Modelism - RHC Forum: September Fly Fest Sanpetru - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

September Fly Fest Sanpetru "parizerul dolofan" intalnire master si nu numai

#91 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 29 August 2013 - 08:28 PM

Daca as putea mi-as suspenda contul de pe forum caci am fost acuzat ca ".... nu stiu de ce pierzi vremea pe acest forum . Nu ai facut nimic legat de aeromodelism sau de modelism in general." asa ca ma ocup de job-ul meu si de cel mai de pret "HOBBY" si anume bebele meu, am mai multe de facut cu el decat sa ma lupt cu cine stie ce primate care ma ameninta ca "..... o sa platesti asa cum stiu eu mai bine".

Ne vedem pe la zbor cand o sa putem si pe unde o sa putem si cu asta ATAT.

Imi cer scuze dar ma inflamez repede cand vad anumte situatii ce tin de RIDICOL si nu ma pot abtine sa nu comentez.

Cu cine am de discutat voi discuta pe telefon si face-to-face.

SPOR la treaba celor care fac ceva in aeromedelism sau in modalism in general.

Aceasta postare a fost editata de Teo-Costin: 29 August 2013 - 08:30 PM

Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#92 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 29 August 2013 - 08:35 PM

Revenind la partea cu statutul de VEDETA si conexiunea cu societate - sponsori, impresari, oranizatori de evenimente, promovari etc lucruri care
sunt tare complicate si care au avut un rol in neintelegerile dintre colegii nostrii de mai sus .

Sa o luam de exemplu pe Madona .. pe ea DA o asalteaza cei care vor sa investeasca in imaginea ei, care vor sa isi alature imaginea lor de cea a vedetei evident cu scopul declarat sau doar intuit de obtinerea clara a unui profit si nu unul mic sau mijlociu .
Ea poate sta linistita la birou, pe marginea piscinei sau chiar sub plapuma in asteptarea de a fi solicitata .. si va fi cu siguranta ..

Eeeeee .. acum vine partea naspa .. pai pana sa devina ea vedeta si sa semneze contractele la SPA in timpul sedintelor de intretinere , cat efort a depus ? cat si-a pus ea dosu la bataie alora din industrie ? in cate pozitii de capra, mobra, 62, 39 etc o fi stat ? cat botic a facut ea prin culise celor cu influenta in domeniu ? .. eheee .. greu raspuns si incomplet ..

Din pacate tocmai aceasta prima etapa de initiere vor unii sa o sara din dorinta de a ajunge direct SUS la banii sponsorilor ! - nu prea merge !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#93 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 29 August 2013 - 08:37 PM

Domnilor, nu stiu cum se face ca mai tot timpul trebuie sa apara cate un "Gica contra" sa dea cu mucii in fasole. In cazul acesta Picasso al nostrum a dat-o de gard caci probabil chiar daca Teo nu a facut referire la persoana lui, a existat acolo un adevar care l-a durut. Intreb si eu acum din curiozitate chiar daca nu am sa primesc raspuns, ce anume l-a deranjat pe Picasso, ruptura din fund sau faptul ca nu e cautat de sponsori? Cat despre mame, sa le dea Dumnezeu sanatate ca au avut rabdare sa ne creasca si sa ne ingrijeasca, nu cred ca merita sa le includem in asemenea discutii.
Haideti va rog sa mentinem un ton civilizat pe forum... daca va mananca , faceti-o in PM-uri, e mai sanatos .
0

#94 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 08:43 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 29 August 2013 - 08:35 PM, a spus:

Revenind la partea cu statutul de VEDETA si conexiunea cu societate - sponsori, impresari, oranizatori de evenimente, promovari etc lucruri care
sunt tare complicate si care au avut un rol in neintelegerile dintre colegii nostrii de mai sus .

Sa o luam de exemplu pe Madona .. pe ea DA o asalteaza cei care vor sa investeasca in imaginea ei, care vor sa isi alature imaginea lor de cea a vedetei evident cu scopul declarat sau doar intuit de obtinerea clara a unui profit si nu unul mic sau mijlociu .
Ea poate sta linistita la birou, pe marginea piscinei sau chiar sub plapuma in asteptarea de a fi solicitata .. si va fi cu siguranta ..

