Modelism - RHC Forum: HPI BAJA si CLONELE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 77 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »

HPI BAJA si CLONELE tot ce tine de BAJA 5B/5T Evaluare topic: -----

#1711 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 23 July 2015 - 02:13 AM

Vezi postareahassel, la 23 July 2015 - 12:09 AM, a spus:

Suportii de plastic sunt pusi de un om cu cap acolo. Plasticul are un alt raport de comprimare fata de aluminiu din cate stiam si e posibil sa actioneze ca un bumper ... protejand probabil piese mai scumpe ... dar poate nu stiu eu bine na ...sunt de acord cu schimbarea rear upper plate pentru ca l-am rupt de 2 ori dar de o importanta cruciala in aceasta problema a fost un suport lipsa la motor care nu il mai tinea ferm pe sasiu. Unele modificari trebuie gandite, nu neaparat facute. Cred ca mai bine te orientezi spre niste site-uri din uk chiar... sunt extrem de multi pasionati de baja la o aruncatura de bat de tine, si au niste masini super in dotare.

O fi asa sau nu,da poate imi explici si de ce suportul respectiv e partial de plastic si are si acel KKT de tablita?Ca eu nu ii vad rostul

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1712 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 02:21 AM

Vezi postareaIce_2k, la 23 July 2015 - 12:22 AM, a spus:

@Kitty Ce e piesa aia de aluminiu de vine pe pull starter?

Inlocuieste o prindere a motorului,care in realitate e o......nu stiu cum sa ii zic.Iata o poza cum arata original

Imagine atasata: mount.jpg

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1713 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 23 July 2015 - 07:43 AM

Sincer nu stiu detalii despre proiectarea masinii, dar suportii de motor i-am lasat cei de plastic, pentru ca motorul trebuie sa flexeze pe ei in cazul impacturilor, altfel in loc de un suport rupt ai un carter spart, sau alte minuni. Inca o data, e doar parerea mea, nu trebuie luata de buna.

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#1714 Useril este offline   petrudrg 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 05-March 15

Postat 23 July 2015 - 08:33 AM

Am reusit sa montez si front upper plateul si azi au sosit si anvelopele. Sa vedem cat tin:)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG-20150723-WA0001.jpg

HPI Savage X4.6
HPI Savage Electric
HPI Blitz Flux
HPI Baja 5B
Hpi Baja Q32
0

#1715 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 19-January 15

Postat 23 July 2015 - 08:34 AM

Vezi postareaKitty, la 23 July 2015 - 02:21 AM, a spus:

Inlocuieste o prindere a motorului,care in realitate e o......nu stiu cum sa ii zic.Iata o poza cum arata original

Ah, ok, thanks.
1/5 Redcat Rampage DuneRunner v3 32cc 4x4
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#1716 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 05:12 PM

Vezi postareaKitty, la 22 July 2015 - 12:35 AM, a spus:

Toba aceea,sau acea teava este un adevarat limitator si de sunet dar si de putere,asa ca trebuie sa m scotocesc repede de niste pt o toba dominator :yahoo:

Vezi ca au o super oferta momentan la DDM, motor Zenoah G290RC + toba Dominator la $299.
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#1717 Useril este offline   petrudrg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 July 2015 - 07:06 PM

Vouă vi se blochează rotile spate când puneți frână? Pe suprafața aderenta gen mocheta
HPI Savage X4.6
HPI Savage Electric
HPI Blitz Flux
HPI Baja 5B
Hpi Baja Q32
0

#1718 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 07:47 PM

Depinde si ce cauciucuri ai. Alea de offroad se agata tare de tot de mocheta, cred ca e normal sa nu le poata bloca acolo. Daca ti le blocheaza pe asfalt, n-ai de ce sa vrei mai mult.
0

#1719 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 08:27 PM

@Kitty Inca ceva ce mi-a sarit in ochi azi cand ma uitam dupa pull startere. Cei de la turtle racing, care au un pull start metalic, recomanda outerwears pt el, deci se pare ca pullstart metalic nu te scapa de asta.
0

#1720 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 11:36 PM

Vezi postareapetrudrg, la 23 July 2015 - 08:33 AM, a spus:

Am reusit sa montez si front upper plateul si azi au sosit si anvelopele. Sa vedem cat tin:)

Ce anvelope sunt si cat au costat?

