Modelism - RHC Forum: Campionatul Naţional de aeromodele clasa F3A şi F3C ATIS Bv. 2013 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Campionatul Naţional de aeromodele clasa F3A şi F3C ATIS Bv. 2013 concurs organizat de FRMd şi găzduit de ATIS Bv.

#61 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 02 November 2013 - 11:03 PM

REAL DESIGN, la 02 November 2013 - 10:22 PM, a spus:

Cel mai simplu afla de la cel de la care l-a cumparat ( eventual si ce set-up a avut la el ) ..

Citeaza

Ich hatte folgende Teile verbaut:
Motor Hacker C-50 14XL mit 22/12 Prop.
Akku 10 Cellen 5000 mAh Flight Power.
Servos für Quer und Höhe sind Futaba 9650 Digital und auf Seite ein Futaba 9405 Analog.
Mein Fluggewicht betrug etwas unter 5 Kg.

A avut o aterizare fortata si burta cu prinderea trenului morfolita. Dupa reparatie nu s-a mai incadrat in greutate si l-a vandut. Eu, oricum trebuie sa refac zona ca nu imi place cum a fost reparata, turnat la repezeala un morman de rasina roz in care a prins toate fragmentele.
Mai am inca doua modele dedicate F3A dar nu profi, un Tojeiro 90 (1.6m anvergura) si un Arjet (1.78m anvergura) si cu toate astea nu m-am incumetat sa particip, desi fac multe figuri din programul P-13 corect iar Tojeiro zboara "ca pe şine". Programul intreg este prea lung pentru puterea mea de concentrare si dupa jumatatea programului ma pierd, ma panichez, figurile incep sa iasa scalambate si renunt.
Deocamdata ma ingrozeste costul acumulatorilor 10S (si imi trebuiesc doi cel putin) si nici nu stiu daca voi participa la competitii cu el. Motorizarea termica (in genul celei de pe Sinergy-ul lui John) o am deja si un cumparator ar fi greu de gasit in epoca asta, asa ca mai bine o folosesc eu.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#62 Useril este offline   Bloodhound 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 408
  • Inregistrat: 23-April 08

Postat 12 November 2013 - 11:35 AM

mvpricop, la 26 October 2013 - 12:15 PM, a spus:

Miss Wind S50 s-a cumparat. ;)

A aparut si varianta Hobbyking: Mellizo 50e Aerobatic Biplane