Modelism - RHC Forum: PISTA CHITILA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »

PISTA CHITILA Acum puteti decola mai usor

#181 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 11 June 2009 - 09:56 PM

Vezi postareamoty, la Jun 11 2009, 10:33 PM, a spus:

Pista asta n-ar merge aranjata si cu gazon sintetic sau beton? Ca asa am scapa de doua probleme : Udatul si Certatul...pe masina de tuns iarba

Gazonul sintetic va dispare imediat dupa ce se pleaca de la zbor iar betonul costa foarte mult si nici terenul nu este al unuia dintre noi deci nu putem sa turnam beton unde vrem noi.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#182 Useril este offline   patrocle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 319
  • Inregistrat: 07-September 08

Postat 11 June 2009 - 10:24 PM

cum am zis si cu alta ocazie, eu sunt dispus sa cotizez. Cu mult mai mare placere daca nu e pentru gazon artificial sau beton...

Desi elicopterul meu nu are nevoie prea mare de pista :)
Mircea

Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL
0

#183 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 12 June 2009 - 11:54 AM

Maine vin si eu pe la 18:00 cand se mai lasa caldura, sper sa va mai prind ca vreau neaparat sa punem tara la cale. Sa nu uitati o agenda si un pix (o sa aduc si eu) ca sa ne apucam sa facem o lista cu prioritati.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#184 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 June 2009 - 09:31 PM

SALUT ! DESI SIMBATA O SA MA DUC LA TARICENI,CONTATI VA ROG SI PE MINE !
0

#185 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 13 June 2009 - 10:04 PM

azi am refacut, in proportie de 90% cam tot ce ne-am propus.
pista facuta de italian (imi pare rau ca nu ii stiu numele), are acum aprox. 75 x 10 m
am facut si pista noua pt "incepatori", electrice si heli,: ~ 65 x 8 m

demarcat zona de parcat masinile, zona de zbor, coloare de ajuns cu modelul pe piste.

protagonisti: motocositoarea
Imagine atasata: moto.JPG

si in ordinea alfabetica:
adyc
Imagine atasata: adyc.JPG
eu
Imagine atasata: allen.JPG
florin100%
Imagine atasata: florin100_.JPG
hash84
Imagine atasata: hash84.JPG

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 13 June 2009 - 10:04 PM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#186 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2009 - 10:09 PM

mihaimcg
Imagine atasata: mihaimcq.JPG
mlgore
Imagine atasata: mlgore.JPG
patrocle
Imagine atasata: patrocle.JPG
pistolashnikov
Imagine atasata: pistolashnicov.JPG
typer (baaa, sa-ti schimbi nik-ul in laser - trage niste linii... frate, parca are laser la cur)
Imagine atasata: typer.JPG
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#187 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2009 - 10:11 PM

aaa, si nu in ultimul rand Alex
Imagine atasata: alex.JPG

eh, si a fost si ceva din seria DORELE!
Imagine atasata: dorele.JPG

PS: am uitat, Marinaru' a fost si a dat o mana de ajutor

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 13 June 2009 - 10:12 PM

0

#188 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2009 - 10:14 PM

cocluzie finala: o zi de munca in folosul comunitatii. multumesc pe aceasta cale tuturor, bag de seama ca daca exista vointa, se poate face ceva.

motocositoarea, este parcata pt moment la maicamea in garaj. teoretic, in 3-4 saptamani, pista noua si marcajele vor trebui tunse din nou.

apoi, am aflat ca italianul ne pregateste o surpriza placuta. daca este adevarat, tin sa ii multumesc in numele tuturor celor care frecventam chitila.
0

#189 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 13 June 2009 - 10:15 PM

hai si cu restul de poze ca nu mai am rabdare !!! Sa vad si eu piperul in actiune ca tare drag imi este de el :D
Apropo Alen, cand ai timp uita-te cum se demonteaza cutitele de la motocositoare sa le iau la ascutit.

