Modelism - RHC Forum: Legitimatie, Licenta FAI, inscriere club modelism - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Legitimatie, Licenta FAI, inscriere club modelism

#1 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 04 August 2013 - 09:28 PM

Buna ziua, am o legitimatie mai veche de la FRMD, de acum 5 ani aproape la CSM Bacau. Problema: este facuta pe vremea cand activam la sectiunea juniori, iar acum as dori sa o reinoiesc. Pe siteul Federatiei sunt doua cereri pentru legitimare si licenta dar trebuie sa fiu activ la un club. Cum am inteles ca sectia de aeromodelism de la CSM nu este intr-o forma prea buna si nici nu am mai tinut legatura datorita facultatii, nu stiu cum sa procedez. Totodata, varul meu, inca junior doreste sa se inscrie si el si sa obtina o astfel de legitimatie.

Care sunt conditiile de inscriere intr-un club, unde ar fi mai bine, la Iasi sunt mai tot timpul cu facultatea, dar am reprezentat de doua ori CSM Bacau la campionatul de S8E juniori de la Buzau acum cativa ani si nu as vrea sa ma rup de ei de tot.

Multumesc anticipat,
Andrei Nedelcu

Aceasta postare a fost editata de Andyned: 04 August 2013 - 09:29 PM

0

#2 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 05 August 2013 - 10:54 AM

Cel mai bine e sa mergi la Aeroclubul Iasi. Clubul e activ si antrenorul e de treaba.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#3 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 05 August 2013 - 11:37 AM

Sper sa nu fie off-topic, dar ma poate lamuri si pe mine ce fel de entitate este Aeroclubul Romaniei ?
http://www.aeroclubulromaniei.ro/
Comerciala, sportiva, amatori, profesionala...?

Vad ca pe site se vorbeste doar de ULM, de modelism nimic... :unsure:

Intreb asta pentru ca sa imi dau seama daca legitimarea la un aeroclub imi da vreun drept de a cere access pe terenul altui club... asta pentru situatia putin deosebita de subiectul topicului, cand la un teren comandantul nu poate/nu vrea sa faca legitmari legale. Asa ca ma gandesc si eu sa ma legitimez la alt club, din alt motiv decat cel al posterului initial, si ma interb daca asta imi va folosi la ceva la clubul local.... :unsure:
... cu picioarele pe pamant ...
0

#4 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 05 August 2013 - 01:45 PM

Este o entitate (PJ) in subordinea ministerului transporturilor (similar agentiilor guvernamentale).

Pentru modelism, daca te inscrii si paltesti cotizatia anuala (15 eur la AT-urile unde au sectie de modelism), ai acces ca membru la logistica (terenurile) serviciile si evenimentele AR-ului (show-uri si concursuri).
De asemenea, era activa (nu stiu daca mai este valabila) o asigurare colectiva de raspundere civila pentru pagube produse tertilor pentru toti membrii activi.

In mod particular, la AT-urile (aerocluburi teritoriale) unde au sectie de modelism, prin buna vointa comandantilor locali, si merita remarcata in mod deosebit atitudinea si comportamentul personalului de zbor, primim acces egal cu oricare membru, la dotarea aferenta utilizabila in modelism (spatii, curent, toaleta, bucatarie, dormitoare, hangarare, CTA, paza...)
0

#5 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 05 August 2013 - 01:47 PM

renatoa, nu e offtopic daca se discuta si despre astfel de lucruri, poate si pe alti colegi ii intereseaza.

mvpricop, multumesc, o sa iau legatura cu cei de la Iasi sa ma inscriu la ei. Intre timp am gasit si carnetul de legitimare cu numarul matricol BC YR 323 de la data de 10.08.2005 cu specializare rachetomodele.

vlad1 - acum am vazut mesajul, deci sunt avantaje daca te legitimezi la aeroclub teritorial cu sectie de modelism.

Aceasta postare a fost editata de Andyned: 05 August 2013 - 01:49 PM

0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 August 2013 - 04:16 PM

Si daca AT nu are sectie de modelism ?

Vezi postareavlad1, la 05 August 2013 - 01:45 PM, a spus:

Este o entitate (PJ) in subordinea ministerului transporturilor (similar agentiilor guvernamentale).

Pentru modelism, daca te inscrii si paltesti cotizatia anuala (15 eur la AT-urile unde au sectie de modelism), ai acces ca membru la logistica (terenurile) serviciile si evenimentele AR-ului (show-uri si concursuri).
De asemenea, era activa (nu stiu daca mai este valabila) o asigurare colectiva de raspundere civila pentru pagube produse tertilor pentru toti membrii activi.

In mod particular, la AT-urile (aerocluburi teritoriale) unde au sectie de modelism, prin buna vointa comandantilor locali, si merita remarcata in mod deosebit atitudinea si comportamentul personalului de zbor, primim acces egal cu oricare membru, la dotarea aferenta utilizabila in modelism (spatii, curent, toaleta, bucatarie, dormitoare, hangarare, CTA, paza...)

0

#7 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 05 August 2013 - 11:09 PM

AT Iasi are club/atelier si antrenor.
Ne-am dat in barci cu F3A-urile acolo, in ultimii 3 ani.

Iar cele 6 posturi de antrenor de modelism din AR se datoreaza ordinului ministrului Berceanu de acum cativa ani buni.
In ce masura functioneaza cei 6 antrenori si cluburile lor, e alta problema, dar la Iasi functioneaza bine-merci si se poate profita.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#8 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 August 2013 - 06:58 AM

renato,

Vorbeste cu comandantul local. In AR sunt foarte multi oameni de calitate, probabil veti gasi o cale sa colaborati. Chiar daca nu folositi dotarile lor si veti zbura in conditii de aeroport, o echipa se formeaza usor in jurul unui fond de uz comun.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 06 August 2013 - 07:01 AM

0

#9 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 August 2013 - 08:40 AM

Crezi ca nu am trecut de faza asta? mai postam astfel de situatii ciudate daca era o solutie normala local ?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro