Turok, ma scuzi, dar ai gresit topicul, aici se vorbeste de pista Chitila, nu de trei drumuri.
treaba sta in felul urmator:
1. vreau ca sambata, sa masuram exact si eventual sa marcam in vreun fel cum vom face pista (treaba de 1 ora zic eu).
2. apoi, daca pana sambata facem rost si de masina de tuns (am inteles ca mai exista o masina de tuns iarba??? / sau ma insel eu) putem lungi lati pista.
3. apoi, vreau ca toti cei care venim cu masinile, sa nu mai parcam atat de aproape de pista, hai sa pastram un minim distanta de siguranta. eu zic ca in dreptul gropii de gunoi sa avem botul masinii.
4. stabilim (cei care venim), ce facem mai departe, incestim in gazon/iarba sau nu, si care ar fi o suma onorabila pt intretinere (asta inseamna ca cel putin o data pe luna sa chemam o cisterna care sa ude locul / 100 lei cisterna la negru din cate stiu eu)
5. etc... etc la fata locului. o sa incerc sa fac rost de praf din ala alb de marcaj (care sa nu fie toxic sau sa arda iarba/buruiana) ca sa marcam atat pista cat si locul de parcare.
si o ultima rugaminte, nu numai din partea mea; cand veniti la zbor, incercati ca gunoiul produs (sticle, servetele, etc) sa-l luati cu voi si sa-l aruncati acasa la ghena. de nenumarate ori, atat eu cat si hash, am plecat cu cate doua pungi de gunoi strans in urma voastra. este pacat de locul ce-l avem.
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 11 June 2009 - 02:51 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________