salut, ultimul nefericit acest mustang, e al doilea pe lista, astept sugestti si critici
Pagina 1 din 1
P-51K 1:48 ICM
Postat 03 October 2013 - 12:41 AM
Da-i niste volum. Burghiu de 0.4 la grilele de carburator de sub bot si o zeama lunga si neagra prin gravuri. Nu mai stiu exact ce ac de seringa mergea beton la 1/48 pe post de teava de 0.50 la mitraliere, dar dupa vopsire o pila fina sa-i redea luciul pe muchie facea efect.
Pe email mai polisham cu carpa si alcool izopropilic panouri pe aripa, sa scap de uniformitatea vopselei, dar pe acrilic nu incerca, c-o cureti :)
Pe email mai polisham cu carpa si alcool izopropilic panouri pe aripa, sa scap de uniformitatea vopselei, dar pe acrilic nu incerca, c-o cureti :)
Postat 03 October 2013 - 11:55 AM
Para, la 03 October 2013 - 12:41 AM, a spus:
Da-i niste volum. Burghiu de 0.4 la grilele de carburator de sub bot si o zeama lunga si neagra prin gravuri. Nu mai stiu exact ce ac de seringa mergea beton la 1/48 pe post de teava de 0.50 la mitraliere, dar dupa vopsire o pila fina sa-i redea luciul pe muchie facea efect.
la catena ma duc pentru ace, intre timp ma documentez pt marimea justa, grilele o sa le dau cu ac incalzit, nu am burgiu asa fin...zeama aia lunga..cu ce o fac? cu tempera? culoare ulei?
mersi anticipat
Arata acest topic
Pagina 1 din 1