Ne-am desfasurat cu bine, sa zicem.
John+Voicu ajuns vineri destul de devreme si zburat cat putut.
Gore+Prcp ajuns pe la ora 5.
Iasiul: Dragos, Ionut si dl. Ciurariu au ajuns sambata dimineata, din cauza unei balbe a noastre cu cazarea.
Clubul a ajuns odata cu noi pe camp: Popa Stefan, Viorel Petca, Iulian si Cosmin - juniorul.
Am dat cate doua zboruri de readucere aminte si trimaj.
Sambata am mai dat cate un zbor de trezire, dupa care am avut timp exact de trei runde.
Un front de ploaie cu ceva vant ne-a trimis acasa.
Arbitraj: Silviu nu a putut veni, iar dl. Andrei singur nu prea dadea prea bine. Viorel era disponibil sa arbitreze.
S-a facut un zbor de calibraj arbitri si la analiza, opinia murmurata a fost sa arbitreze amandoi, desi erau si diferente de 3 puncte la anumite figuri.
Gore s-a sacrificat pentru calibraj.
Dragos de la Iasi a avut ghinion: motorul nu i-a mers bine deloc. A reusit un singur zbor.
Danut Erdic a progresat vizibil.
De obicei Gore era mereu in fata mea in clasament. Acum a iesit dupa mine...
Dl. Popa Stefan (antrenorul Aerostar) zice ca a zburat mai bine ca mine...
Io nu stiu sa va zic.
Nu avem poze inca.
Am mers acolo fara sursa 12V si camera foto.
N-am facut nici poza de grup ca venea frontul de ploaie.
Multumirile mele pentru:
Gore ca m-a carat si nici bani nu a vrut. Se intampla a doua oara.
Dl. Andrei Petre si d-na Rodica pentru arbitraj si asistenta la calcule clasament.
Club ca s-a straduit si a si reusit.
Juniorul de la Iasi Ionut Sandu ca si-a vazut cuminte de program, fara concurenta, singur intre oameni mari a nu stiu cata oara. A progresat vizibil si la anul, poate sa intre pe P-15 daca incepe sa exerseze pe un avion mai potrivit - pe care il si are, dar nu l-au pregatit inca. In 2014 o sa aibe cam 14 ani. Deci curaj si altora, ca se poate: Brasov.
Pista este decenta, nu au fost incidente, desi masinile au fost parcate foarte aproape de avioanele in rulaj.