Modelism - RHC Forum: PISTA CHITILA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

PISTA CHITILA Acum puteti decola mai usor

#151 Useril este offline   dece 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 490
  • Inregistrat: 03-September 08
  • Interests:aeromodelism

Postat 10 June 2009 - 12:04 PM

Vezi postareaflorin100%, la Jun 10 2009, 11:27 AM, a spus:

pana la urma faza ca nu e terenu nostru nu prea e de speriat...adica pe campul ala creste un rahat, adica nimic, numai buruieni...noi ce facem...punem niste iarba, ce poate sa iti faca? o sa fie la fel ca si pana acum...nu o sa ne bage nimeni in seama pt ca nu stricam nimic...si daca vine cineva si o sa ii zicem ca da domne am pus niste iarba, care e problema?

Ma refeream la faptul ca e pacat sa pui gazon pe un teren acoperit din abundenta cu iarba doar pentru simplu fapt ca cineva a berberit iarba de pe o portiune.
Nu uitati ca un gazon proaspat trebuie udat din abundenta. Cine-l va uda zilnic? si cu ce?
Dar la urma urmei poteti sa faceti ce doriti cu banii vostri.
Nu vreau sa supar pe nimeni dar va fi pacat de risipa de energie si de bani.
Sunt deacord sa pun si eu bani dar pentru lucruri realistice (masina de tuns, combustibil pentru ea, etc) dar nu sa facem risipa pe ceva care nu-si are rostul.

Aceasta postare a fost editata de dece: 10 June 2009 - 12:08 PM

0

#152 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 10 June 2009 - 12:16 PM

Vezi postareaTUROK, la Jun 10 2009, 11:38 AM, a spus:

IDEEA ESTE EXTRAORDINARA OARECUM . :lol:

sunt ferm convins ca aici ai brut sa spui ca "ideea este extraordinara, ORICUM". "Oarecum extraordinara" suna... intr-un anumit fel. :)
Ave
0

#153 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 10 June 2009 - 12:37 PM

brut ..........NU SUNA ,am lasat loc pt o continuare .

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 10 June 2009 - 12:43 PM

ADOR VITEZA!!!
0

#154 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 10 June 2009 - 04:53 PM

depinde de continuare....

vad deja ca multi se codesc, o dau in altele... e normal sa fie asa. dar daca nu facem nimik, ok, nu mai zburam. dar eu prefer sa zbor. si atunci prefer sa investesc si in teren (pista) decat sa investesc mai incolo in materiale pt reparat modelul.

chestia cu reparatul (refacerea) pistei, nu obliga pe nimeni la nimic, este o chestie de voluntariat. cine doreste contribuie, cine nu, nu.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#155 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 10 June 2009 - 04:59 PM

allen a zis bine...

dupa ce discutam si sambata la camp o sa trebuiasca sa ne mobilizam...si sa facem o lista cu cine ar dori sa cotizeze...

Si dc sa pui numai raul inainte? trebuie sa fim optimisti!! cum de 5 ani incoace nu ne-a intrebat nimeni de sanatate cel putin 5 ani de acum incolo tot asa o sa fie
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#156 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 10 June 2009 - 05:24 PM

eu sunt pregatit sa cotizez si sa pun osul la treaba, chiar daca a doua zi o sa vina "proprietarul" terenului cu acte in regula si ne da afara. nu e primul lucru pe care l-am pierdut in viata si nici nu o sa fie ultimul. mai bine sa incercam ceva decat sa stai sa te intrebi cum ar fi...sunt oameni care au zis ca stiu ei cu ce se manca gazonul ala special. ramane de discutat pe camp ce si cum.

