Modelism - RHC Forum: PISTA CHITILA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

PISTA CHITILA Acum puteti decola mai usor

#391 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 14 July 2010 - 04:19 PM

Vezi postareaadyc, la Jul 14 2010, 04:54 PM, a spus:

Daca ai iesit la zbor doar pentru ca a tuns un binevoitor pista, nu vad care e motivul pentru care te vaiti. Un vechi proverb romanesc spune ca omul sfinteste locul... din pacate prostii aia care tundeau pista , faceau curatenie si se ocupau cat de cat de buna desfasurare a zborurilor in siguranta in timp ce alti aeromodelisti le dadeau cu planoarele in cap sau le daramau oglinzile masinilor zburand fara nici un Dumnezeu , s-au retras incercand sa construiasca un modelodrom modern pe care sa se zboare in deplina siguranta. Tanand cont de faptul ca acest modelodrom este privat iar lucrarile de amenajare sunt in desfasurare nu vad de ce ar fi trebuit sa facem publica aceasta actiune... sau te pomenesti ca esti de la SRI si trebuia sa te informez in mod deosebit de ceea ce imi fac prin casa.

1. Imi pare rau ca sari la gatul meu degeaba.
2. Am scris clar mai sus ca nu vreau sa-mi tunda cineva pista si eu sa zbor, ci vreau doar sa stiu daca se mai organizeaza tunsori colective sa vin si eu sa pun mana.
3. Cat despre terenul privat, am tras concluzia ca nu este pentru oricine, bazat pe urmatoarele fapte: 1. De mai multa vreme apar pe forum posturi, poze, filme, de la o locatie necunoscuta mie, toti avand grija sa nu specifice unde anume s-a zburat. 2. Cand cineva mai nou pe forum a intrebat unde anume e locatia si care sunt conditiile de intrare la zbor.... nu a primit raspuns. 3. Am inteles ca e un teren privat cu accesul contra cost. Ori, dupa mintea mea, cand debutezi o afacere ai interesul sa vina cat mai multi ca sa castigi mai mult. Si forumul acesta era modul cel mai rapid si eficient de reclama. In schimb totul e secret. Asadar aceste considerente m-au facut sa cred ca acel teren nu e pentru oricine. Si intr-adevar nu e treaba mea, singura legatura cu subiectul era intrebarea daca toti s-au mutat acolo si in consecinta nu mai vine nimeni la Chitila... Problema mea este ca nu mai am acces la masina de tuns pe care am mai folosit-o si nu mai pot sa-mi tund singur pista, asa cum am mai facut-o in Berceni anul trecut, si as fi vrut sa stiu daca se mai zboara si se mai amenajeaza ceva la Chitila.
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#392 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 14 July 2010 - 04:25 PM

adi a zis asa : "Tanand cont de faptul ca acest modelodrom este privat iar lucrarile de amenajare sunt in desfasurare nu vad de ce ar fi trebuit sa facem publica aceasta actiune..."

Mai clar de atat nu se poate! nu o sa dam alte informatii pana nu o sa fie gata!
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#393 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 14 July 2010 - 04:42 PM

..tocmai ca nu e o afacere si pe noi nu ne intereseaza castigul ...
0

#394 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 14 July 2010 - 04:42 PM

Vezi postareamisumat, la Jul 14 2010, 05:19 PM, a spus:

cand debutezi o afacere ai interesul sa vina cat mai multi ca sa castigi mai mult.

aici gresesti. nu e afacere...
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#395 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 July 2010 - 09:18 AM

Eu am fost acum 2 saptamani si pista era foarte buna ! Este tunsa dupa cum s-a scris de Doru ( Man) . Nu mai este pe vechile amplasamente ci este cumva perpendiculara pe unitatea militara ( are si o anexa in "T" ) si este dupa zona de inceput unde se parcau masinile ( sa mai spunem ce este cumva paralela cu soseaua de centura )!
A plouat insa foarte mult si posibil iarba sa fi crescut dar EXCLUS orice tufe sau arbusti !

Si da mai vine lume la Chitila, mai ales pentru cei care distanta fata de casa sau birou este un criteriu ! Acum insa este si perioada de concedii si in timpul saptamanii ( la fel ca si la Berceni Metro ) mai greu sa te intalnesti cu cineva !

P.S.

La noua locatie mai este mult de lucru , s-au investit foarte multi bani si pe linga asta si foarte mult efort fizic si s-a pus si mult , foarte mult suflet.
Probabil inaugurarea va fi anul viitor ( ca sa ai iarba pe doua hectare si nivelate si umbrar, si , si nu este chiar usor - numai sa imprejmuiesti cu gard .....)

