CUPA ZIZIN Heli ediţia a I a 20.10.2013 Concurs open de elicoptere outdoor
Postat 21 October 2013 - 11:51 AM
Am participat si eu :)
Eveniment reusit, elicoptere multe, pilotii de top au facut spectacol, ceilalti s-au straduit si le-a iesit bine, vreme perfecta pentru heli, o experienta super-placuta.
Astept cu nerabdare urmatoarea editie.
Multumiri celor care au facut posibil acest eveniment: Laurentiu Lazar si Vasile Pop.
Eveniment reusit, elicoptere multe, pilotii de top au facut spectacol, ceilalti s-au straduit si le-a iesit bine, vreme perfecta pentru heli, o experienta super-placuta.
Astept cu nerabdare urmatoarea editie.
Multumiri celor care au facut posibil acest eveniment: Laurentiu Lazar si Vasile Pop.
Postat 21 October 2013 - 05:33 PM
După cum v-am promis am mai căutat poze; şi am găsit vreo două.... ambele cu MISTER HELI 2013.....cred că pe viitor trebuie să ne antamăm şi fotograf, e foarte greu, dacă nu imposibil să arbitrezi şi să faci poze în acelaşi timp. Mai jos Bogdan la zborul doi cu OUL Zburător.... :) :) :)
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
Postat 05 November 2013 - 10:07 AM
Ieri am primit un set de poze de la domnul Laurenţiu... au fost făcute în ziua concursului de către domnişoara Georgiana....
Iată câteva dintre ele:
Aici sunt câteva imagini de la standuri.
Iată câteva dintre ele:
Aici sunt câteva imagini de la standuri.
Postat 05 November 2013 - 10:11 AM
Aici sunt câteva imagini cu arbitrii, secretarul de concurs, domnul Adi Ştefănuţă, căruia trebuie să-i mulţumesc în mod deosebit
pentru ajutorul acordat; şi evident concurenţi la lucru.
pentru ajutorul acordat; şi evident concurenţi la lucru.
Postat 05 November 2013 - 10:24 AM
Din setul acesta de poze de admirat Albu Laurenţiu un elicopterist hotărât; a venit a participat a tras concluzii, şi sunt convins că la anul va veni la fel de hotărât ca şi anul acesta. Felicitări!!!
Cu stimă: POP Vasile-Petre
Postat 13 November 2013 - 09:48 PM
Bună seara, vă invit AICI să vedeţi ecourile concursului CUPA ZIZIN Heli 2013..... cred că s-a produs o emulaţie care va ţine mult şi bine.... ::)
Multe imagini au fost prelevate duminica trecută la Sânpetru.
Multe imagini au fost prelevate duminica trecută la Sânpetru.