@dece : la ce ne ajuta o masina de tuns iarba daca terenul e stramb? la nimik. eu sincer m-am saturat sa imi decoleze avionul fortat - mi-l arunca un damb in aer...

avem o portiunde de pista neteda ca in palma pe care o marim de jur imprejur. o facem 30x30 daca e nevoie. sa nu aibe nimeni probleme cu vantul. sa vina la aterizare din orice directie. desi unii ii vad ca incearca sa aterizeze pe pista asa cum e ea in momentul asta, si chiar reusesc!
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#157 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 10 June 2009 - 05:52 PM

Eu cotizez, m-am saturat de pista naspa, dupa ce am fost la High Fly si am vazut ce inseamna pista, nu-mi mai trebuie saracii. Atat ca saptamana asta si ailalta nu pot lucra, dar ne putem vedea sa punem tara la cale. Cat despre bani.... eu zic sa facem o lista si sa vedem cat poate da fiecare.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 10 June 2009 - 05:53 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#158 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 10 June 2009 - 06:00 PM

Vezi postareaMLGore, la Jun 10 2009, 06:52 PM, a spus:

Eu cotizez, m-am saturat de pista naspa, dupa ce am fost la High Fly si am vazut ce inseamna pista, nu-mi mai trebuie saracii. Atat ca saptamana asta si ailalta nu pot lucra, dar ne putem vedea sa punem tara la cale. Cat despre bani.... eu zic sa facem o lista si sa vedem cat poate da fiecare.

Si eu cotizez.
Cu timpul liber nu stau chiar bine, daca sunt disponibil in momentul respectiv, nu ma dau inapoi de la munca.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 10 June 2009 - 06:00 PM

0

#159 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 10 June 2009 - 06:18 PM

Domnilor, haideti sa lamurim de la inceput cum sta treaba cu terenul....fiecare comuna are cate un teren pe care nu se cultiva nimic deoarece e destinat pasunatului .Acest teren apartine primariei si el nu poate fi vandut decat in cazul in care pentru pasunat se aloca alt teren in compensatie. Faptul ca in apropierea acestui teren se afla o unitate militara ne avantajeaza deoarece exista o lege care reglementeaza pastrarea unei anumite distante intre o eventuala constructie si unitatea militara ...cu alte cuvinte din punctul asta de vedere putem sta linistiti inca vre-o doi ani pana cand cine stie ce se mai schimba. De aici domnilor, se naste o alta intrebare, cati vor sa mai zboare pe chitila, cati se muta la 3 drumuri sau pe alte terenuri si cati renunta la zbor datorita faptului ca ar fi pacat sa investeasca intr-un teren fara nici o certitudine? Asa cum a spus si hash84 , la cat am pierdut in viata mea, 2 - 3 milioane nici nu mai conteaza ..consider ca asta a fost o taxa pe viciu si gata.
Domnilor, eu ma bag, puteti conta pe mine!

Aceasta postare a fost editata de adyc: 10 June 2009 - 06:18 PM

0

#160 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 10 June 2009 - 06:31 PM

Domnilor,
va felicit pentru chin....
incep acest post prin a spune ca cotizez cu cota parte indiferent de decizia voastra si indiferent de faptul ca ajung acolo de maxim 3-4 ori/an.

si acuma incep cu "paru":

Citeaza

cati renunta la zbor datorita faptului ca ar fi pacat sa investeasca intr-un teren fara nici o certitudine?

nu renunta nimeni!! fac pariu!

Citeaza

Faptul ca in apropierea acestui teren se afla o unitate militara ne avantajeaza deoarece exista o lege care reglementeaza pastrarea unei anumite distante intre o eventuala constructie si unitatea militara ...cu alte cuvinte din punctul asta de vedere putem sta linistiti inca vre-o doi ani

legea nu mai este valabila,unitatea este pe lista de desfiintare,iar PUG-PUZ-ul comunei Chitila spune altceva.

Citeaza

fiecare comuna are cate un teren pe care nu se cultiva nimic deoarece e destinat pasunatului .Acest teren apartine primariei si el nu poate fi vandut decat in cazul in care pentru pasunat se aloca alt teren in compensatie

Chitila nu mai este comuna,este oras.....nu are nevoie de pasunat....nu fiti naivi!!