Si nu "pricopseala" a fost, sau este un criteriu ci modul de comportament la un astfel de loc, disciplina ( niciodata nu zboara mai mult de un model si ala pe o traiectorie clara
si dreapta in fata pilotului - fara ca pilotul sa se invarteasca in loc doar pentru ca modelul zboara pe unde vrea el ! Sunt prezente modele mari si foarte mari si chiar este un pericol
daca nu ar fi disciplina - si atentie - disciplina o are fiecare NU este impusa !
La Berceni am vazut cum este foarte cool sa vii cu modelul direct inspre tine si a celor care te insotesc si in ultima clipa sa tragi viguros de profundor intorcand modelul intr-un looping spectaculos - tare ma intreb ce se poate intampla daca .......... clar la stomatolog !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#396 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8323
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 15 July 2010 - 11:39 AM

Eu zbor cel mai mult pe Chitila, imi convine cel mai mult ca pozitie. Ar trebui sa ne organizam si noi, cei care mergem acolo, multi/putini, sa nu ne bazam doar pe munca lui Doru. Eu nu am masina de tuns gazon si nici loc unde sa o tin. Dar pot contribui cu bani si ceva timp/munca.

Ar fi ceva sa cumparam o masina si sa ii rugam pe cei care au facut mica hala industriala sa o tinem la ei in curte peste vara. Inafara de muste/tantari si balega de vaca pe Chitila a fost foarte placut in ultima vreme, nici multi, nici putini, de regula oameni simpatici cu care am zburat fara incidente.

Dupa disparitia Clincenilor a fost un timp cand pe Chitila se aduna majoritatea celor pasionati si era clar aglomeratie, timpul ala a trecut si nu e rau. Dar la fel de adevarat e ca eu si altii ca mine profitam de munca celor care tundeau iarba/ingrijeau pista, faceau put etc, etc.
0

#397 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 16 July 2010 - 09:15 AM

Vezi postareastiganas, la Jul 15 2010, 12:39 PM, a spus:

Eu zbor cel mai mult pe Chitila, imi convine cel mai mult ca pozitie. Ar trebui sa ne organizam si noi, cei care mergem acolo, multi/putini, sa nu ne bazam doar pe munca lui Doru. Eu nu am masina de tuns gazon si nici loc unde sa o tin. Dar pot contribui cu bani si ceva timp/munca.

Ar fi ceva sa cumparam o masina si sa ii rugam pe cei care au facut mica hala industriala sa o tinem la ei in curte peste vara. Inafara de muste/tantari si balega de vaca pe Chitila a fost foarte placut in ultima vreme, nici multi, nici putini, de regula oameni simpatici cu care am zburat fara incidente.

Dupa disparitia Clincenilor a fost un timp cand pe Chitila se aduna majoritatea celor pasionati si era clar aglomeratie, timpul ala a trecut si nu e rau. Dar la fel de adevarat e ca eu si altii ca mine profitam de munca celor care tundeau iarba/ingrijeau pista, faceau put etc, etc.

Eu stau in Chitila. Daca peste vara masina de tuns iarba poate sta in curte ( neacoperita ) , ma ofer sa o tin . Totodata pot contribui cu timp / munca ( mai ales in timpul saptamanii - in week-end de regula lucrez ) .
0

#398 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 26 July 2010 - 05:44 PM

S a inteleg ca la Chitila nu prea se mai zboara ! Pacat de investitia care ati facut-o cu ceva timp in urma pt putul ala de apa .Pacat ............. :angry:
ADOR VITEZA!!!
0

#399 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 07:52 PM

Vezi postareaTUROK, la Jul 26 2010, 06:44 PM, a spus:

S a inteleg ca la Chitila nu prea se mai zboara ! Pacat de investitia care ati facut-o cu ceva timp in urma pt putul ala de apa .Pacat ............. ;)

Se zboara , dar acum a fost si prea cald , e si perioada de concedii si fiind mai multe locatii numarul de persoane /metru patrat a mai scazut !
Nici pe alte terenuri nu au fost multe persoane ca in perioadele de varf !
0

#400 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 287
  • Inregistrat: 12-September 08
  • Interests:Aviation , Aeromodelism , Electronics

Postat 28 August 2010 - 12:28 PM

Se mai zboara pe chitila sau nu , am incercat sa ajung acolo dar drumul e blocat dinspre chitila.... se lucreaza la podul liniei de centura .... Voi pe unde ajungeti acum acolo daca se mai zboara
Ez1,2&Fc1,xl&Cl&Trex450Sport,ZOHD Drift,ExplorerLR4,B.Mcps - H.A9xTaranis/RM/Zorro-CRSF
0

