adyc, la Jul 14 2010, 04:54 PM, a spus:
1. Imi pare rau ca sari la gatul meu degeaba.
2. Am scris clar mai sus ca nu vreau sa-mi tunda cineva pista si eu sa zbor, ci vreau doar sa stiu daca se mai organizeaza tunsori colective sa vin si eu sa pun mana.
3. Cat despre terenul privat, am tras concluzia ca nu este pentru oricine, bazat pe urmatoarele fapte: 1. De mai multa vreme apar pe forum posturi, poze, filme, de la o locatie necunoscuta mie, toti avand grija sa nu specifice unde anume s-a zburat. 2. Cand cineva mai nou pe forum a intrebat unde anume e locatia si care sunt conditiile de intrare la zbor.... nu a primit raspuns. 3. Am inteles ca e un teren privat cu accesul contra cost. Ori, dupa mintea mea, cand debutezi o afacere ai interesul sa vina cat mai multi ca sa castigi mai mult. Si forumul acesta era modul cel mai rapid si eficient de reclama. In schimb totul e secret. Asadar aceste considerente m-au facut sa cred ca acel teren nu e pentru oricine. Si intr-adevar nu e treaba mea, singura legatura cu subiectul era intrebarea daca toti s-au mutat acolo si in consecinta nu mai vine nimeni la Chitila... Problema mea este ca nu mai am acces la masina de tuns pe care am mai folosit-o si nu mai pot sa-mi tund singur pista, asa cum am mai facut-o in Berceni anul trecut, si as fi vrut sa stiu daca se mai zboara si se mai amenajeaza ceva la Chitila.