Indiferent ce decizie se ia de catre voi,
I'm IN !
flying is my life...
0

#161 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 10 June 2009 - 06:33 PM

si pe mine puteti conta...mai vorbim sambata la camp sa vedem ce si cum si ar fi bine ca cei ce vor sa cotizeze sa fie prezenti pe camp pt a stabili cum facem
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#162 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 10:28 AM

sunteti de acord sa ma duc samabata la silviu si sa iau masina de tuns iarba sa tundem in jurul pistei noi? daca fac asta in masina nu mai am loc de nici un avion. deci vreu ceva clar daca se poate!
0

#163 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 10:30 AM

Vezi postareahash84, la Jun 11 2009, 11:28 AM, a spus:

sunteti de acord sa ma duc samabata la silviu si sa iau masina de tuns iarba sa tundem in jurul pistei noi? daca fac asta in masina nu mai am loc de nici un avion. deci vreu ceva clar daca se poate!

Sambata am rezervat-o (a rezervat-o Abburo) pentru 3 drumuri... :)
Ave
0

#164 Useril este offline   andreirosca 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 08-December 06

Postat 11 June 2009 - 10:33 AM

chiar daca vorba lui silviu ajung la chitila de 3-4 ori pe an sunt gata sa cotizez cu suma pe care o veti stabili (cei care mergeti sambata) !
andrei
0

#165 Useril este offline   andreirosca 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 08-December 06

Postat 11 June 2009 - 10:34 AM

Vezi postareaave, la Jun 11 2009, 10:30 AM, a spus:

Sambata am rezervat-o (a rezervat-o Abburo) pentru 3 drumuri... :)

activitati de amenajare ?
... ca sa pun si eu umarul.
0

#166 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 11 June 2009 - 11:10 AM

Vezi postareaandreirosca, la Jun 11 2009, 11:34 AM, a spus:

activitati de amenajare ?
... ca sa pun si eu umarul.

da Sambata ! ...3Drumuri .
ADOR VITEZA!!!
0

#167 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 11 June 2009 - 02:46 PM

Vezi postareaave, la Jun 11 2009, 11:30 AM, a spus:

Sambata am rezervat-o (a rezervat-o Abburo) pentru 3 drumuri... :rolleyes:

Prioritate au cei care au platit la ea... gen Marinaru de ex sau eu si inca cativa care zboara la chitila. Silviu e in pauza sambata asa ca nu are ce sa faca cu ea.
Asa ca sambata se duce la chitila masina. Daca doriti dumininca e libera.

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 11 June 2009 - 02:46 PM

DT
0

#168 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 02:47 PM

Turok, ma scuzi, dar ai gresit topicul, aici se vorbeste de pista Chitila, nu de trei drumuri.

treaba sta in felul urmator:
1. vreau ca sambata, sa masuram exact si eventual sa marcam in vreun fel cum vom face pista (treaba de 1 ora zic eu).
2. apoi, daca pana sambata facem rost si de masina de tuns (am inteles ca mai exista o masina de tuns iarba??? / sau ma insel eu) putem lungi lati pista.
3. apoi, vreau ca toti cei care venim cu masinile, sa nu mai parcam atat de aproape de pista, hai sa pastram un minim distanta de siguranta. eu zic ca in dreptul gropii de gunoi sa avem botul masinii.
4. stabilim (cei care venim), ce facem mai departe, incestim in gazon/iarba sau nu, si care ar fi o suma onorabila pt intretinere (asta inseamna ca cel putin o data pe luna sa chemam o cisterna care sa ude locul / 100 lei cisterna la negru din cate stiu eu)
5. etc... etc la fata locului. o sa incerc sa fac rost de praf din ala alb de marcaj (care sa nu fie toxic sau sa arda iarba/buruiana) ca sa marcam atat pista cat si locul de parcare.

si o ultima rugaminte, nu numai din partea mea; cand veniti la zbor, incercati ca gunoiul produs (sticle, servetele, etc) sa-l luati cu voi si sa-l aruncati acasa la ghena. de nenumarate ori, atat eu cat si hash, am plecat cu cate doua pungi de gunoi strans in urma voastra. este pacat de locul ce-l avem.