Aceasta postare a fost editata de adyc: 13 June 2009 - 10:18 PM

0

#190 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2009 - 10:37 PM

adi, pe jurnal de zbor gasesti mandretea de piper :D
0

#191 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 13 June 2009 - 11:23 PM

Intr-adevar, s-a facut o treaba foarte buna astazi la Chitila. Acum important este sa pastram si sa intretinem pista si cel mai important......s-o ferim de gunoaie si de mucuri de tigara.
0

#192 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 14 June 2009 - 04:05 AM

cam asta ar fi pista

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Pista_chitila__Desktop_Resolution_.JPG

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#193 Useril este offline   patrocle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 319
  • Inregistrat: 07-September 08

Postat 14 June 2009 - 06:38 AM

si poate azi strangem si gunoiul din groapa....
Mircea

Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL
0

#194 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1246
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 16 June 2009 - 11:54 PM

FLORIN si ceilalti care au amenajat locul de zbor din Chitila a-ti facut un lucru super.Imi pare rau ca nu am ajutat si eu,dar poate cu o mica sugestie pot sa ajut. Duminica 14iun. am parcat masina ultima din parcarea principala, spre radar,cea cu steagul Romaniei.In zona respectiva am zburat eu un Ez si era sa fac un accident ''rutier'',chiar cu masina mea.Un coleg care avea elicopter si un motoplanor,a ''reusit''o aterizare fortata la2m de botul masinii de langa a mea cu motoplanorul.SUGESTIA mea era ca sa parcam masinile undeva mai spre sosea pe drumul pe care venim.Masinile parcate intre cele doua piste sunt foarte expuse accidentelor,chiar daca asa cum sunt parcate acum ne este mai comod ,avand toate cele necesare mai aproape de pista.O alta pozitie poate buna de parcare ,consider ca ar fi undeva spre exteriorul uneia din cele doua piste,ca sa nu mai fie parcate in centrul activitati.Se pot evita situatii neplacute pentru toti.Stima pentru cei care au contribuit la amenajarea terenului. Zbor fain tuturor.
0

#195 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 17 June 2009 - 10:19 AM

Vezi postareailie F1A, la Jun 17 2009, 12:54 AM, a spus:

SUGESTIA mea era ca sa parcam masinile undeva mai spre sosea pe drumul pe care venim.Masinile parcate intre cele doua piste sunt foarte expuse accidentelor,chiar daca asa cum sunt parcate acum ne este mai comod ,avand toate cele necesare mai aproape de pista.

sau ce ai zice daca ati merge voi mai departe de masini cand zburati? sincer nea ilie, am fost pe camp duminca, si nu am vazut pe nimeni sa zboare pe pista. vorbesc de cei cu electrice. toti decolau "din portbagaj". doar 1 singur om cu un easy star am vazut ca a venit spre pista sa se dea... in rest care pe unde apuca. pai daca zburam asha, accidentele sunt inevitabile nu? daca dai in masina ta nu e problema, dar e mai nasol cand dai in lucrurile altcuiva... deci un pic de disciplina nu strica!

PS : de aici incolo masinile se vor parca de la groapa de gunoi spre unitate, pentru evitarea venirii la aterizare pe deasupra lor...
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#196 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 17 June 2009 - 10:34 AM

Vezi postareahash84, la Jun 17 2009, 11:19 AM, a spus:

sau ce ai zice daca ati merge voi mai departe de masini cand zburati? sincer nea ilie, am fost pe camp duminca, si nu am vazut pe nimeni sa zboare pe pista. vorbesc de cei cu electrice. toti decolau "din portbagaj". doar 1 singur om cu un easy star am vazut ca a venit spre pista sa se dea... in rest care pe unde apuca. pai daca zburam asha, accidentele sunt inevitabile nu? daca dai in masina ta nu e problema, dar e mai nasol cand dai in lucrurile altcuiva... deci un pic de disciplina nu strica!

PS : de aici incolo masinile se vor parca de la groapa de gunoi spre unitate, pentru evitarea venirii la aterizare pe deasupra lor...

