a fost kit, dar nu l-am echipat cu plastic, am avut piese noi, sigilate toate aluminiu. mai putin swash ca nu am gasit inca dar o sa incerc unul transformat.
toate bune, cu turatie la maxim headul nu face vibratii, sau le pot incadra in normal.
la coada e tot aluminu, mai putin caseta. problema mea a aparut in momentul in care am pus palele pe coada. vibreaza in asa hal incat ma astept sa se desfileteze tot. :)
am incercat vre-o 3 seturi de pale, am incercat sa le fac balans cu varianta benzii aplicate prin incercare, si cu tot cu gripuri, pe balansor, nimic. dinamic nu am cum..sa fac asta si nu am cunostinte sa se poata... aceasi treaba, se rupe din incheieturi cand ajunge la peste 80% din throtle. axul nu are nici zero problema, am verificat si cu laser e perfect. toate testele astea am facut fara head, cu decat axul princpial si gear. exclus gyro.
am trecut apoi sa schimb gripurile coada, cu tot cu hub, rulmenti, si partea de comanda la coada. am schimbat axul. am intins din nou cureaua, aici ce-i drept s-a simtit o schimbare, dar aproape infima.
vibratia apare undeva la peste 80% gaz, cred eu ca in plan Z, si putin Y, dar este groaznic de puternica. am cantarit fiecare surubel, gripuri pale, tot. totul e bine, pur si simplu nu mai am idei..
intrebarea mea ar fi asa. ati intampinat problemele astea la coada, e ceva din constructie, se poate face ceva, sau e caz particular.
mentionez ca toate piesele sunt noi, nu e ridicat..deci nelovit neatins.
da-mi te rog macar o parere daca ai vre-o idee sau nusht..
la alt heli am avut aceai dilema dar s-a lasat rezolvata cu echilibratu de pale coada..si rulmentii schimbati. rezolvat in sensul ca vibratiile nu aveau amplitudinea dezintegrarii.
am gasit pe youtube ceva similar, a se privii decat fenomenul,tipul de vibratie. nu este heli meu in video acela.
Aceasta postare a fost editata de mellbo: 30 October 2013 - 02:13 PM