Modelism - RHC Forum: HPI BAJA si CLONELE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 77 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »

HPI BAJA si CLONELE tot ce tine de BAJA 5B/5T Evaluare topic: -----

#1201 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 18 May 2015 - 09:41 PM

in link-ul tau nu e nici o poza,chiar e asa de greu sa incarci aici 2-3 poze redimensionate la o rezolutie de 800x600 ca altfel nu le ia....sau pui imaginile pe postimage.org si apoi sai link-urile aici !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#1202 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 18 May 2015 - 09:51 PM

Vezi postareaKitty, la 18 May 2015 - 09:33 PM, a spus:

Nuam reusit sa urc poze aici,dar am urcat poze pe FB asa ca dau linkul de pe FB.Alta problema intampinata,doua suruburi care se invart in gol deoarece piulita se invarte in plastic si nu am cum sa ii tin contra.Cred ca solutia va fi bormasina.Motorul tot nu am descoperit ce e,dar poate ma ajutati voi

https://www.facebook...22294403&type=3

Pune-le public, acum sunt private si nu pot fi vazute decat de prietenii tai banuiesc.

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#1203 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 18 May 2015 - 10:37 PM

Vezi postareasoarece, la 18 May 2015 - 09:41 PM, a spus:

in link-ul tau nu e nici o poza,chiar e asa de greu sa incarci aici 2-3 poze redimensionate la o rezolutie de 800x600 ca altfel nu le ia....sau pui imaginile pe postimage.org si apoi sai link-urile aici !

Am un virus pe laptop si orice fac se blocheaza.Nu pot deschide nici macar pozele si nu am apucat sa ii dau de cap

Vezi postareahassel, la 18 May 2015 - 09:51 PM, a spus:

Pune-le public, acum sunt private si nu pot fi vazute decat de prietenii tai banuiesc.

Cred ca acuma merg....

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1204 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 10:51 PM

Impresionanta colectie de masinute ai acolo ! :good:
Eu nu-mi dau seama ce motor e.....ambreiajul e de 6000rpm,e cam uzat,mai merge dar nu mult...telescoapele is varianta non-oem de aia si sar bilele nu ca s-ar fi tras de ele neaparat.....pe viitor o sa pui altele.Ai de curatat la greu .... :lol:
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
0

#1205 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 11:03 PM

Fata e complet curatata.Spatele nu pt ca nu pot desface doua suruburi.Trebuia sa dau folosesc bormasina.Bilele erau sarite doar la telescoapele fata.Ambreiajul il voi schimba,doar sa o vad montata.Inca o chestie nu stiu daca la toate clonele se aplica,dar aceasta nu are acel undertray de plastic,deci nu pot prinde nici cele doua laterale din caroserie.Cu timpul ce vor pica voi pune HPI sau dupa caza RPM,DDM sau turtle

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1206 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 11:09 PM

daca mai ai la dispozitie vreo 200$ o poti face bunisoara :good: ,undertay au toate bajele ,ce suruburi nu poti desface ? alea de tin cutia de sasiu ?

BTW: neaparat downloadeaza un manual de baja 5b sa nu incurci vreo ceva pe la montaj,ia-l de la HPI de pe site,se aplica ok si la ce ai tu !

Aceasta postare a fost editata de soarece: 18 May 2015 - 11:12 PM

alta culeasa din popor :
0

#1207 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 11:23 PM

Am un surub dedesubt in partea dreapta care are o piulita pe interior bagat in plastic si vine in dreptul turnului pt telecoape.Si mai e un surub pe spate ce tine placa superioara pe care e sistemul de franare.Nu le pot desface deoarece piulitele se invart in acel plastic,menit sa le tina,iar contra cu alta cheie nu ai cum.Manualul il am deja.Am si comanda pregatita pt piese,dar partea din spate imi da batai de cap.Voi merge la un atelier auto sa le dea jos cu masina de gaurit ca alta solutie eu nu vad.Alta inginerie de la HPI,care nu imi dau seama cum gandesc acolo,de ce trebuia acea piulita in plastic,deoarece plasticul imbatraneste se inmoaie se deformeaza si atunci dai de dracu.Inca o chestie,acel cauciuc de la rezervor prin care ies furtunasele e crapat.Sa il schimb?