Da ! Asa este super Alex ! Daca le punem paralel cu pista de iarba catre unitate este super O.K.
Nu va deranja nici pe cei care zboara pe pista de pamant nici pe cei care zboara pe pista de iarba.
Atat doar cand se zboara in acelasi timp pe ambele piste si se parcurge traseu paralel cu pista este o
zona unde se pot intersecta in aer ( inspre PECO ), si de asemenea cei care zboara pe iarba sa aiba grija
sa nu ajunga deasupa unitatii cand iau virajele de intoarcere ca s-ar putea sa ii deranjeze.

Si inca o remarca si utima : cel care zboara pe pista de pamant va trebui sa nu stea catre capatul dinspre PECO
caci risca sa treaca peste el avioanele de pe pista de iarba.

P.S.

Duminca am fost doar in " vizita " la Chitila si cand Florin 100 % venea la aterizare era foarte aproape de
masina lui Gicosu si triplanul lui .

De Florin 100 % nu ne era teama ca il duce unde vrea el dar Piper-ul venea cam dezordonat si destul de violent in
manevre. Plus doamne fereste de vre-o defectiune - " fieru tot fier ramane "
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#197 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 17 June 2009 - 10:37 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la Jun 17 2009, 11:34 AM, a spus:

Daca le punem paralel cu pista de iarba catre unitate este super O.K.

merge si acolo. eu ma refeream paralel cu pista de pamant dar de la groapa de gunoi incolo. hai ca oricum vorbim degeaba aici pe forum. cand vin la camp mai vad unu care zice : lasa bah ca merge si asha...
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#198 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 10:55 AM

Vezi postareahash84, la Jun 17 2009, 11:37 AM, a spus:

merge si acolo. eu ma refeream paralel cu pista de pamant dar de la groapa de gunoi incolo. hai ca oricum vorbim degeaba aici pe forum. cand vin la camp mai vad unu care zice : lasa bah ca merge si asha...

Merge si asa dar cand vor fi masini mai multe vor ajunge de la groapa pana la domnul
cu steagul patriei si nu vor mai avea loc si tot inspre zona de venire la aterizare se vor
defasura - mama si ce senzatie ai cand vine Yak-ul la aterizare la 7-8 m de tine si balanseaza
din aripi cum a facut duminica ca venea aproape in limita si era si vant in rafale de ziceai - acum
o ia inspre mine ?

Cum am sugerat eu merge sa le parcam si pe doua randuri - spate in spate - bine inteles cu loc intre ele.

Mai vedem - ideea e sa vedem pana nu isi mai ia cineva un Ed..ge in " cap "

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Pista_chitila__Desktop_Resolution_.JPG

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 17 June 2009 - 11:01 AM

0

#199 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 01:38 PM

Sau mai bine il consutam pe Catalin Botezatu cu ce ne ar sta mai bine pe cap ... cu Katana , cu Suhoi sau .... " la naiba.. "
0

#200 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 17 June 2009 - 02:32 PM

Va salut si va felicit pentru ce ati reusit acolo.

Fara sa starnesc vreo discutie aprinsa, si eu am avut oarescare semne de intrebare cand am vazut schema cu parcarea intre cele doua piste.
Sigur ca se poate parca mai departe... gasim noi o solutie...
0

#201 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 04:09 PM

solutii sunt. treaba e ca va trebui sa invatam sa aterizam mai intai in orice conditii. luati exemplu de la mihaimrq, pune planorul unde vrea el, in orice conditii. nu vreau sa il laud, dar este un bun exemplu. nu-l dau pe florin exemplu, ca asta mic stie bine ce face. nici eu nu vin perfect la aterizare, si daca am vreo ezitare, mai bine il duc cat mai departe de masini decat... :unsure:

apoi, paralele cu pista noua nu este bine. tot paralel cu pista de pamant este bine, si asa cum zice si Hash, de la groapa de gunoi spre spate. cand vor fi masini multe, ati vazut, se ezolva repede, de aia am demarcat 2 zone de parcare. problema e ca se ocupa si spatiul de rulare al modelelor spre spiste, ceea ce e deranjant. exista un spatiu destul de mare intre masina si acel culoar sau intre masina si pista, unde pot sta f lejer modelele. repet, totul tine de putina disciplina si bun simt.

ps: azi am facut si plancarde cu pista 1/pista2, parcare1/parcare2. mai am de facut pancarda cu schita locului si un mic regulament. pana in we o sa fie gata.

