manolo, la 05 October 2013 - 10:41 AM, a spus:
Domnule ipsihi nu va contest calitatea de cititor in manuscrise chinezesti,dar mai aveti una de procuror ,acuzati si apoi cautati dovezile,iar in alte cazuri lucruri vizibile cu ochiul liber le treceti cu vederea pe niste considerente doar de dumneavoastra stiute.(dar umbla niste vorbe prin "tirg")dar la care nu voi recurge ,asa cum fac altii mai dotati ca mine cu aparatura.
...cat despre "vorbele care circula prin targul vostru", pot spune doar un lucru, in cei aprox 8-9 ani de modelism "navo-plantat" am facut cateva sute bune de barci, din ele sa admitem ca o duzina au incaput pe mana "meseriasilor" ca tine pe la carpit cate ceva, un servo, un regulator, etc, as spune ca-i un procent al dreaq de rezonabil, insa invariabil cele intrate pe mana voastra erau "defecte iremediabil" deoarece tot ce popula obiectul respectiv era "indoielnic si prost" iar ceea ce puneati voi in ele era de "supercalitate" indiferent daca barca venita la remaiat costa 10 lei sau 50 de milioane, in acelasi timp am mai carpit si eu barci proprii mai vechi sau mai noi, am mai schimbat cate un servo, cate o statie, cate un motor, cate un acumulator, insa niciodata toate componentele, martore imi sunt magazinele de unde cumpar piese, cel mai des sierra sau phoenix..., niciodata sau f rar am returnat ceva in numele garantiei, asa ca nu face confuzie intre vorbe si apetitul pt rahat al unora dintre voi, e totusi o diferenta !!!