Eeeeee .. acum vine partea naspa .. pai pana sa devina ea vedeta si sa semneze contractele la SPA in timpul sedintelor de intretinere , cat efort a depus ? cat si-a pus ea dosu la bataie alora din industrie ? in cate pozitii de capra, mobra, 62, 39 etc o fi stat ? cat botic a facut ea prin culise celor cu influenta in domeniu ? .. eheee .. greu raspuns si incomplet ..

Din pacate tocmai aceasta prima etapa de initiere vor unii sa o sara din dorinta de a ajunge direct SUS la banii sponsorilor ! - nu prea merge !

Asa mai nea Gigi, acum sunt si eu lamurit, adica ala de vrea sponsorizari mai intai trebuie sa faca bot si pe urma sa stea capra...sau invers... care e ordinea ca aici sunt putin in ceata. Te pomenesti c-o fi facut da si-a luat teapa si a ramas omul si f..t si fara cascaval.
0

#95 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5157
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 29 August 2013 - 08:46 PM

Cum dracu reusiti sa va contrati de fiecare data????!!!!

Zau ca aveti, clar, o mica problema...

Si ca sa se rezolve....propit sa va iau in cortul meu, asa, sa fim mai multi...(nu ma enervati ca am un prieten in armata si iau un cort din ala mare....)...

Sa revenim cu picioarele pe pamant....

Sa inteleg ca nu vom putea sta in corturi?...si ca va trebui sa platim o cazare?..care-s conditiile? unde e cazarea?...mici detalii, care pentru noi, astia de venim prima data chiar conteaza...(ma rog pentru prima noapte....uf ce m-am gandit brusc la Cezar Petrescu)

Mai mult...unde parcam masinili, dar pe alea zburatoare?..e loc?...sau le demontam si umplemn masinili,,,sau aducem doua corturi? Uf cate chetii cand sari de 50"

Numai bine, si sa ne vedem cu bine....(numa sa pot ajunge...).

Aceasta postare a fost editata de Mihai_supy: 29 August 2013 - 08:47 PM

0

#96 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 08:50 PM

Cica asta e farmecul, se iau doi la ciondaneala, vine puhoi sa-i vada cum isi sparg buzele si oha, ei stau la sprituri si la povesti ca doi prieteni buni ce sunt!
0

#97 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 08:59 PM

Vezi postareaadyc, la 29 August 2013 - 08:43 PM, a spus:

Asa mai nea Gigi, acum sunt si eu lamurit, adica ala de vrea sponsorizari mai intai trebuie sa faca bot si pe urma sa stea capra...sau invers... care e ordinea ca aici sunt putin in ceata. Te pomenesti c-o fi facut da si-a luat teapa si a ramas omul si f..t si fara cascaval.

Ordinea e aleatoare .. se fac betisoare de diferite lungimi si se trage la sorti .. batul scurt = un scurt , batul lung = capra, etc etc
Asta e farmecul : NEPREVAZUTUL ! SUSPANSUL ! TRAIRILE INTENSE ! EMOTIILE !

P.S.

Poti sa tragi la sorti si la cort ... chiar si militar ( are colegul Mihai_supy pe cineva )
... da acolo trebuie sa tai o padure ca sa faci betisoare : Plutoane multe tati !

Lamurit macar 50 % ? !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 29 August 2013 - 09:01 PM

0

#98 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:05 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 29 August 2013 - 08:59 PM, a spus:

Ordinea e aleatoare .. se fac betisoare de diferite lungimi si se trage la sorti .. batul scurt = un scurt , batul lung = capra, etc etc
Asta e farmecul : NEPREVAZUTUL ! SUSPANSUL ! TRAIRILE INTENSE ! EMOTIILE !

P.S.

Poti sa tragi la sorti si la cort ... chiar si militar ( are colegul Mihai_supy pe cineva )
... da acolo trebuie sa tai o padure ca sa faci betisoare : Plutoane multe tati !

Lamurit macar 50 % ? !

Ahaaaaa.... la cort e mai cool ca e lume mai multa, ala de vrea sponsorizari cred ca isi scurteaza singur batul sa dea bine la potentialii sponsori . Si uite asa se alege rupt in fund si cu spume la gura ...
0

#99 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 29 August 2013 - 09:09 PM

Vezi postareaMihai_supy, la 29 August 2013 - 08:46 PM, a spus:

.....clar, o mica problema...

Si ca sa se rezolve....profit sa va iau in cortul meu, asa, sa fim mai multi...(nu ma enervati ca am un prieten in armata si iau un cort din ala mare....)...

Sa inteleg ca nu vom putea sta in corturi?...si ca va trebui sa platim o cazare?..care-s conditiile? unde e cazarea?...mici detalii, care pentru noi, astia de venim prima data chiar conteaza...(ma rog pentru prima noapte....uf ce m-am gandit brusc la Cezar Petrescu)

Mai mult...unde parcam masinili, dar pe alea zburatoare?..e loc?...sau le demontam si umplemn masinili,,,sau aducem doua corturi? Uf cate chetii cand sari de 50"

@Mihai

Toate ca toate, da' io la asta in cort nu intru! :yahoo:

Pe bune, nu zice nimeni ca nu ne lasa sa stam la cort; daca suntem luati si nu tremuram (noi si insotitorii), nu vad de ce nu am putea pune un cort; iarba e destula pe Sanpetru.

Masinile se parcheaza in parcare si pe alei, care incotro; e loc de vreo 40, iti ajunge? :nea:

Vino, face the facts si la anul, de Florii, o sa fii deja expert.

@Gigi, eu nu am placaj, am mai mult tangenta cu polistirenu EXPANDAT.

@Flypol: 18 Noiembrie, Jan Garbarek cu Trilok Gurtu, sala lu' Palatu'. Rings the bell? Nu Gigi, asta nu e in serialul-spargatorilor-de-seminte, nu cauta!

Aceasta postare a fost editata de Flying Kettle: 29 August 2013 - 09:09 PM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#100 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:23 PM

Vezi postareaFlying Kettle, la 29 August 2013 - 09:09 PM, a spus:

@Mihai

Toate ca toate, da' io la asta in cort nu intru! :yahoo:

Pe bune, nu zice nimeni ca nu ne lasa sa stam la cort; daca suntem luati si nu tremuram (noi si insotitorii), nu vad de ce nu am putea pune un cort; iarba e destula pe Sanpetru.

Masinile se parcheaza in parcare si pe alei, care incotro; e loc de vreo 40, iti ajunge? :nea:

Vino, face the facts si la anul, de Florii, o sa fii deja expert.

@Gigi, eu nu am placaj, am mai mult tangenta cu polistirenu EXPANDAT.

@Flypol: 18 Noiembrie, Jan Garbarek cu Trilok Gurtu, sala lu' Palatu'. Rings the bell? Nu Gigi, asta nu e in serialul-spargatorilor-de-seminte, nu cauta!

1 - Se umfla Placajul ? .. era doar o expresie ca multe altele ..
Uite una noua : " esti mai prost decat permite legea ! " - nu o lua ca atare ci doar ca exemplu de expresie .. sau o schimbam : "sunt mai prost decat permite legea "
2 - Imi place sa ascult muzica la saxofon ( mai ales a lui Norvegianul amintit cu tobosarul Gurtu si echipa - mai ales cele linistitoare, ascult si pe Guta ! :rofl: ) .. nu pot sa suflu in saxofon din pacate ca .. se infunda de la seminte .. da daca tragi batul scurt nu prea ai ce face .. trebuie sa "sufli" ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 29 August 2013 - 09:25 PM

0

#101 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:28 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 29 August 2013 - 09:23 PM, a spus:

2 - Imi place sa ascult muzica la saxofon ( mai ales a lui Norvegianul amintit cu tobosarul Gurtu si echipa - ...............
Chiar mi-ar placea sa te vad acolo! :good: Dupa, mergem sa ii aratam lui Dorin cum bea lumea bere ! :p

0

#102 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:33 PM

Vezi postareaFlying Kettle, la 29 August 2013 - 09:28 PM, a spus:

Chiar mi-ar placea sa te vad acolo! :good: Dupa, mergem sa ii aratam lui Dorin cum bea lumea bere ! :p

Eu nu mai vin la intruniri .. am decretat - asa ca nu am cum sa ii arat lui Dorin .. poate doar pe Chat :wub: !