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 17 June 2009 - 04:12 PM

0

#202 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 17 June 2009 - 04:17 PM

N-ar fi rea nici o banda de demarcare, pusa pe cativa pari. In felul asta s-ar demarca mai vizibim suprafetele.
0

#203 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 04:26 PM

Vezi postareaPrimus, la Jun 17 2009, 05:17 PM, a spus:

N-ar fi rea nici o banda de demarcare, pusa pe cativa pari. In felul asta s-ar demarca mai vizibim suprafetele.

pista 2 asa este demarcata, cu banda. :unsure:

o sa mai luam banda si tarusi si pt parcari si pista 1.
0

#204 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 05:05 PM

Vezi postareaallen_g30, la Jun 17 2009, 05:09 PM, a spus:

solutii sunt. treaba e ca va trebui sa invatam sa aterizam mai intai in orice conditii.

Pana inveti exista riscuri, datorate experientei, datorate tehnicii ( nu uita necazul lui Typer cand a ramas fara receptie - nu erai prea departe si nici
comparatie cu Edge-ul lui MlGore nu ar fi fost , la fel si Gicosu a ramas fara receptie dar intr-o alta zona si poate si altii - )

Ori gandim de 10 ori si gasim solutia aproape cea mai buna , ori ne mutam fiecare pe unde poate ( Metro Berceni, in spate IMGB etc ) si acolo fiind persoane mai putine
putem baga rezervor dupa rezervor si abia cand suntem " pregatiti profesional " sa ne regrupam la Chitila si sa zburam cum ai spus in orice conditii.
La noi nu este la moda zborul cu cablu elev profesor si nici profesor nu gasim ( cine poate pierde timpul cu un incepator - poate asa odata de doua ori dar nu sute de zboruri )

Vazand si facand dar si comunicand intre noi ce intentii avem ca sa fie bine.
0

#205 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 17 June 2009 - 07:15 PM

Domnilor...vad ca va zbateti intre dorinta si neputinta...si cam asa o sa ramana problema si in urmatorii ani!
Sa incerc sa ma explic:problema asta legata de disciplina zborului am discutat-o aici pe forum pana am ragusit inca de pe vremea locului de zbor de la Calugareni(cam cu 5 ani in urma....ne strangeam in zilele bune 7-8 piloti).
Nu am reusit niciodata sa implementez asa ceva si sa va si spun de ce:
-terenul pe care zburam nu era al nostru si se trezea cate un inteligent sa ne intrebe:"da cine sti tu sa-mi spui ce sa fac? e terenu tau?
-hobbyul acesta se dezvolta puternic,nou veniti vor fi incontinuu....greu de educat si de disciplinat;
-dupa parerea mea cea mai grava greseala facuta acolo la chitila a fost amenajarea celei de-a doua piste!!!! asta in ciuda faptului ca inca nu sunteti organizati ca in momentul in care sunteti peste 20 de masini,unul dintre piloti sa renunte la zbor si "sa faca ordine".macar 3 ore si il schimba altul.
in acele 3 ore pilotul CZ ,nu isi incarca packu,nu regleaza motorul,nu face decat sa stea cu ochii pe cer/sol ,sa tina legatura cu toti cei care se pregatesc/vor sa decoleze/aterizeze s.a.m.d. inca nu nimerim pista din prima toti,ba ca bate vantu popindicular sau cine stie ce alt motiv,dar avem doua piste....exagerez?
va rog frumos,incercati sa vedeti cam ce se face afara...la ce nivel sunt ei,si va asigur ca nici un "modelodrom serios" din lumea asta nu are doua piste....cel putin eu nu am gasit.Iar daca insist gasesc,dar va asigur ca o sa gasesc si o organizare impecabila acolo,si piloti care au dat examen sa intre pe acel camp sa zboare,au asigurare si conducator de zbor,etc.
Daca incercati sa va organizati,eu zic sa incepeti cu partea usoara:
-o singura pista si TOTI ne supunem regulilor....la 20 de masini pe camp programam max 3 zboruri/zi/pilot.stiu ca doare,dar asta este.
-in momentul in care am ajuns la aceasta maturitate si TOTI de acolo(indiferent daca sunt doar 3 sau 30) sunt in stare SA IMPUNA oricarui nou venit sau recalcitrant regulile general admise....atunci poate putem incepe sa ne gandim la o a doua pista.Eventual doar pentru heli sau clasa planor/electric usor.

I:Oare de ce la A-51 se poate??
R:
-o singura pista;
-reguli clare CARE SE APLICA FARA DISCUTII.

pentru cei ce vor sa vada o GLUMA despre ce inseamna doua piste va recomand o mizerie de joc....de la nivelul 3 incolo trebuie sa gestionezi 2 piste cu decolari/aterizari/rulaje.
Have fun,Fly Safe!
flying is my life...
0

#206 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 09:45 PM

Silviu, o sa incerc sa iti raspund eu. Dorinta exista, ceva s-a facut, neputinta poate a fost... acum chiar facem ceva, putin, mult, bine, rau, nu stiu, ramane la latitudinea celor care frecventeaza chitila.

daca se trezeste unul sa comenteze, fii sigur ca se vor gasi 3-4 sa ii spuna ca, intr-o lume cat de cat civilizata, minoritatea tre sa se supuna majoritatii. la Alba este altceva, acolo terenul este al lui Luci, el impune ce si cum. la chitila, sunt doar reguli de bun simt.

apoi, a doua pista a fost tunsa din mai multe considerente:
- de pista facuta de Marinarul si Italian, ni s-a comunicat, ca nu avem voie sa ne atingem, doar ca o putem lati si lungi. am respectat aceasta dorinta (desi terenul nu este al nimanui). si nici nu stim ce se va intampla cu ea.
- vantul bate dimineata fix longitudinal pe pista noua, seara pe pista de pamant.
- pe pista noua pot zbura electrice, de exemplu, in timp ce pe pista de pamant zboara termice, sau invers. sau combinatii, heli cu avioane... etc

acestea sunt doar cateva motive.

faza cu CZ-ul s-a mai spus, Ave a avut acea initiativa, aici pe forum si i s-a inchis gura instant de cate un gigi-contra. ei bine, duminica am avut o tentativa timida de a face pe CZ-ul, si am ramas surptins ca totusi a functionat treaba. deci se poate.

am sa reiau cu acele reguli minimale pt siguranta atat a noastra cat si a zborului si am sa le repostez aici. o parte din ele (un minim necesar) vor fi trecute si pe o pancarda care va fi instalata la chitila, ca lumea sa ia la cunostinta de ele. repet, trebuie sa ne comportam civilizat, sa ii respectem pe ceilalti daca vrem sa fim respectati.

si aici revin cu ce am scris pe jurnal de zbor: mai oameni buni, daca tot am amenajat, cat de cat, 2 piste, de ce tineti neaparat sa decolati din portbagaj? de ce ocupati spatiul de manevra daca tot exista spatiu suficient intre masini si pista 1? sa mai dau exemple de asemenea lucruri??? nu este cazul.

hai sa ne maturizam un pic si sa incercam sa respectam cateva minime reguli pt siguranta noastra si a modelelor ce le avem.

Allen
0

#207 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 18 June 2009 - 08:34 AM

Intotdeauna au fost 2 piste de zbor la chitila.. Doar una era tunsa.

Unii zburau in fata masinilor cu avioanele mai mari si tot ce insemna polistirene zburau in spatele masinilor.. Nu stiu sa fi vazut frun easyglider facand taxi pana la pista.

Mai mult nu stiu din ce motiv toate elicopterele zburau in acelasi loc. DIn cand in cand Vlad dadea ture, dar dacian francezu si am vazut cateva din astea mai mici electrice stateau undeva in capatul pistei retrasi si faceau acolo hovering... sau ce fac elicopterele de fel.

Asa ca ... din start lucrurile s-au asternut singure.. pista de electrice pista de termice si de heli.. Acum doar s-au "oficializat" anumite lucruri si din cate am vazut baietii au marcat treaba frumos.