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1721 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 11:38 PM

Vezi postareaIce_2k, la 23 July 2015 - 05:12 PM, a spus:

Vezi ca au o super oferta momentan la DDM, motor Zenoah G290RC + toba Dominator la $299.

Deocamdata simt ca motorul asta are vana in el,fiind si de 30.5 nu l-as schimba.Ce imi pare rau e ca nu am luat toba V2 cand a fost redusa

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1722 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 11:40 PM

Vezi postareaIce_2k, la 23 July 2015 - 08:27 PM, a spus:

@Kitty Inca ceva ce mi-a sarit in ochi azi cand ma uitam dupa pull startere. Cei de la turtle racing, care au un pull start metalic, recomanda outerwears pt el, deci se pare ca pullstart metalic nu te scapa de asta.

Cred ca,ca doara is de ai lor si sa nu ii saraceasca pe aia cu vanzarile.Al meu e ceva similar cu TR,dar e imposibil sa intre iarba sau pietris,cel mult praf.

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1723 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 11:41 PM

Vezi postareapetrudrg, la 23 July 2015 - 07:06 PM, a spus:

Vouă vi se blochează rotile spate când puneți frână? Pe suprafața aderenta gen mocheta

Cel putin mie nu,cu servoul asta started in china,asembled on ship and finished in taiwan nu.Astept sa comand savoxul ala monstru si atunci om vedea daca e servoul sau chiar sistemul de baja e un kkt si trebuie pus pe toate 4 rotile frane

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1724 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2015 - 11:59 PM

Eu am sistemul pe acelasi principiu si blocheaza toate 4 rotile pe asfalt fara greata, trebuie doar sa fie reglat cum trebuie si pe langa servo, sa fie si arcul de pe tija suficient de tare. Eu am folosit 2 arcuri intercalate si blocheaza fara probleme.
0

#1725 Useril este offline   petrudrg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 July 2015 - 08:43 AM

Vezi postareaKitty, la 23 July 2015 - 11:36 PM, a spus:

Ce anvelope sunt si cat au costat?

Ceva mizerii castigate la o licitatie pe ebay. Probabil sunt chinezesti.
Ieri am vazut si inscriptia de pe motor. Este un CY dar nu am gasit mai multe date inscriptionate. Aveti idee cum pot afla?
Cineva din Bucuresti are chef de o iesire weekendul asta?
HPI Savage X4.6
HPI Savage Electric
HPI Blitz Flux
HPI Baja 5B
Hpi Baja Q32
0

#1726 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 07:36 PM

Si eu de pe ebay,roti complete la 40 de dolari,arata bine,jantele par mai tapene ca cele HPI,om vedea daca e asa sau nu.Am primit multe palme ca nu am roti de fata pe fata,e iata ca acum am
Imagine atasata: roti.jpg
Si montate pe masina
Imagine atasata: montate.jpg

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1727 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 07:48 PM

Mai vii de acasa cu asa ceva. Si eu am tot jante de alea. Pot sa iti zic ca sunt faine, si foarte flexibile.

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1728 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 08:02 PM

sunt singurul care prefera mult mai mult look-ul cu toate cele 4 cauciucuri la fel de late?
0

#1729 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 08:31 PM

Nu esti singurul, dar baja e 2wd si nu are sens un set de cauciucuri mai late pe fata pentru ca nu are nevoie de grip. Plus ca aspectul buggy este mai pronuntat cu un set de roti mai ingust pe fata. Rotile care le are el acum mi se par extra suficiente pentru bashing .

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1730 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 08:37 PM

Da, da, de acord cu 2wd, ziceam doar legat de look :) Si a mea are din fabrica gume mai inguste pe fata (probabil tocmai pt aspectul pronuntat de buggy) dar imi place mult mai mult cum arata cu toate 4 la fel.

Aceasta postare a fost editata de Ice_2k: 24 July 2015 - 08:38 PM

0

#1731 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 08:45 PM

LA 4wd e altceva,pt ca trag si rotile fata.La baja sunt doar viratoare si atunci nu isi au sensul roti late.Iar aspectul de buggy,cel putin in conceptia clasica,e 2wd,roti inguste fata,roti late spate.In alta ordine de idei,credeti ca merita jantele de aluminiu sau nu?

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1732 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 08:50 PM

Vezi postareaIce_2k, la 23 July 2015 - 11:59 PM, a spus:

Eu am sistemul pe acelasi principiu si blocheaza toate 4 rotile pe asfalt fara greata, trebuie doar sa fie reglat cum trebuie si pe langa servo, sa fie si arcul de pe tija suficient de tare. Eu am folosit 2 arcuri intercalate si blocheaza fara probleme.

Arcul la mine nu stiu cat de tare e si servoul e vai mama lui.De reglat nu ai cum gresi,ca la mine asa e reglat incat nu are joc deloc,adica in momentul in care apas frana,instant trage de acea parghie care actioneaza cama,care la randul ei misca placuta

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1733 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 08:52 PM

Vezi postareahassel, la 24 July 2015 - 07:48 PM, a spus:

Mai vii de acasa cu asa ceva. Si eu am tot jante de alea. Pot sa iti zic ca sunt faine, si foarte flexibile.

Da stiu.Da am luat teapa cu vanzatoruyl de pe ebay,ca am intrat pe ebayul din anglia si am comandat de acolo,stiind ca ajung mai repede ca din state,da de unde ce sa vezi,ala e din UK si depozitul e in china.Dreaq s-o mai uitat la el,am comandat si ce sa vezi,e drept ca a venit cu DHL,dar tot a durat 12 zile,adica mai mult decat daca le luam din state.Data viitoare oi fi mai atent

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1734 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 09:00 PM

Vezi postareaKitty, la 24 July 2015 - 08:50 PM, a spus:

Arcul la mine nu stiu cat de tare e si servoul e vai mama lui.De reglat nu ai cum gresi,ca la mine asa e reglat incat nu are joc deloc,adica in momentul in care apas frana,instant trage de acea parghie care actioneaza cama,care la randul ei misca placuta

Nu aia e problema (cel putin in cazul meu), ci faptul ca la capatul cursei servo-ul tine arcul comprimat iar arcul e cel care impinge de fapt in parghie si depinzi de duritatea arcului. Ceea ce am facut eu pentru a rezolva problema a fost sa pun 2 arcuri intercalate. Acum chiar inainte ca servo-ul sa ajunga la capat, cele 2 arcuri se "lovesc" unul de altul si formeaza practic un corp comun de metal iar pe ultimele cateva procente din cursa servo-ului, servo-ul impinge direct in parghie.

https://www.dropbox.com/s/lwhd3qd9kaf8iiv/photo%2008.04.2015%2C%2023%2030%2054.jpg?dl=1
0

#1735 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 24 July 2015 - 09:05 PM

un capat mic de furtun de nitro inlocuia arcul,avea si efect de saver si iti rezolva mai elegant problema ! ;)
si ,btw, nu mai cumparati piese de afara :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 24 July 2015 - 09:06 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#1736 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 09:09 PM

Am incercat si varianta cu furtunul, asta recomandau si baietii de pe forumul Redcat dar nu mi-a placut, devenise mult prea violenta, bloca mereu rotile. Acum e perfect graduala si nu blocheaza decat la peste ~95% din cursa.
0

#1737 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2015 - 09:24 PM

Vezi postareasoarece, la 24 July 2015 - 09:05 PM, a spus:

nu mai cumparati piese de afara :lol:

Da de ce?Ti-ai deschis magazin si nu mere treaba :drinks:
Ca sa fiu la obiect,daca comand din tara,nu iti spun cate figuri au.Unu la mana,nu trimit in europa sau daca trimit te manca transportul.Apoi plata prin transfer bancar e cu cantec,nu prea o accepta,ca cica trebuie sa plateasca cel care primeste ceva comision.Ciudat,eu le trimit bani parintilor si ce sa vezi?Nu platesc nici un comision.Deci de ce sa ma mai complic sa iau din tara,cand si din state transportul e mai ieftin,ajunge mai repede si aia nu se plang ca le ia paypalul comision.....la noi......e durere mare daca castiga cu 5 lei in minus

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1738 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 24 July 2015 - 09:58 PM

5 lei is bani-bani, man :rofl:
apropos de masini ,va uitati la Roadkill ?

Aceasta postare a fost editata de soarece: 24 July 2015 - 09:58 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#1739 Useril este offline   petrudrg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 July 2015 - 05:01 PM

Totusi cineva dispus la o iesire prin Bucuresti?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20150725_175717.jpg

HPI Savage X4.6
HPI Savage Electric
HPI Blitz Flux
HPI Baja 5B
Hpi Baja Q32
0

#1740 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2015 - 05:13 PM

Eu m-as baga dar nu w/e-ul asta. Ai vreun loc in minte?
0

Arata acest topic

• 77 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul