ed3e78547264eae71.jpg

acum lasand gluma la o parte .. cu 599 puteti cumpara si voi o developer board Snapdragon Flight ..si sa va construiti propria drona ...
http://developer.qualcomm.com/sites/default/files/attachments/sdflight-board3-325x256.png

cred ca n-are 24 de core ca mavicu ! dar poti sa faci o jucarie frumoasa pe care cu un simcard de la vodafone poti sa il lasi pe titi aur sa ti-o piloteze de pe canapea ... sau pe warthox ...

Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 13 October 2016 - 11:40 PM

The quieter you become, the more you can hear
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
0

#2204 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 October 2016 - 12:27 AM

Vezi postarearenatoa, la 13 October 2016 - 08:53 AM, a spus:

ALO ! Verizon stie ca este marca inregistrata in Romania ? :) Adica Dialog, ce a fost inainte de Orange... :)

Interesant, sa oferi servicii pentru niste obiecte carora le e interzis sa zboare :D

prin SIM card poti identifica(si monitoriza in acelasi timp) direct aparatul .. ai control total asupra lui .
Probabil ca in urmatorii xx ani vom vedea zboruri de UAV executate de companii private in scopuri comerciale ( de tipul amazon delivery)
IoT prin 5 G ...si dronele vor fi si ele incluse sub marea umbrela ... caci daca stam si ne intrebam ...este oare ok ca orice "hobbyst" care merge la carefour sa poata cumpara cu mai putin de 100 € o drona si sa o ridice in aer?
Mai dureros este faptul ca satul planetar s-a micsorat, iar legile sunt modificate rapid pe intreaga planeta ...
Aici trebuie sa vedem pericolul ... cum apare o tehnologie noua , un shift in modul in care lumea gandeste , imediat apare cate o norma si un regulament nou care sa "capaceasca" noua descoperire ...

Cum ar fi fost daca energia electrica se transmitea wireless ? Cum putea sa mai pui monopolul pe ea ? La fel si cu sistemele de transport bazate pe energii regenerabile ( H2, electrice ) ... nu se pot lasa "la liber" pana cand nu se face transferul de la energia fosila (monopol al catorva corporatii )

Pana nu isi asigura controlul asupra beneficiilor respectivelor tehnologii , cei care fac legea, blocheaza accessul la acestea ...

Probabil ca asta va fi viitorul UAV-urilor - Licente acordate firmelor alese dupa niste criterii - ca si cele pentru telecomunicatii de ex ...

Pe undeva e bine , caci trebuie sa opresti un pic ...cum ziceam, oricine isi poate cumpara o drona si o poate zbura cand si unde vrea "muschii lui" ...o lege care sa ii pedepseasca pe cei ce pot face asta este necesara ...

acuma! ..´cã cei ce fac legile nu le fac chiar cum trebuie , este adevarat! ...dar probabil ca vor merge pe principiul regulilor de securitate ca in iptable ..intai TAI totul si le dai drumul doar la ce au nevoie , cand e nevoie si cui are ..voie ...

Drone zburabile prin 4G au aparut deja, Este mult mai convenabil sa ai controlul total al spatiului aerian urmarind pe o harta toate posibilele puncte zburatoare ..Atunci probabil ca se vor da si derogari de la legi pentru a lasa dronele sa stropeasca culturile agricole si sa lase automat pe suprafete mici , controlate, erbicide si antidaunatori ... Deja in romania un prieten mi-a semnalat ca autoritatea nustiu care , l-a pus sa dea inapoi banii luati de la UE pentru nustiu ce investitei pe nustiu ce teren agricol , investitie pe care omul nu o facuse ;) .. I-au adus poze si film din drona si nu a putut sa mai spuna nimic ...

La PROTV am vazut tot asa un film despre dezastrul "amenajarii raurilor" si transformarea acestora in mici hidrocentrale ... , cineva de pe acest forum a filmat de sus cu dronele ... Credeti ca avea autorizatie? nu cred ... Dar daca asta se intampla sa faca bine cuiva ...sau rau dusmanilor cuiva de sus ... nu e nici o problema ...se inchid ochi. De fapt nici nu se vede ca cel care a filmat a incalcat legea :) Caci nu e asa e pentru un bine mai mare ;)

In be de ex , este interzis prin lege sa stropesti sau sa lasi sa cada ceva din drona ! tocmai din cauza asta .. sa nu poti sa o folosesti in scopuri comerciale ...FARA SA PLATESTI :) totul se rezuma la control ... Probabil ca vor putea aparea firme cu licente de operare care sa iti inchirieze o drona sa iti combata daunatorii ..dar contra unei sume de bani si sub controlul si atenta observare a statului ...
La fel si cu topografii ... cum ai putea sa lasi p eoricine sa iti cartografieze tara si implicit resursele ... Toate astea trebuiesc controlate si legiuitorii stiu cum sa taie toate posibilitatile si portitele prin legile pe care le dau ...

Pana una alta inscrieti-va in aerocluburi , aciuati-va pe langa mini-aerodrome si zburati sub umbrela aeromodelismului caci cum spunea @renatoa intr-un post pe undeva pe forum...daca ai acordul comandantului aerodromului , garcea poate doar sa asiste la spectacol ...

Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 14 October 2016 - 12:30 AM

0

#2205 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 14 October 2016 - 08:00 AM

Vezi postareaNanok@, la 14 October 2016 - 12:27 AM, a spus:

... caci daca stam si ne intrebam ...este oare ok ca orice "hobbyst" care merge la carefour sa poata cumpara cu mai putin de 100 € o drona si sa o ridice in aer?

Fereasca Domnul de asa ceva! :rolleyes:
Mai intai trebuie sa decarteze 108e "de sufletul AACR-ului" si abia apoi poate s-o ridice!
Vorba aia: "sa mananca si gura la ei ceva"!

Aceasta postare a fost editata de Garett: 14 October 2016 - 08:00 AM

0

#2206 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 October 2016 - 01:00 PM

sa platesti 100€ pe an nu e nici o problema cred ... asta daca in banii acestia intra si o asigurare care sa acopere pana la 36.000€ asa cum am eu .. Tot ceaa ce se poate intapla ca si accident in jurul aerodrmului ! !! este acoperit ...

acum sa revin .. uite ca la 549 € pe platforma aia de dezvoltare de scrisesem mai sus ... a mai aparut o drona ...

0

#2207 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1210
  • Inregistrat: 10-January 15
  • Interests:Robotica, electronica.

Postat 14 October 2016 - 02:29 PM

:D 0:26 - filmare aeriană neautorizată :D
Şi zbor la mai puţin de 50m de persoane, clădiri şi alte acareturi. :yahoo:

OnTopic: Dezodorizantul ăla de şifonier a apărut prin mai, anul ăsta. http://mashable.com/...a/#VNMx7KmE4sqM
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#2208 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2016 - 08:12 AM

Naza V2 discontinued, in curand N3

Fisiere atasate

0

#2209 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2016 - 08:28 AM

Vezi postareaSăndel, la 14 October 2016 - 02:29 PM, a spus:

...OnTopic: Dezodorizantul ăla de şifonier a apărut prin mai, anul ăsta. http://mashable.com/...a/#VNMx7KmE4sqM

Nu "a aparut", doar a fost anuntat, la vanzare, cu pret pe eticheta, este de 2 zile.
Asa si marea speranta care deja pute... vantage robotics snap, e "aparuta" de anul trecut, cu preorder si promisiune de iesire primavara asta de trecu, asa ca fraierii care au dat 800$ la preorder va dati seama ce bucurosi sunt...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 October 2016 - 08:29 AM

0

#2210 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 06:43 AM

Vezi postareaNanok@, la 14 October 2016 - 01:00 PM, a spus:

sa platesti 100€ pe an nu e nici o problema cred ...

Ieri era intr-un hypermarket reducere la "drone", aka niste clone de Syma, 139 lei.
N-am vazut pe nicaieri vreun afis care sa anunte cumparatorii ca sunt "aeronave" si ca trebuie sa plateasca 108 euro pentru "identificare"!
Si culmea, am vazut vreo doua persoane cumparandu-le, deci cerul albastru al patriei se va mai imbogati cu cateva "aeronave neidentificate"! :D

Ma rog, la drept vorbind, in halul in care a ajuns Tarom-ul, Syma-urile par sa fie mai sigure decat ATR-urile, chestie care nu pare sa preocupe pe nimeni, btw!
0

#2211 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 09:28 AM

In Braila Mall langa o gluma din asta cu 4 motoare si cadru de spuma era agatata o coala a4 trasa in folie pe care scria toata treaba cu aacr-ul.
0

#2212 Useril este offline   andrewbt 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1014
  • Inregistrat: 09-September 15
  • Interests:Drone mici si mari, FPV, filmari, tunning, electronica.

Postat 17 October 2016 - 09:32 AM

Dar mai ai treaba cu AACR cu drone de gen Syma care sunt si <100g si oricum nu pot fi zburate departe...?
Andrei
0

#2213 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 09:42 AM

250g/50m este recomandare EASA, la noi, dupa AACR, nici musca nu poate zbura...
0

#2214 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 09:57 AM

Vezi postarearenatoa, la 17 October 2016 - 09:42 AM, a spus:

...la noi, dupa AACR, nici musca nu poate zbura...

Ba poate, dupa ce plateste 108 euro! :D
tot circul asta n-are nici o legatura cu "pericolul public" ci pur si simplu cu banii si atat! ;)
0

#2215 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 10:20 AM

Ba nu poate decat daca anunti zborul, in intravilan decolarea si aterizarea interzisa, decat survolul, ia pentru foto video aerian aprobarea mapn care si aia nu vine cand ai nevoie sau daca au ei chef pe motiv de siguranta nationala.
0

#2216 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 03:42 PM

Vezi postareaAndrei.N, la 17 October 2016 - 10:20 AM, a spus:

Ba nu poate decat daca anunti zborul, in intravilan decolarea si aterizarea interzisa, decat survolul, ia pentru foto video aerian aprobarea mapn care si aia nu vine cand ai nevoie sau daca au ei chef pe motiv de siguranta nationala.

:rofl:
Pot sa anunt AACR-ul ca mi-a aterizat o musca fara identificare pe birou, in intravilan??
Camera nu stiu daca are dar o sa anunt preventiv si MApN-ul, o fi spioana!

Aceasta postare a fost editata de Garett: 17 October 2016 - 03:42 PM

0

#2217 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 October 2016 - 09:31 AM

Fly with bling-bling! :rofl:
http://www.hobbyking...te_Mode_2_.html
0

#2218 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 October 2016 - 10:09 AM

Nu e bling, e sign of the times... ma mir doar ca a durat atata...

Copii care cresc cu consola PS in mana crezi ca fac trecerea la RC chiar instant ? Nici vorba, lor li se pare chiar dubioasa ergonomia statiilor clasice... care de la Kraft din '70 nu prea s-a schimbat substantial... fii sigur ca in consolele de jocuri s-a bagat mai multa cercetare cum e optim sa stea mainile decat in cele de RC...
0

#2219 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 October 2016 - 12:59 PM

Ma rog, eu ma refeream la gimbalurile cu leduri! :D
0