#401 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 28 August 2010 - 01:15 PM

Vezi postareaAlexandru E-ZG, la Aug 28 2010, 12:28 PM, a spus:

Se mai zboara pe chitila sau nu , am incercat sa ajung acolo dar drumul e blocat dinspre chitila.... se lucreaza la podul liniei de centura .... Voi pe unde ajungeti acum acolo daca se mai zboara

salut

din directia cealalta se poate( militari)
am fost duminica acolo si se zboara chiar bine dar dupa ora 17 am inteles
vezi poze in topicul AUGUST 2010

bafta
0

#402 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1246
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 29 August 2010 - 05:20 PM

Se poate ajunge de la Lujerului prin Rosu si Chiajna si la dreapta pe centura in sensul Militari -Chitila
0

#403 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2010 - 07:09 PM

la ora
0

#404 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2010 - 07:15 PM

la ora 16 la chitila niminiiiiiiiiiiiiiii'
asa ca eu si florinelu am facut ce stiam mai bine
si un prim zbor al banditului
http://www.youtube.c...h?v=jIUytv3-EkQ
poate data viitoare veniti si voi aeromodelistilor care sunteti

bafta

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1010084.JPG

0

#405 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2010 - 08:19 PM

EEE in concediu uniii si altiii s-au speriat de nouri. Iar cei cu AVEOANE, s-au mutat la Adunati-copaceni[Aero-Pawer]. Frumos modelul si zborul.Poate de saptamana vor veni mai multi,printre care sper sa ma numar si eu.Numai zboruri placute.
0

#406 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 29 August 2010 - 08:44 PM

Vezi postareadululutu, la Aug 29 2010, 08:15 PM, a spus:

la ora 16 la chitila niminiiiiiiiiiiiiiii'
asa ca eu si florinelu am facut ce stiam mai bine
si un prim zbor al banditului
http://www.youtube.c...h?v=jIUytv3-EkQ
poate data viitoare veniti si voi aeromodelistilor care sunteti

bafta

Frumos banditu '. Ceva date despre model ? ....cat despre vantul de azi - mai bine pauza de zbor ( cred ca as fi venit cu Slow Poke-ul acasa in mai multe bucati ) !!!

Aceasta postare a fost editata de pccdtk: 29 August 2010 - 08:46 PM

0

#407 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2010 - 10:11 PM

Vezi postareailie F1A, la Aug 29 2010, 08:19 PM, a spus:

EEE in concediu uniii si altiii s-au speriat de nouri. Iar cei cu AVEOANE, s-au mutat la Adunati-copaceni[Aero-Pawer]. Frumos modelul si zborul.Poate de saptamana vor veni mai multi,printre care sper sa ma numar si eu.Numai zboruri placute.

de cate ori am fost la chitila am vazut 3, 4 AVEOANE si 20, 30 ce caricioplane
e, aia cu caricioplanele, unde sunteti?
0

#408 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 04:43 PM

maine balamuc mare la chitila. apropo, vine cineva? :D
0

#409 Useril este offline   johnnel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 23-August 09

Postat 03 September 2010 - 09:06 PM

[quote name='dululutu' date='Sep 3 2010, 05:43 PM' post='420033']
maine balamuc mare la chitila. apropo, vine cineva? :D
vin si eu , daca prind rata de 6.30! :blink:
0

#410 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2011 - 10:05 AM

Se pare ca pista de la Chitila si tot ce a insemnat ea pentru multi pasionati de acest hobby va deveni doar o amintire -
Cineva ( probabil noul proprietar al intregii zone ) a inceput araturile de primavara !
0

#411 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8323
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 15 March 2011 - 08:34 PM

Eu am vorbit si cu tractoristul si cu nenea care parea ca e seful acolo. Nenea a zis ca tot terenul o sa il cultive dar ca o sa lase terenul nostru de zbor si drumul de acces ca ii suntem simpatici.

Acu sa vedem, cred ca intr-o prima etapa asa o sa faca, daca vor face pe acolo unii prapad prin cultura (in jurul terenului de zbor) sigur o sa se razgandeasca. Nu ma refer la modelisti.

Mai avem la dispozitie terenul din fata unitatii militare, cel putin cu elicoptere acolo am si zburat cand era prea mare noroiul.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 15 March 2011 - 10:05 AM, a spus:

Se pare ca pista de la Chitila si tot ce a insemnat ea pentru multi pasionati de acest hobby va deveni doar o amintire -
Cineva ( probabil noul proprietar al intregii zone ) a inceput araturile de primavara !

0

#412 Useril este offline   aedrin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 267
  • Inregistrat: 02-May 10

Postat 20 March 2011 - 02:58 PM

Vezi postareastiganas, la 15 March 2011 - 08:34 PM, a spus:

Eu am vorbit si cu tractoristul si cu nenea care parea ca e seful acolo. Nenea a zis ca tot terenul o sa il cultive dar ca o sa lase terenul nostru de zbor si drumul de acces ca ii suntem simpatici.

Acu sa vedem, cred ca intr-o prima etapa asa o sa faca, daca vor face pe acolo unii prapad prin cultura (in jurul terenului de zbor) sigur o sa se razgandeasca. Nu ma refer la modelisti.

Mai avem la dispozitie terenul din fata unitatii militare, cel putin cu elicoptere acolo am si zburat cand era prea mare noroiul.

asadar pista de la Chitila nu mai este? Am o oratanie bimotor de vreo 3 metri si ma interesa un loc in care sa-i fac zborul de inaugurare. Chitila era perfecta ca era aproape de casa (stau in Damaroaia)...

0

#413 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 22 March 2011 - 08:26 PM

Vezi postareaaedrin, la 20 March 2011 - 02:58 PM, a spus:

asadar pista de la Chitila nu mai este? Am o oratanie bimotor de vreo 3 metri si ma interesa un loc in care sa-i fac zborul de inaugurare. Chitila era perfecta ca era aproape de casa (stau in Damaroaia)...

Gresit! Pista din Chitila exista in continuare si va mai fi pentru multa vreme cu conditia sa se stranga mizeriile la sfarsit. Atatat timp cat nu facem mizerie nu cred ca se va supara nea tractorist pentru o bucatica de teren!
Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
0

#414 Useril este offline   aedrin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 March 2011 - 08:34 PM

Vezi postareaPaul Sarstiuc, la 22 March 2011 - 08:26 PM, a spus:

Gresit! Pista din Chitila exista in continuare si va mai fi pentru multa vreme cu conditia sa se stranga mizeriile la sfarsit. Atatat timp cat nu facem mizerie nu cred ca se va supara nea tractorist pentru o bucatica de teren!

niciodata nu am lasat gunoaie pe cimp! daca nu le las in sufragerie, nu le las nici afara!!!
sper sa nu gasesc arat acolo , ca locatia este ideala pentru zborul de inaugurare, (daca e sa se intimple ceva nu pun in pericol pe nimeni, si este destul loc de invirtit pe acolo)

0

#415 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 22 March 2011 - 08:47 PM

aedrin, ia dezvolta tu un pic pe unde stai in damaroaia si eu nu stiu? da-mi pe PM ca si ai mei stau tot acolo. poate ne si cunoastem.

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 22 March 2011 - 08:47 PM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#416 Useril este offline   aedrin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 March 2011 - 06:18 AM

Vezi postareaALLEN, la 22 March 2011 - 08:47 PM, a spus:

aedrin, ia dezvolta tu un pic pe unde stai in damaroaia si eu nu stiu? da-mi pe PM ca si ai mei stau tot acolo. poate ne si cunoastem.

Nu cred ca ne cunoastem pentru ca aedrin vine de la Aedrin - numele meu (asadar daca ne cunosteam sigur faceai legatura).
Mai sunt cunoscut si ca Adi Rokeru` pentru ca pina sa fiu cu nevasta si copil am locuit in Baneasa, cartier in care rokerimea era extrem de rarefiata...
Ai in PM adresa exacta din Damaroaia si numarul meu de telefon.

0

#417 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 31 March 2011 - 07:09 PM

Se anunta vreme frumoasa!!!! Sa speram ca nu bate vantul ca in rest presupun ca va fi super! O sa aterizez si eu cu heli-ul pentru prima data! :)

PS: Are careva de vanzare arici de o lungime mai mare? Sau unde pot gasi arici "la metru"?
Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
0

#418 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2011 - 03:58 PM

Arici la matru gasesti la mag. de marcerie[nasturi,ate].
0

#419 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2011 - 04:01 PM

Pista de la CHITILA s-a mutat langa radar,a fost arata asa ca ne mutam mai in camp.Numai bine.
0

#420 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 01 April 2011 - 04:09 PM

Vezi postareailie F1A, la 01 April 2011 - 04:01 PM, a spus:

Pista de la CHITILA s-a mutat langa radar,a fost arata asa ca ne mutam mai in camp.Numai bine.

O fi 1 Aprilie...
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi