PISTA CHITILA Acum puteti decola mai usor
Postat 24 July 2005 - 07:43 AM
Daca ati zburat la Chitila in timpul saptamanii, vi s-a intamplat cuiva incidente gen bruiaje?
Nu de alta dar in apropiere este o maaare unitate militara de transmisiuni.
Io am patzit-o o data dar am pus-o pe seama unei mufe jack care-mi este si intrerupator si mufa de incarcare si am zis ca aia mi-a facut figura in zbor.
Postat 24 July 2005 - 08:01 AM
Valteras, la 24 Jul 2005, 08:43, a spus:
Nu de alta dar in apropiere este o maaare unitate militara de transmisiuni.
Eu am fost de cateva ori acolo si pot spune cu mana pe imima ca unitatea este dezafectata: cand bate vantul, scartaie antenele pe acolo iar cand da noaptea, nu se aprinde nici un bec!!! Sunt cativa soldatei p-acolo care isi efectueaza stagiul militar si pazesc poarta!!! S-a zburat mult in cursul saptamanii acolo si nu au fost cazuri de bruiaj!!!
In concluzie: "STATI LA LOCURILE VOASTRE" ca e bruiaj nasol acolo...hai sa zburam tot la Clinceni!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 24 July 2005 - 08:09 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 25 January 2006 - 09:55 AM
Am plecat de aici la Clinceni unde a fost super: soare, iarba ca in palma, cateva insule de zapada. Am zburat cu electricele, chiar am prins o bula de aer cald si am stat cu aripa sus cam 30 de minute.Cum era soare si frumos am facut si alergari in aer liber.Am trecut si pe la hangare unde baietii surubareau la ULM-uri.Cum am ajuns inapoi pe centura s-a intunecat si brusc s-a facut frig rau, desigur frigul care ne paralizeaza de la inceputul saptamanii. Pentru amatorii de patine pe gheata, baltile imense de la intrarea pe Clinceni sunt ingetate beton si lucioase ca sticla.
In concluzie va rog sa postati , cine a fost pe Chitila, cateva repere concrete de localizare a tarlalei.
Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de Dom*PROFESOR: 25 January 2006 - 09:58 AM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 25 January 2006 - 10:26 AM
Postat 25 January 2006 - 10:36 AM
Ideea e cacum vii dinspre iesirea de Chitila, o faci pe centura, la pod, la stanga, asa cum ai zis, inspre Metro, autostrada Pitestiului, etc. Asta ca sa clarificam sistemul de referinta si orientare, ca daca vii dinspre Militari, e invers...
Mergi pe centura cam un kilometru-doi, ca n-am masurat.
Imediat dupa o curba usoara la stanga, dai de o benzinarie pe DREAPTA.
O lasi moale, ca imediat dupa benzinarie se face un drum la DREAPTA.
Drum care se infunda in unitatea militara, dar nu ajungi pana acolo, ca imediat in spatele benzinariei cobori de pe drumul asfaltat, in DREAPTA si o tai pe camp.
Poanta e ca de aici e mai greu de explicat si de fapt iti trebe calauza, ca nu nimeresti singur.
Nu te amagi, ca nu e vorba de "terenul de sport" care e imediat langa drumul de asfalt. Pe asta, faceam pe vremuri golaneli cu nenea Puiu cu motodeltaplanele si cu un paramotor. Am zburat si aeromodele acolo, dar nu e asta.
De principu, ca orientare, terenul de zbor este la dreapta unitatii militare (cum te uiti la unitate cu spatele la benzinarie) cam cu 800m - 1 km. Si pana la soseaua de centura e cam un km., poate unu jumate.
Se tine "poteca" deja batuta pe camp si dupa fo doua zone de "off road" se ajunge la zona tunsa.
A nu se aventura pe timp ploios.
O sa incerc sa fac poze, da' nu stiu cand oi mai ajunge...
Postat 25 January 2006 - 10:44 AM
Caveat!
Daca mergeti acolo (mai ales in timpul primaverii, verii, toamnei) si nu vedeti din departare decat O SINGURA MASINA cu capota ridicata si usile deschise, nu va propiati ca dobitocul, crezand ca e un modelist dupa masina, incarcandu-si acumulatorii!
E de fapt unii care dau la buci, asa ca aveti grija mare de pericol de penis captivus, alea-alea...
E patzita!
Acu pe iarna, pericolul e mai mic, cred...
Postat 26 January 2006 - 11:13 AM
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 26 January 2006 - 11:30 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 05 January 2007 - 11:49 AM
Postat 05 January 2007 - 12:13 PM
NICI un bruiaj cu receptor PCM !!!
Este bine stiut ca receptoarele PPM sunt "dispuse" la bruiaje.
Mai bine zis toate receptoarele sunt dispuse dar la PCM nu apar comenzile nedorite.
Cu receptor PPM am prabusit heli de 3 ori pe Clinceni si o data pe Calugareni NUMAI din cauza de bruiaj.
Am chiar film cu prima probusire si pot sa va arat ce urat facea in aer !
Macar daca prabuseam din vina mea dar asa....
Asa ca treceti la PCM si NU o sa mai aveti probleme !
Bafta
Postat 20 May 2007 - 01:15 PM
Aceasta postare a fost editata de zgr_44: 20 May 2007 - 08:20 PM
Postat 13 February 2008 - 11:09 PM
http://wikimapia.org/#lat=44.485515&lon=25...74&z=15&l=0&m=s
Nu stiu de ce n-a pus-o cel / cea care a "marcat" terenul cu pricina. Totusi bravo respectivului / respectivei pentru initiativa! (Eu n-am editat absolut nimic, acum am gasit marcajul cautand dupa indicatiile voastre...)