Bere nu beau ca cica e cancerigena .. doar vin de tara , tuica de tara , o afinata de casa , visinata, caisata, zmeurata ..( acum le trag in damigeana )

La concert nu am luat bilete ..

P.S.

Si trebuie sa dam dovada de mai multa modestie .. daca ne dam VEDETE singur nu am ocolit primul stagiu .. ala cu betisoarele .. si nu e frumos .

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 29 August 2013 - 09:36 PM

0

#103 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:38 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 29 August 2013 - 09:33 PM, a spus:

Eu nu mai vin la intruniri .. am decretat - asa ca nu am cum sa ii arat lui Dorin .. poate doar pe Chat :wub: !

Bere nu beau ca cica e cancerigena .. doar vin de tara , tuica de tara , o afinata de casa , visinata, caisata, zmeurata ..( acum le trag in damigeana )

La concert nu am luat bilete ..
De la tara nu avem. Bem ce 'ne da" Da' la Centru Vechi are si vin!

La concert ne descurcam, nici eu nu am (inca) bilete, dar cautam sponsori. 2? (nu se poate sa nu vina si D-na Gigi, ca prea a fost bun Tirami-su-ul!)

edit: vin de tara , tuica de tara , o afinata de casa , visinata, caisata, zmeurata ..( acum le trag in damigeana )
pe toate in aceeasi?!

Aceasta postare a fost editata de Flying Kettle: 29 August 2013 - 09:41 PM

0

#104 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:40 PM

FYI: Mezzo: acum Tord Gustavsen Ensemble (sax). Later on, Jazz in Marciac. Enjoy!

0

#105 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:42 PM

Vezi postareaFlying Kettle, la 29 August 2013 - 09:38 PM, a spus:

De la tara nu avem. Bem ce 'ne da" Da' la Centru Vechi are si vin!

La concert ne descurcam, nici eu nu am (inca) bilete, dar cautam sponsori. 2? (nu se poate sa nu vina si D-na Gigi, ca prea a fost bun Tirami-su-ul!)

edit: vin de tara , tuica de tara , o afinata de casa , visinata, caisata, zmeurata ..( acum le trag in damigeana )
pe toate in aceeasi?!

Moamaaa ! Altu care cauta sponsori ! M-ai spart ! .. si eu care credeam ca am scapat de tras betisoare ..

Da! pe toate in aceeasi .. dar pe nivele distincte .. jos afinata, deasupra zmeurata etc ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 29 August 2013 - 09:44 PM

0

#106 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 09:45 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 29 August 2013 - 09:42 PM, a spus:

si eu care credeam ca am scapat de tras betisoare ..

:yahoo:

0

#107 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 06:49 AM

Sa mor daca mai inteleg, deci astia care sunt la primire mai nou se numesc "in cautare de sponsori" ...e tare ! In cazul acesta betisoarele sunt doar asa pentru acoperire.
0

#108 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 30 August 2013 - 06:52 AM

Vezi postareaadyc, la 30 August 2013 - 06:49 AM, a spus:

Sa mor daca mai inteleg, deci astia care sunt la primire mai nou se numesc "in cautare de sponsori" ...e tare ! In cazul acesta betisoarele sunt doar asa pentru acoperire.

:rofl: :good:
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#109 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 30 August 2013 - 08:01 AM

AC/DC Who Made Who.....la unison,vrem sa fim la fel: Invidiosi,aroganti,ascunsi,perversi,javre,furi,furiosi,mincinosi,scorpii,vipere,bestii,.......farisei( ce fain suna).
Bine ca zboara si....insectele !
0

#110 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 08:28 AM

Jurnal de campanie. Dosar nr.1.Fila 0,5-0,55
Se pot pune 60-70 corturi .Mai sunt peste drum,la groapa de fier vechi CET Brasov vreo 20 si gipsanii se descurca de minune.
Racnesc noaptea de ai zice ca s-au ingustat substantial pirandele la pasarici.
Parcarea e bine organizata si poate primi 60-70 masini.Modelele se vor pastra peste noapte in cort amenajat sau in hangar nr.1.
In asa zisa sala a lui FlyPol nu,deoarece si FlyPol a renuntzat la ea pana cand dl.Durdun nu o goleste de modele ca sa se
inceapa reparatiile.Nu e obligatoriu sa beneficiati de cazarea oferita de noi( doar in caz ca nu aveti cort sau doriti un
loc uscat,cald,inmiresmat de cimbrisor).Bucataria e mult mai mare si dotata.......o sa vedeti voi!).
S-a aprobat focul de tabara (300 kg.lemne)-pregatiti tzepusele pentru fript slana de Sergiana,dublu afumata.Am usturoi romanesc,cu certificat de producator si pita de Covasna (cu picioci de picioci).
Tocana de capra a suferit modificari substantiale de consistenta( surpiza!).Nu facem mamaliga ca e incomod.Se fierb cam 6 kile
de cartofi in coaja (natur).
Nevasta-mea intreaba cati vom fi ,ca sa stie cat sos de saramura sa faca la pestisori.
- Zboruri de agrement : vor fi 3 ULM si sigur ,una Cessna cu care sa va dati(nu costa mult si merita).
- Varu Radu,de la Bihor,pune la curier in 16.09.2013 ora 14, 4 kile de palinka cum n-ati visat.2 pentru fiert seara si 2 pentru degresare dupa slana made AdevaratulCeaunZburator.
- S-a negociat cu haita de caini aeronautici.Vor sta legati pana terminam ,contra tot potolul care ramane.
- Vremea e nasoala rau acum insa,asa cum trebuie,superba intre 20 si 22 septembrie.
0

#111 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 08:38 AM

@FlyingKettle. Daca va inchipuiti ca nu am bani sa vin la concert in Bucale,aveti dreptate.Dar pentru cultura....facem eforturi
ca nu suntem chiar ruptzi in fund.Putin rosi pe la coate,da.
-Jurnal de campanie : sa stim ,sa trimitem banuti pentru bilete si sa arvunim vreo 3 tzapi de bere.Eu mancam pe undeva pe langa Mariot(t) ciolan ca la nemti, intr-o fabrica de bere,parca-i zicea "BecherBrauerei" ,proprietatea unui becher.Nu mai stiu locul, ca mergeam intotdeauna seara pe bezna, dar sigur treceam pe langa Casa lu'Ceausescu si poporu'.
In rest ,sa ne fie de bine,sa nu racim pana in 20 si sa luam anticonstipante naturale care,cica,fac bine la inteligentza!
0

#112 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 08:59 AM

DECIZIE ! Nu mai sponsorizez nimic,vreu sa fiu sponsorizat ! Cu ce? Cu una bucata hotarata,naltutza,blonduca,cu sau fara bacalaureat, darnica,modesta,cunostintze minime de cultura generala,bine spalata,fara varsta(adica sa nu si-o arate la toti :unsure: ),iubitoare de animale( adica ,ce faci ba animalule!),fara istoric,fara pretentii,cunostintze minime de teoria portantzei si a numarului Raynolds( sa nu fie numarul prea mare si prea lung ca se creeaza turbulentze),mestecatoare hotarata
de guma aromata,fara sponsori ascunsi care cer bani dupa,cu auto propriu si carnet valabil sa plece repede daca se complica
treaba si nu mai face fatza :ph34r: ,cu un frate maistru,priceput la ce mai trebuie pe langa fabrica,scolit in Italia si expulzat de bun ce-a fost si o sora ,cam la fel,care sa-i sara in ajutor in stari frecvente de criza.
Ia ghiciti ce manac eu acum:
- Varza calita cu ciolan afumat si sorici.Nici prea grasa ,nici prea supla!
Beau ,in cinstea voastra,stimati viitori sponsori,un Ciuc Radler fara alcool,gandind la "Tzapul de Bucale",mare ,cu guler si
hotarat alcoolizat ,ca viatza-i grea si trebuie imbunata cumva! :drinks:
0

#113 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 09:00 AM

Amin.
0

#114 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 09:06 AM

Vezi postareaflypol, la 30 August 2013 - 08:59 AM, a spus:

DECIZIE ! Nu mai sponsorizez nimic,vreu sa fiu sponsorizat !

