am uitat sa va spun de break in ...... am umplut juma de rezervor cu amestec(50ml de ulei MOL AROL 2t la 1 litru de benzina 95) si am lasat-o la ralanti cam 15-20min minute(consuma putin a naibii,mai putin ca savage-ul XL,pe bune),timp in care mai dadeam la evantai,e bine sa se incinga putin pentru ca se dilata camasa si segmentul se formeeaza bine ,un mers de ralanti usor nergegulat la inceput(e logic ,nu-i "pasuit" segmentul) apoi din ce in ce mai OK ,acuma merge stas la ralanti,ptiuuu sa n-o deochi :lol: ....nu i-am dat ture,n-avea rost.....
@andrei: m-am luat dupa propriul cap,la masini faceam un rodaj scurt de 50Km si apoi le tineam usor in ture vreo 100km.....la un motor deabia facut,acuma motoarele-s rodate la banc la masini...
aici spun astia asa :
http://www.dogpilera...ra.asp?extra=11 deci oarecum si fara sa vreau am nimerit-o .....crede-ma ca mi-era mila de motor sa-l las un rezervor in gol,iarta-ma,n-am putut ^_^ .....e un motor potent,se vede,nu-i de joaca cu 1200 ron....
motorul a venit cu ambreiaj racing ,bujie,filte noi,toba tot adica,doar sa-l montez.....merita banu' asta !!!
PS cand apare savage-ul benzinar o vand :lol:
Aceasta postare a fost editata de soarece: 07 August 2013 - 11:19 PM