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1208 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 11:49 PM

aia nu e inginerie HPI man,aia e inginerie "clonata" ...la HPI nu ai parte de nebunii de-astea.....piulitele de la HPI is peste cele puse pe clone...oricum recomand suruburi+piulite autoblocante din INOX pe viitor.....usor cu plasticele alea,adunate la un loc fac ceva $ !
alta culeasa din popor :
0

#1209 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 08:30 AM

Poti da cumva cu wd40 pe surubul ala blocat? Sau cu spray de deblocare a ruginei? Acel cauciuc ce tine furtunurile de tur si retur ar trebui schimbat pentru ca se va aduna pamant la greu acolo si va arunca si stropi de benzina in rulare. Eu aveam furtunele intarite si o idee mai subtiri in zona aia si mirosea a benzina in casa de te traznea. Am schimbat furtunele si nu mai miroase acum, dar miroase a ulei ars :)) adauga mai multe poze sa vad si eu ce ai, si baja mea e tot clona, a fost desfacuta total pana acum de 3 ori si este inca in stare foarte buna, nu am avut probleme cu nici o piulita care sa se invarta in plastic.

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1210 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 08:48 AM

Vezi postareahassel, la 19 May 2015 - 08:30 AM, a spus:

.... Am schimbat furtunele si nu mai miroase acum, dar miroase a ulei ars :))

un servetel infipt in toba te scoate si de mirosul de ulei ars...
alta culeasa din popor :
0

#1211 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 19-January 15

Postat 19 May 2015 - 10:17 AM

Servetelul infipt in toba te scapa in mare parte de miros, dar un pic tot va ramane, n-ai ce-i face. Eu am tinut-o in casa vreo saptamana la inceput si parea ok, apoi am bagat-o intr-o punga sigilata si dupa vreo 2 zile cand am deschis punga, sa cad din picioare de miros de benzina era acolo. Deci un pic tot emana, dar daca nu o tii intr-un spatiu inchis nu se simte.
1/5 Redcat Rampage DuneRunner v3 32cc 4x4
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#1212 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 10:22 AM

Intre timp s-a cazat pe balcon, are locul ei acum, si cum e vara, geamurile sunt deschise tot timpul. La 5sc cum e acum, greu gasesc un sac suficient de mare si gros ca sa o pot pune :(. Dar e membra a familiei, mai greu acceptata de nevasta e adevarat, asa ca are parte de locusorul ei in casa :D

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1213 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 10:42 AM

Eu am luat saci d-aia mari pentru plapumi, care pot fi si vidati. Ii folosesc pentru transport ca sa nu puta in masina :) A mea e ceva mai mare decat Baja, deci sigur iti incape si tie.

Aceasta postare a fost editata de Ice_2k: 19 May 2015 - 10:42 AM

:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#1214 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 19 May 2015 - 12:38 PM

Vezi postareahassel, la 19 May 2015 - 10:22 AM, a spus:

Intre timp s-a cazat pe balcon, are locul ei acum, si cum e vara, geamurile sunt deschise tot timpul. La 5sc cum e acum, greu gasesc un sac suficient de mare si gros ca sa o pot pune :(. Dar e membra a familiei, mai greu acceptata de nevasta e adevarat, asa ca are parte de locusorul ei in casa :D

Îi poți spune nevestei că, dacă ceva nu-i convine, poate face schimb cu ea oricând! :)
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#1215 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 12:54 PM

n-are curaj ..... si a mea se uita urat la atelajul meu pe benzina dar asta e.....s-a obisnuit ! :good:
alta culeasa din popor :
0

#1216 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 01:40 PM

Vezi postareaTzicul, la 19 May 2015 - 12:38 PM, a spus:

Îi poți spune nevestei că, dacă ceva nu-i convine, poate face schimb cu ea oricând! :)

Nu esti casatorit, asa-i? :)) Eu am cazat-o (masina, nu sotia) in magazie si-am scapat de probleme. Doar la iarna nush ce fac ca nu e incalzita si n-as lasa-o la minus multe grade.... Probabil o impachetez bine si-o bag la iernat inauntru...

Aceasta postare a fost editata de Ice_2k: 19 May 2015 - 01:41 PM

0

#1217 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 01:55 PM

Bineînțwles că sunt! Doa4 că am educat-o de mică și acum nu comentează :) Mă rog, mai comentează ea, dar fără mare succes :))
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#1218 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 02:16 PM

Una e sa nu comenteze, alta e sa-i zici "daca nu-ti convine, treci pe balcon" :)) Just sayin' :p
0

#1219 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 04:51 PM

Era doar o gluma, nu? Inca mai vreau mancare calda (si nu numai mancarea :lol: )! :good:
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#1220 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 04:55 PM

Vezi postareaTzicul, la 19 May 2015 - 04:51 PM, a spus:

si nu numai mancarea :lol:

:lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 19 May 2015 - 04:55 PM

alta culeasa din popor :
0

#1221 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 05:01 PM

Sa va mai zic, ca e si geloasa pe locul Bajucai de pe balcon? ca ar vrea pentru ea tot balconul :)) ... probabil ca daca as invita-o pe balcon ar face schimb bucuroasa, dar legat de "nu numai mancarea" ... aici ar incepe problemele, ca mancarea o fac eu :)

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1222 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 05:32 PM

Si "nu numai mancarea" il poti face doar tu!!! :lol: :lol: :lol: Hai, gata, ca ne-o luam! :excl:
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#1223 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 05:38 PM

pregatiri pentru toamna.....tot un fel de benzinar !

View My Video

Aceasta postare a fost editata de soarece: 19 May 2015 - 05:40 PM

alta culeasa din popor :
0

#1224 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 08:06 PM

Vezi postareaTzicul, la 19 May 2015 - 05:32 PM, a spus:

Si "nu numai mancarea" il poti face doar tu!!! :lol: :lol: :lol: Hai, gata, ca ne-o luam! :excl:

lolozaur :)))))
0

#1225 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 08:44 PM

Vezi postareasoarece, la 18 May 2015 - 11:49 PM, a spus:

aia nu e inginerie HPI man,aia e inginerie "clonata" ...la HPI nu ai parte de nebunii de-astea.....piulitele de la HPI is peste cele puse pe clone...oricum recomand suruburi+piulite autoblocante din INOX pe viitor.....usor cu plasticele alea,adunate la un loc fac ceva $ !

Apoi doara clonele dupa cea originala o fost facuta.Plasticul e de bai in forma de hexagon menit sa tina contra piulitei.Daca il desfaci de multe ori bag mana in foc ca si la cea originala cedeaza plasticul si se invarte piulita in gol.Legat de bani,aia e cea mai mica problema.Clona am luat=o gratis,deci bani sa o fac sunt.Ramane sa arunc plasticele naspa si sa pun originale

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1226 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2015 - 11:02 PM

o baja 5sc HPI :crazy: in lucru.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Image0597.jpg
  • Imagine atasata: Image0595.jpg
  • Imagine atasata: Image0531.jpg

Aceasta postare a fost editata de soarece: 20 May 2015 - 11:03 PM

alta culeasa din popor :
0

#1227 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2015 - 11:40 PM

Frumos.Merita sa pun 3 viteze pe baja?Am mai comandat azi steering link si rubber caps la radio box.Am comandat rollcageul deoarece nu aveam acea protectie la bujie si undertray cu deflectoarele.Luni urmeaza sa dau suruburile jos si inlocuite acele plastice.Filtru de aer va fi original,deoarece acesta nu imi place,sper sa rezolv si problema fluxului de aer.Frumos acel ambreiaj pe spur

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1228 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2015 - 11:44 PM

Vezi postareaKitty, la 20 May 2015 - 11:40 PM, a spus:

Merita sa pun 3 viteze pe baja?

Parerea mea ca nu,maxim 2 daca te dai cu ea mult pe asfalt in linii drepte sau faci liniute cu ea ....pentru bashing prin pamant si noroaie /offroad e suficienta doar "o viteza" ....ai putea sa optezi pentru 18 / 56 sa impaci ambele scenarii !

BTW,mersi de aprecieri !
alta culeasa din popor :
0

#1229 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 May 2015 - 12:25 AM

Filtru "sport" va intra la odnatii asa ca daca sunt amatori sa se anunte.Acuma pe asfalt nu ma dau,ca nu sunt adeptul,mai mult pe offroad.Ce roti de fata recomandati?

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1230 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 May 2015 - 07:05 AM

Vezi postareaKitty, la 21 May 2015 - 12:25 AM, a spus:

Ce roti de fata recomandati?

Alea stock HPI fata ,dirt busters, is mai mult decat ok....daca ai bani mai multi ia Proline Trencher peste tot !
alta culeasa din popor :
0

Arata acest topic

• 77 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43