September Fly Fest Sanpetru "parizerul dolofan" intalnire master si nu numai
Postat 22 September 2013 - 07:04 PM
Am zburat cu tot ce am carat, inclusiv cam o ora la panta. Tocanita....ei bine unele lucruri sunt atat de bune ca nu cred ca pot fi descrise in vorbe!...Multumim Adi. Multumim Alex pentru omleta!.
Ce imi pare cel mai rau e ca nu am filmat cum stergeam ciaunul ala cu paine!!!...
Sa fin sanatosi si sa ne mai intalnim...unde?...unde s-o putea!...
toate bune, Mihai.
Postat 22 September 2013 - 07:31 PM
Aceasta postare a fost editata de NAVOMARIUS: 22 September 2013 - 07:32 PM
Postat 22 September 2013 - 07:40 PM
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Multumim organizatorilor si bucatarilor pentru cele oferite.
Sa speram ca va urma carnatul de panta traditional ca in fiecare an.
Postat 22 September 2013 - 07:42 PM
Ma bucur ca am putut participa la aceasta intalnire superba la care am reintalnit prieteni de calitate. Asa cum a spus si Mihai ne-a cam plouat insa toti cei prezenti nu s-au sinchisit prea tare de ploaie. S-a zburat pe ploaie, s-a zburat pe vant, s-a zburat chiar si pe intuneric. Cand credeam ca ziua de zbor s-a incheiat, Galbina de Odobesti a lui Horja si visinata lui Mihai ne-a dat aripi incat astfel pana la dormitoarele incalzite am ajuns fara sa mai trebuiasca sa pasim. Cu ani in urma, la Arad ne transformam in vampiri... de aceasta data ne-am transformat in OZN-uri! Multumim Flypol pentru organizarea perfecta a acestui eveniment, multumim Flypol ca existi! Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc tuturor Brasovenilor pentru ospitalitate , lui Zoli Jet pentru spectaculoasele zboruri care ne-au incantat privirile, lui Radu care m-a secondat la ceaun , multumesc doamnelor si domnilor care au pregatit ingredientele tocanitei.
Multumim pentru zborurile de agrement cu Cessna!
Prieteni dragi, ati fost la intaltime ca de fiecare data!
Postat 22 September 2013 - 08:09 PM
Multumim in primul rand Flypol, apoi tuturor acelora pe care ne-am bucurat ca i-am reintalnit sau cunoscut! Mii de multumiri ATIS pentru conditiile puse la dispozitie!
E adevarat ca la Galbena de Odobesti mai lipseau pantofii portocalii, ca sa fie sezatoarea cu bancuri completa, dar speram intr-un viitor mai iertator cu unii.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 22 September 2013 - 08:51 PM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 23 September 2013 - 07:31 AM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 23 September 2013 - 08:00 AM
Un deces neprevazut in program in cazul meu si obligatiile de familie ale prietenului Incepatoru ne-au oprit de la o intalnire scurta sambata cu voi, de dimineata pana seara, fara cazare... :drinks:
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Postat 23 September 2013 - 08:12 AM
In viatza mea n-am crezut ca-i mai bine sa ai model din fibra...de ce? Cand ploua scoti apa mai usor din el! :rolleyes: (vezi Hurrican,inca greu de coada insa aterizabil ca s-a adunat apa in bot.
Jurnal de campanie:
- 100% a fost frumos pentru ca oamenii prezenti au fost de inalta clasa.Veniti de departe au uitat de frig si s-au distrat
copios,pe vant,pe ploaie,la foc de tabara,la baloane,la bidoane,la tocane,la omlete.
- Da-i doamne sanatate lui AdyC,practic,omul care a tinut evenimentul in picioare,altfel lesinam de frig si foame.Dar ce facea
el fara minunata doamna Craciun,Felicia,stapana accesorilor culinare? Si mai ales minunatelor ajutoare ,vezi pozele.
- FlyPol a dat-o cotita,ca sa scape de mamaliga a fiert 10kile cartofi,fara branza i-a uns cu smantana,capra a fost buna dar
fara afumatura AdyC n-ar fi avut farmec.
- Sa multumim comandantului Cojocaru ca a largit bucataria unde am incaput 38 persoane la masa ,pe ploaie,plus asistenta din
foisoare.Grupul sanitar din exterior ,excelenta investitie.
- Multumim Buzaului,baieti faini,zburatori hotarati,adaptabili ca orice piloti. Pucioasa cu Sandu Diaconesc si Andu !
- Multumim lui Allen si a tot ce este Dream Team.Ati fost minunati!
- Multumim lui Zoli Giro,dascalul nostru in ale zborului.Multumim lui Navomarius ca nu s-a lasat si a zburat Marathonul
si pe vant si pe ploaie( Soare am avut numai in suflet)
Acum nu pot sa va enumar pe toti! Va multumesc tuturor ca ati fost langa noi!
VA MULTUMESC PENTRU DONATII ! Bucurestiul m-a ajutat enorm sa finantam evenimentul.Brasovenii,Pucioasa,Buzoienii si toti
ceilalti, va multumesc.
Va rog sa puneti poze,evenimentul a avut farmecul lui si ne va ramane in memorie!
Postat 23 September 2013 - 08:17 AM
Radu Nica si toata suflarea de antuziasti Brasoveni si Saceleni. Jos palaria domnilor pentru ceea ce faceti !
Postat 23 September 2013 - 08:42 AM
Postat 23 September 2013 - 08:57 AM
http://fly-free.ro/galery/cache/2c59cc0104add8f50957d3b94c860455.jpg
Postat 23 September 2013 - 09:00 AM
http://fly-free.ro/galery/cache/582faac63a6133d2930e82422ce7a82c.jpg
Postat 23 September 2013 - 09:02 AM
http://fly-free.ro/galery/cache/b7ebaea5adc5158a740fb94eb1259044.jpg
Postat 23 September 2013 - 09:03 AM
http://fly-free.ro/galery/cache/1b85d2be9754e0dc26bd11c8e57cea59.jpg