Pai se rezolva.. " trageti un bat ! " si aia e ... daaaaa sa nu aud comentarii dupa .. " ca la varsta mea ma dor genunchii,
ca si la coate am ceva probleme .. alifia e expirata " .. DA ? - altfel schimbam foaia ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 30 August 2013 - 09:06 AM

0

#115 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 09:58 AM

N-am putea schimba,de pe acum,niste foi? Dau leu rebegit,proaspat violat,shifonat lunar,la numar cu valuta canadiana sau australiana,acceptata pe centura contra servicii culturale si aeromodelistice sau pentru bilet de avion spre.....oriunde.
Ma prind eu,ca ardeleanul,greu,dar n-am intzeles chestia cu betzisoarele.De balsa sau de frasinu-i ? Drept e ca pe Michelangelo
l-a cautat Papa ala, Sixtus, acasa ,da nu ca sa-l sponsorizeze,ci sa-i dea de lucru ca sa aiba ce manca si bea.De fapt si papa urmarea sa faca investitii si sa deduca din taxe.Marshavie comunista de la epoca de piatra si pana azi.Zise ministra muncii( ca protectia sociala e o tampenie facuta sa mareasca numarul puturoshilor)(exceptand nacajitzii de batrani de la tzara): "Regula la noi,e ca fiecare vrea sa plateasca cat mai putzine taxe la stat si,de aceea,e greu sa aduni bani la buget"
Asa si cu sponsorizarile,cotitura subtila sa mai reducem din dari.
De ce nu spunem :"vreau pomana" ,asa,romaneste,neaosh.Curat,hotarat....se mai bucura si "Al de sus".Da si ti se va da....adica
da unuia o palma si o incasezi rau de tot :pardon:
"Je vous prie,monsieur,done moi quelque euro d'acheter un aeromodel-sa ma dau cu el)" Sa ma scuze Dan Mitea pentru franceza mea
perfecta cand am terminat liceul si nevorbita sau scrisa 50 ani.
0

#116 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 11:39 AM

Vezi postareaflypol, la 30 August 2013 - 08:38 AM, a spus:

@FlyingKettle. Eu mancam pe undeva pe langa Mariot(t) ciolan ca la nemti, intr-o fabrica de bere,parca-i zicea "BecherBrauerei" ,proprietatea unui becher.Nu mai stiu locul, ca mergeam intotdeauna seara pe bezna, dar sigur treceam pe langa Casa lu'Ceausescu si poporu'.
In rest ,sa ne fie de bine,sa nu racim pana in 20 si sa luam anticonstipante naturale care,cica,fac bine la inteligentza!

Locul ala a disparut, s-a mutat intr-o vreme in locul bisericii Why-Not. Nu mai stiu pe unde e acum, dac-o mai fi...

Alte locuri sunt berechet de beut si umflat matzul in Bucale. Numa' sa spui ce te lasa doctorul sa mananci si se rezolva.

0

#117 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1882
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 30 August 2013 - 01:17 PM

""Je vous prie,monsieur,done moi quelque euro d'acheter un aeromodel-sa ma dau cu el)""
:lol:
Tu est incorrigible mon amie.
A+

Aceasta postare a fost editata de Horja: 30 August 2013 - 01:19 PM

0

#118 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 01:30 PM

Dupa ultimele ispravi cu carburatorul si pompa de apa ,pot sa mananc si sa beau orice....tot aia e si destinul a fost scris demult,acum vreo 50 000 ani cand Bunutzu se plimba pe Pamant si nu se hotara ce sa faca cu primitivii.La pagina FlyPol scria: faca ce-o sti,nu-l mai putem stapanii,zboara, bine,nu ,la fel;la gagici nu-l mai lasam ca face urat,o sa crape cand ii vine randul;vedeti sa nu fure pagina cu "departures",ca nu mai scapam de el.
Daca a pierit becheru' poate fi orice crashma afumata unde se poate perpeli ceva costitze de purcel de max 3 luni ,hranit corespunzator,cu cartofi copti in coaja natur plus staniol(ca tot aluminiu toxic e),mujdei ca lumea,dotata cu 3 tzigani natur
experti in lautarisme,cu fum de mahorca sa-l poti taia cu brishka,ceva turmentati filozofi specialisti in existentialism neohegelian,mobila patinata cu soi,adica soioasa,scaune stirbe de cate un picior,cu un patron expert in ardei copti cu tot dichisul( Mai exista Gogosarul-undeva pe langa Basarab?),cu o chelneritza......aici am ceva pretentii: burtoasa cu doua tzatze falfaitoare bine asudate de atmosfera de inchizitie,masuri 130x120x160(sau mai mari),neaparat cu un shortz umed nespalabil nici cu cel mai fioros Tide, proaspat iesita dintr-un WC de coshmar King ,pe care-l descoperi dupa miros la un cap de culoar jegos dar care sa-ti sopteasca suav la ureche: Ce zici de fie-mea? Si fie-sa sa fie ceva ca Sharon Stone pe la 30 ani.............
Si sa fie harmalaie,si idei ,si pareri,si boratori,si studenti la privat ametziti de vodca ieftina,si c...rve parfumate si pudrate,si noi.....intr-un colt curatzel,imbatati de euforia inchiderii sezonului de zbor,cu gura cascata la poantele lui
Nea Gigi,explicand cauzele scepticismului mondial si hotarand cand ne inarmam aeromodelele ca sa-i contram pe americani in Siria. Siria nu Shiria,pamant scump noua de pe vremea cand Zozo punea de intalniri.....ce vremuri,ce intalniri!
Nu stiu cati ani aveati,domniile dumneavoastra,cand FlyPol halea cate 1 kg.de creere la capac la o gradina superba,"Tarnave"
undeva pe Eminescu,sub 3 tei lesinati de caldura,lipaind bere la halba( Rahova ? parca asa se chema) buna ,cu apa din Dambovitza inainte de canalizare,stagiar optimist,bun la toate la CPL Pipera,entuziast de se inmuia asfaltul,speriat de ce vazu la cutremur,impreuna cu o adunatura de tamplari veseli,multumiti de salarii,nu rebegiti apatici ca cei de azi.
Locuian in Obor,aproape de gara,Pe Lunca Florilor 13(ceva fundatura tziganeasca din soseaua Gherase) intr-o garsoniera 3 x 2,5 m,cu o gaura de WC si o tzeava de dus.Bucataria fiind o nisa de 1x1,2 m,mancam in strada la o spelunca mizera dar curatzica,cate un mic,cate o scrumbie,doua ochiuri cu cabanos.......si cladeam socialismul si eram naiv de fericiti!
Avem ce manca in Bucuresti !
0

#119 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 01:48 PM

Sun adunarea copii! "SeptemberBest Fly Fest" ,sa zicem intalnire retro(nu neaparat de boshorogi) de cunoscatori in ale muzichiei disco( Maywood,A la Carte,Luve,Babe,George Baker.....) sfaramatoare de inimi,de un optimism mondial pierdut de mult insa regasibil.Eu sunt un nostalgic incurabil care prin 88' se intreba daca-l va mai vedea vreodata pe insurectul rege Mihai si
pe Pink Floyd la Bucuresti.Waters,.....Time,Money,The Wall.N-am apucat sa -l vad la Bucuresti.Eu am daramat demult zidul ! (cam pe vremea cand,rebel fiind,am fost exilat un an in Casa di Popolo,ca sa ma cumintzesc). Pentru mine revolta a insemnat libertate de creatie,nu anarhism economic perfect incontrolabil din cauza de nepricepere.
Veniti la Sanpetru.Sa facem un "SeptemberMorn" aburit la un foc mare,sa se vada din rai.
Fara prejudecati,liberi la zbor,entuziasti.....flamanzi,hranibili :rolleyes:
0

#120 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 02:03 PM

@Horja. Vii? (tu vii...se scrie cu doi de "i") "Vi sunt amintirile noastre" cu un "i".
0

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou