Si eu tin sa multumesc personal celor care au organizat acest concurs , deoarece mi-au dat posibilitatea de a testa limitele ( atit ale barcii cit si ale mele ) si de a invata inca ceva in plus din acest frumos sport ( pt incepatori sau cei care nu stiu , acesta este un sport )!!! :good:
Totodata ma bucur enorm ca nu am mai avut anul acesta accidente grave de genul celui de anul trecut cind barca lui Iony s-a infipt pur si simplu in barca lui Raoul ( vezi concursurile din 2012 ).
Fair-play si la cit mai multi competitori bine pregatiti!!! :drinks:
CUPA DE TOAMNA CSTA 2013
Postat 17 September 2013 - 07:51 PM
iony, la 16 September 2013 - 08:11 PM, a spus:
https://www.youtube....h?v=4jJxAPsWuaQ
un filmulet cu finala mono 2 in campionatul international naviga in belgia
un filmulet cu finala mono 2 in campionatul international naviga in belgia
Foarte frumosa finala , ce mi-a placut la prima vedere a fost distanta un pic mai mare fata de mal a balizelor , sincer cu experienta mea cam cu morcovul as fi concurat ..... , in rest nu a fost mai spectaculos ca la noi , organizarea jos palaria :drinks: cu ocazia asta am pus pe apa si barcuta mea :good: , imi pare rau ca nu am pregatit-o mai din timp ca sa pot participa si eu dar ...
Postat 18 September 2013 - 01:36 PM
Rezultatele finale
Multumesc tuturor sportivilor participanti pentru Fair-play-ul demonstrat .
Multumesc tuturor sportivilor participanti pentru Fair-play-ul demonstrat .
Fisiere atasate
-
Clasament Cupa Romaniei etapa II.pdf (61.53K)
Number of downloads: 253
Aceasta postare a fost editata de rallyman: 18 September 2013 - 01:36 PM
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 18 September 2013 - 08:36 PM