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 11 June 2009 - 02:51 PM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#169 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 02:58 PM

Vezi postareaave, la Jun 11 2009, 11:30 AM, a spus:

Sambata am rezervat-o (a rezervat-o Abburo) pentru 3 drumuri... :rolleyes:

Nu a sunat,nu m-a contactat,a intrebat doar aici daca pot sa ii ajut.
Prioritate au cei care au platit pentru aceasta masina si majoritatea zboara la Chitila.
Deci ajunge la ei sambata asta.
flying is my life...
0

#170 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 03:13 PM

deci concret, masina de tuns iarba ajunge la 3 drumuri sau la chitila? in cazul in care ajunge la chitila trebuie sa stim pentru a ne organiza.
0

#171 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 03:18 PM

Vezi postareaadyc, la Jun 11 2009, 04:13 PM, a spus:

deci concret, masina de tuns iarba ajunge la 3 drumuri sau la chitila? in cazul in care ajunge la chitila trebuie sa stim pentru a ne organiza.

chitila. ma duc eu sa o iau sambata dimineata
0

#172 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 11 June 2009 - 03:27 PM

Vezi postareaZOD, la Jun 11 2009, 03:46 PM, a spus:

Prioritate au cei care au platit la ea... gen Marinaru de ex sau eu si inca cativa care zboara la chitila. Silviu e in pauza sambata asa ca nu are ce sa faca cu ea.
Asa ca sambata se duce la chitila masina. Daca doriti dumininca e libera.

Sincer nu ti-am inteles aciditatea...

Nu vreau sa creez tensiuni, nu am contribuit la aceasta masina asa ca e normal sa nu avem prioritate.
Cel mai bine e sa va faceti treaba la Chitila, desi postasem de ceva vreme rugamintea catre Silviu.

Domnilor, va rog mult de tot, nu va inflamati si nu aruncati cu diverse... De la bun inceput am subliniat anumite glume care mi s-au parut nepotrivite gen "noi" si "voi" si iata ca acum prind si alte forme. Consider ca nu exista asa ceva... daca ma insel ... asta e!
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#173 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 03:48 PM

Vezi postareaAbburo, la Jun 11 2009, 04:27 PM, a spus:

Sincer nu ti-am inteles aciditatea...

Nu vreau sa creez tensiuni, nu am contribuit la aceasta masina asa ca e normal sa nu avem prioritate.
Cel mai bine e sa va faceti treaba la Chitila, desi postasem de ceva vreme rugamintea catre Silviu.

Domnilor, va rog mult de tot, nu va inflamati si nu aruncati cu diverse... De la bun inceput am subliniat anumite glume care mi s-au parut nepotrivite gen "noi" si "voi" si iata ca acum prind si alte forme. Consider ca nu exista asa ceva... daca ma insel ... asta e!

M-am tot abtinut sa mai scriu pe forum tocmai pt a nu ajunge la inflamari... dar cred ca te simti ofensat degeaba.... Era cu quote de la ave nu de la tine.. stimabilu ave (cum ii place lui sa zica) care rezerva masina fara sa intrebe... stop pe rosu, verde stop ... Basca ca in afirmatia lui ave se observa clar niciun fel de intentie de a imparti masina de tuns... a rezervat-o el (ma intreb la cine ca masina e la silviu si silviu zice mai sus ca au discutat de principiu.. asa cum s-a discutat mereu.. in principiu o poate folosi oricine ).

Daca ma intrebi pe mine.. ma luasem de ave nu de tine... acum daca doresti ne putem procaii si noi doi... ca vad ca te simti cumva atins de problema.

Repet ma deranjat gestul.... a rezervat-o... si nu o mai poate da.. si nu exista nici compromis.. nu schitat niciun gest.. gen.. noi dimineata.. voi seara.. sau noi sambata voi duminica... Brusc era a lui si nu mai poate fi intoarsa problema.. Iti mai dau inca 100 de feluri in care se putea pune problema..

E o problema de principiu. Atat. Dupa cum ati observat am scris mai demult ca masina e luata pt modelisti... Dar modelistii care dau peste bot ca e rezervata nu cred ca ar trebui sa foloseasca masina ... Parerea mea.
DT
0

#174 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 04:00 PM

@ Aburro
nu este nici o aciditate,asa e FAIR!
flying is my life...
0

#175 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 04:03 PM

Vezi postareaZOD, la Jun 11 2009, 04:48 PM, a spus:

M-am tot abtinut sa mai scriu pe forum tocmai pt a nu ajunge la inflamari... dar cred ca te simti ofensat degeaba.... Era cu quote de la ave nu de la tine.. stimabilu ave (cum ii place lui sa zica) care rezerva masina fara sa intrebe... stop pe rosu, verde stop ... Basca ca in afirmatia lui ave se observa clar niciun fel de intentie de a imparti masina de tuns... a rezervat-o el (ma intreb la cine ca masina e la silviu si silviu zice mai sus ca au discutat de principiu.. asa cum s-a discutat mereu.. in principiu o poate folosi oricine ).

Stimabile Zod - ca doar asa imi place sa spun, nu? - te rog explica-mi ce intelegi tu din discutia care incepe din acest punct:

http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...st&p=307289

Si am inteles, o sa-ti respect parerea si nu mai folosesc masina voastra. Primiti scuzele mele pentru deranjul creat.

Aceasta postare a fost editata de ave: 11 June 2009 - 04:09 PM

Ave
0

#176 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 04:08 PM

mai baieti, hai sa lasam galceava si sa punem OS-ul la treaba....
0

#177 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 04:12 PM

Vezi postareaave, la Jun 11 2009, 05:03 PM, a spus:

Stimabile Zod - ca doar asa imi place sa spun, nu? - te rog explica-mi ce intelegi tu din discutia care incepe din acest punct:

http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...st&p=307289

Inteleg ca silviu nu a mai raspuns.. tu intelegi ce vrei tu. Si chiar daca ar fi raspuns... n-ai inteleg absolut nimic din ce am zis. Probabil ca e prea greu pt tine.

Iti mai explic odata .. citeste incet sa bagi la cap :

E vorba de principiu... ai pus mana pe ceva ce nu e al tau... doar prin bunavointa noastra.. nelasand loc de intors pentru colegii de la chitila . Atitudinea e de cacat si am sanctionat-o. Puteai sa zici ca tundeti voi de la 10-12 si la chitila de 13-16 .. Intelegi ? Poti sa treci peste porcariile personale si sa vezi unde ai gresit fata de restu ? Tu nu ai dat alternative ... nici macat 1 sansa pt ca masina , repet , nu e a ta..

Intelegi stimabile ?
DT
0

#178 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 04:14 PM

acum cand totul s-a clarificat, ramane doar sa tina si timpul cu noi deoarece s-au anuntat ploi la sfarsitul saptamanii .. in fine, propun sa ne vedem la camp cat mai de dimineatza caci altfel se munceste pe racoare ..benzina presupun ca luam de la petromul din apropiere ..sa imi spuneti daca e nevoie sa aduc o canistra, eventual plina sa nu mai pierdem timpul . Daca e nevoie de transport cu duba, imi ziceti si o executam ..va stau la dispozitie numai sa iasa bine!
0

#179 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 04:48 PM

Domnilor nu ve mai certati degeaba!
exista o lista postata pe forum cu cei care au cumparat aceasta motocositoare....de ce nu apar eu in lista chiar nu conteaza,desi am cotizat.
@ave :
-chiar daca sambata ajungeam eu la 3D ,dar dincolo erau minim 2 piloti din cei care au platit la motocositoare ,masina mergea la ei!

nu exista nici un fel de discutii sau contre...treaba este clara.
flying is my life...
0

#180 Useril este offline   moty 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 07-January 06

Postat 11 June 2009 - 09:33 PM

Pista asta n-ar merge aranjata si cu gazon sintetic sau beton? Ca asa am scapa de doua probleme : Udatul si Certatul...pe masina de tuns iarba

0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi