Dragii mei,
cum aseara am avut o intrevedere de mai bine de 1 ora cu Di'Stephano, intrevedere legata printre altele si de pista de la chitila, am convenit cu el urmatoarele:
• pista se va amenaja, incepand cu luna septembrie, cel mai tarziu octombrie;
• pista va fi amenajata (din ce am inteles) de o firma de gradinarit (are el ceva relatii), firma care va discui "betonul" si va aduce si pamant cu ingrasamant, care va fi imprastiat, aerat si nivelat;
• cred, nu stiu exact, ca tot ei vor face si insamantarea cu acel gazon, care se afla in posesia lui Radu (aka Marinarul);
• actele pt acest teren sunt in proportie de 70-80% rezolvate, este doar o chestie de timp acum, pana se definitiveaza;
acum, daca Di'Stephano, face toate aceste lucruri pe cheltuiala lui, va trebui sa contribuim si noi cu ceva la acest proiect. si cum vrem cu totii sa avem o pista buna (asa cum e cea de la Alba),
va trebui sa facem un put de apa. si ca sa il citez pe RD:
V-a trebui dupa aceea sa stabilim - ceea ce va fi cel mai greu daca nu IMPOSIBIL (tinand cont de "entuziasmul" general) - un grafic de udat iarba - si sa vedem cine se va oferi voluntar si prin rotatie (caci va trebui udata des si timp nu prea are toata lumea).
pt a demara proiectul
PUT DE APA, va trebui
SA STRANGEM FONDURI. de aceea, va rog pe cei care sunteti interesati si doriti sa contribuiti, sa treceti aici numele/prenumele si Nik-ul si eventual suma pe care sunteti dispusi sa o dati. pe langa put, va trebui sa achizitionam pompa de tras apa, furtun, si generator de curent (sau poate se indura careva si doneaza pe o perioada un generator)
PS: incercati sa evitati off-topicurile si discutiile interminabile.
Multumesc frumos de intelegere si sprijin. :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 25 June 2009 - 10:53 AM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________