PS : Am un zvon ca cica sambata s-ar planta iarba pe pista noua..
DT
0

#208 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2009 - 08:40 AM

pista de pamant???? domne' ajuta!!
0

#209 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2009 - 11:14 AM

Vezi postareaZOD, la Jun 18 2009, 09:34 AM, a spus:

Intotdeauna au fost 2 piste de zbor la chitila.. Doar una era tunsa.

Unii zburau in fata masinilor cu avioanele mai mari si tot ce insemna polistirene zburau in spatele masinilor.. Nu stiu sa fi vazut frun easyglider facand taxi pana la pista.

Mai mult nu stiu din ce motiv toate elicopterele zburau in acelasi loc. DIn cand in cand Vlad dadea ture, dar dacian francezu si am vazut cateva din astea mai mici electrice stateau undeva in capatul pistei retrasi si faceau acolo hovering... sau ce fac elicopterele de fel.

Asa ca ... din start lucrurile s-au asternut singure.. pista de electrice pista de termice si de heli.. Acum doar s-au "oficializat" anumite lucruri si din cate am vazut baietii au marcat treaba frumos.

PS : Am un zvon ca cica sambata s-ar planta iarba pe pista noua..

Bun zvon !

Dar ar trebui sa inteleaga toti ( cat de drag ne ar fi sa o folosim ) ca aceea zona va trebui protejata
mult timp de acum inainte, ca nu trebuie cand plecam sa intoarcem masina pe pista doar pentru ca am parcat
cu botul inspre ea si este greu de dat cu spatele si multe alte chestii de bun simt .

Va fi greu de urmarit aceasta disciplina pentru ca sunt persoane care merg si in timpul saptamanii singuri,
sau in wekend la primele ore ale diminetii dupa care pleaca cand apar ceilalti.

Deci apel " ecologistic " : Nu distrugeti iarba pusa de altii caci ne batem joc de munca lor si spulberam visul altora.

Dar ca sa ramanem optimisti : ORICE ESTE POSIIL DACA EXISTA VOINTA ! Iar daca vointa este si colectiva cu atat mai mult !

Hai ca se poate !
0

#210 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2009 - 08:04 PM

Dragi tovarasi si pretini am fost inputernicit
de catre Domnul Radu presedin ... asta .. marinarul sa va aduc la cunostinta ca:

1) Di'Stephano ( Italianul ) a adus si predat domnului Marinarul samanta de gazon de teren de footbal
adusa ( una specialita ) tocmai din Italy - momentan 3 saci - urmeaza al 4- lea .
2) Di'Stephano ( Italianul ) doreste, intentioneaza si chiar o sa faca un PUT, pentru ce altceva decat APA !
3) Firma specializata in gradinarit pe care o cunoaste tot Italy- MAN va aduce in luna Sept. ( a acestui an presupun )
2-3 masini de pamant care va fi imprastiat si nivelat pe pista noua " betonata " urmand ca in acest strat sa se INSAMANTEZE
semintele de gazon depozitate la domnul Marinarul ( care mi-a promis in mod solemn ca nu se va apuca de spart seminte
in momentele de plictiseala - o v-a alunga prin alte metode pe plictiseala - speram ca nu NU ca Dacii in momentele grele - " Prietenii stiu de ce " )
4) V-a trebui dupa aceea sa stabilim - ceea ce va fi cel mai greu daca nu IMPOSIBIL ( tinand cont de " entuziasmul " general )
- un grafic de udat iarba - si sa vedem cine se va oferi voluntar si prin rotatie ( caci va trebui udata des si timp nu prea are toata lumea )

Toate aste se pare ca vor fi facute pe cheltuiala lui Stephano dar eu zic ca pe langa ospitalitatea specifica poporului roman
sa aratam ca nu e chiar lipsit de bun simt ( acest popor ) si ca nu sare chiar asa ca rata la muci la POMANA ( MOCA ) sau cum vreti
sa ii spuneti si va trebui sa contribuim si noi.

Aste fiind spuese , acum puteti merge pe la casele dumneavoastra !

P.S. Zvonul anuntat de ZOD pare a nu fi doar zvon !
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi