C&RDINODINOWOODFAN, la 08 September 2013 - 07:07 PM, a spus:
... gata ? ai luat concediu ? n-ai facut si tu un film mai amplu ? niste dune de nisip , vre-un teren accidentat ?
salut ! pai concediu fie,n-ajunge atata munca ? :rolleyes: ...nisip....m-a bate gandu' sa iau o pereche de anvelope "sand paddles" pe spate(fiind si cele mai ieftine)da' ma tot gandesc ca dupa ce termin o sesine de joaca prin nisip trebuie iar demontata cap coada...nisipul e cel mai mare daunator,chiar si la autoturisme....deci nu ! sa rulez cu ele prin praf si pietris cam distrug suspensiile de la vibratiile produse de zimtii aia imensi :lol:
mai jos exemplu de rulmenti la roti,cel din dreapta e facut"bine" si ce joc axial au...mama,mama...ma mir cum de nu s-a separat coroana de inel.... :blink: :blink: :blink:
probabil ca fostul detinator o fi crezut ca rulmentii aia tin "life time" ...a "tras" bine de ea da' vreo revizie ceva...ioc <_< ,am gasit-o neumblata,totul era stock ,a fost construita(fiind SS kit) ,folosita si apoi vanduta,fara batai de cap.....misto ! :mellow: ,subsemnatul a desfacut-o total cap-coada.....si prin ce peripetii misto am trecut :lol: :lol: :lol:
noroc ca am gasit eu pe-acasa 4 rulmenti(nu noi dar in stare f. buna) si i-am pus pe spate,pe fata nu huruie nimic,solicitare mica,fara tractiune,joc in limita deci ok pe moment !!!
Momentan totul e OK,motorul e nou,n-am apucat sa ies cu ea,revizuita -total ,astept o zi prielnica sa ies la alergat cu ea,mai am nevoie de doua anvelope OFF de spate !!!
Aceasta postare a fost editata de soarece: 08 September 2013 - 08:34 PM