Modelism - RHC Forum: HPI BAJA si CLONELE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 77 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »

HPI BAJA si CLONELE tot ce tine de BAJA 5B/5T Evaluare topic: -----

#1111 Useril este offline   Mr.Catalin 

• fan HPI!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 708
  • Inregistrat: 25-August 14

Postat 22 December 2014 - 06:55 PM

Vezi postareasoarece, la 21 December 2014 - 05:45 PM, a spus:

la competitii te-ai scos bine cu toba aia !

Si o sa iasa numai pe locu 1.
E singurel cu drujba.
0

#1112 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 22 December 2014 - 10:21 PM

tare de tot,ar fi culmea ca din 1 concurenti sa iesi pe locul 2 ! :lol: :lol: :lol:
ideea e ca o toba sport gandita pusa pe un motor 2t poate scoate inca 30-40% din ce poate motorul ala cu o toba stock,asta e valabil doar la 2t si atat....
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#1113 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 December 2014 - 10:56 PM

o baja autentica si turbata aici in film....de la minutul 6.20

https://www.youtube....h?v=NBMzOxeWBPc

Aceasta postare a fost editata de soarece: 25 December 2014 - 10:56 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
0

#1114 Useril este offline   Mr.Catalin 

• fan HPI!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 708
  • Inregistrat: 25-August 14

Postat 05 January 2015 - 09:28 PM

0

#1115 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2015 - 12:03 AM

TOPIC CLOSED ,am ales sa nu mai postez nimic aici ! Va salut cu respect !
alta culeasa din popor :
0

#1116 Useril este offline   Andrei_JOY 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 13-November 06

Postat 24 January 2015 - 04:33 PM

Salutare, de pe la început de an mi-am luat de la colegul ZZZ un yama buggy nou nouț, trebuie sa-i fac rodajul când voi avea timp, care nu prea este in avantajul meu.
Am avut in trecut cu ceva ani in urma pe nitro onroad si monster truck, dar îmi doream chiar de pe atunci una pe benzina si am zis sa-mi iau una.
Spor la toti si tinem legatura.
0

#1117 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 04-November 14

Postat 25 January 2015 - 01:00 AM

sa te bucuri de ea fara incidente,ai mare grija la rodaj la calitatea uleiului si cum faci acest rodaj,setarile carb sa le lasi exact cum sunt la inceput apoi te mai joci la ele in caz ca nu te multumeste,insa odata dereglat nu prea sunt sanse sa l faci la loc,chiar acum cateva zile am vb cu un tip care are una identica si avea prob cu carb,nu stiu cum si de ce insa nu mai reusea sa l mai regleze,pana la urma a comandat unul nou,cum am spus,daca ai nelamuriri ma poti suna,numai bine!
0

#1118 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 25 January 2015 - 10:01 AM

Cum vine asta sa nu mai poti regla un carburator? Hai sa vin seriosi, ce ai spus tu e clar carburator defect. Nu este o mare arta un carburator si se regleaza relativ usor.

Custom CNC parts GNS Racing
0

#1119 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 12:32 PM

Vezi postarearadu94, la 25 January 2015 - 10:01 AM, a spus:

Cum vine asta sa nu mai poti regla un carburator? Hai sa vin seriosi, ce ai spus tu e clar carburator defect. Nu este o mare arta un carburator si se regleaza relativ usor.

Cum vine nu stiu sa iti explic,coincidenta a facut sa fie acelasi tip de masina si consider necesar sa previn omul,ca este defect sau nu chiar nu am de unde sti,cert este ca baiatul s a chinuit sa l regleze la un centru de motoare in 2t apoi si singurel si nimic,cam asta ar fi
0

#1120 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 12:43 PM

Eu nu am nici o experienta cu un astfel de carb,masinuta a fost noua,cumaparata si vanduta,nu am de unde sti cat de bun sa rau este,tinand cont ca pretul de achizitie este mai putin de jumatate fata de 5b implicit trag eu concluzia ca si calitatea este usor/mult mai slaba.
0

#1121 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 January 2015 - 04:31 PM

8)
alta culeasa din popor :
0

#1122 Useril este offline   Andrei_JOY 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 07:30 PM

Multam, tinem legatura cand voi incepe rodajul daca nu ma descurc.Ca si ulei am luat de la Stihl ulei rosu pentru drujba mineral.Bujie pe plan local cine imi poate spune de unde pot luat CMR7H scrie in carte.Si daca are cineva niste adaptoare pentru jante, adica sa treca de la patrat de 18 mm la hexagon de 24 mm cum e la Hpi sau pentru FG.
0

#1123 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 08:34 PM

Vezi postareaAndrei_JOY, la 25 January 2015 - 07:30 PM, a spus:

Multam, tinem legatura cand voi incepe rodajul daca nu ma descurc.Ca si ulei am luat de la Stihl ulei rosu pentru drujba mineral.Bujie pe plan local cine imi poate spune de unde pot luat CMR7H scrie in carte.Si daca are cineva niste adaptoare pentru jante, adica sa treca de la patrat de 18 mm la hexagon de 24 mm cum e la Hpi sau pentru FG.

nu stiu ce sa spun de stihl, n am folosit,doar motul folosesc si e foarte ok,daca e cmr7h este ca la hpi,implicit gasesti la orice magazin de piese auto,cere ngk ca marca,nu prea le au pe stoc insa iti poate aduce rapid,este bine sa ia macar una de rezerva mereu,undeva pe la 20 lei/buc tin minte ca am platit eu acum ceva timp,referitor la adaptoare cauta pe site urile alea care le ai de la mine,in alta parte nu tin minte sa fi vazut,bine,un search pe google iti da probabil mai multe variante,numai bine!
0

#1124 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 08:37 PM

app,ai facut proba la ea?ma refer daca ai incarcat bateria,daca merge totul ok,servo transmisie/receptie,eu n am probat niciodata,poti verifica si de cat este acumulatorul de receptie,iar daca e mic poti lua unul sa te tina macar un plin,in cazul in care pui lumini,bine asta probabil o sa o faci dupa ce te dai cu ea si consideri ca nu este suficient

Aceasta postare a fost editata de ZZZ: 25 January 2015 - 08:39 PM

0

#1125 Useril este offline   Andrei_JOY 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 08:52 PM

Functioneaza servourile, acumulatorul este de 5 celule, 2000 mha.Am vazut ca are pe receptorul montat pe masina si fail-safe incorporat.Kill switch am vazut ca ar fi o chestie buna pentru astea mari pe benzina, ar avea cineva?
0

#1126 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 09:00 PM

da este bun kill switch,eu nu am si n am avut problem insa...referitor la adaptoare site aici,verifica daca sunt compatibile,ai cam tot ce ti e necesar la ea
http://www.sriremote...roducts_id=3705
http://www.sriremote...ath=549&&page=1

Aceasta postare a fost editata de ZZZ: 25 January 2015 - 09:04 PM

0

#1127 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 January 2015 - 10:23 PM

kill-switch....si ce face ala ? aaaa...adica nu te mai apleci sa apesi pe Stop-Engine....interesant upgrade....

Vezi postareaZZZ, la 25 January 2015 - 12:32 PM, a spus:

Cum vine nu stiu sa iti explic,coincidenta a facut sa fie acelasi tip de masina si consider necesar sa previn omul,ca este defect sau nu chiar nu am de unde sti,cert este ca baiatul s a chinuit sa l regleze la un centru de motoare in 2t apoi si singurel si nimic,cam asta ar fi

centru de motoare? de care ? motoare de aspirator ?

Vezi postareaZZZ, la 25 January 2015 - 08:34 PM, a spus:

nu stiu ce sa spun de stihl, n am folosit,doar motul folosesc si e foarte ok,daca e cmr7h este ca la hpi,implicit gasesti la orice magazin de piese auto,cere ngk ca marca,nu prea le au pe stoc insa iti poate aduce rapid,este bine sa ia macar una de rezerva mereu,undeva pe la 20 lei/buc tin minte ca am platit eu acum ceva timp,referitor la adaptoare cauta pe site urile alea care le ai de la mine,in alta parte nu tin minte sa fi vazut,bine,un search pe google iti da probabil mai multe variante,numai bine

ideea e ca se pot gasi bujii si la 7 lei si garantat ca merg de rup,da' nu orice bujie,nu orice tip si lungime de filet,si un anume tip care sa lucreze intr-un anume range de temperaturi ! bujiile nu se iau dupa ureche sau asa ca a zis gigel sau costel....iar cu uleiurile...aici e mai lunga povestea....
BTW,m-a luat gura pe dinainte,nu trebuia sa zic nimic....sunt niste cunoscatori super-meseriasi in benzinare prin bucuresti...sa vina cunoscatorii, va rugam !

Aceasta postare a fost editata de soarece: 25 January 2015 - 10:27 PM

alta culeasa din popor :
0

#1128 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 10:38 PM

Vezi postareasoarece, la 25 January 2015 - 10:23 PM, a spus:

kill-switch....si ce face ala ? aaaa...adica nu te mai apleci sa apesi pe Stop-Engine....interesant upgrade....

centru de motoare? de care ? motoare de aspirator ?

ideea e ca se pot gasi bujii si la 7 lei si garantat ca merg de rup,da' nu orice bujie,nu orice tip si lungime de filet,si un anume tip care sa lucreze intr-un anume range de temperaturi ! bujiile nu se iau dupa ureche sau asa ca a zis gigel sau costel....iar cu uleiurile...aici e mai lunga povestea....
BTW,m-a luat gura pe dinainte,nu trebuia sa zic nimic....sunt niste cunoscatori super-meseriasi in benzinare prin bucuresti...sa vina cunoscatorii, va rugam !
!

iti place tare:))
kill switch ii opreste motorul cand ramane fara semnal de la transmitator,nu stiu daca ce spui tu e 2 in 1 si cu asta insa unele de care intreba el asta fac
centru de motoare in 2 timpi,ideea s a inteles,drujbe,cositoare,masini da tuns iarba,atv uri,scutere etc habar n am exact ca n am fost cu el
bujii da clar se gasesc si la 7,eu i am zis omului ce folosesc eu,de asta are acces toata lumea sa citeasca/scrie aici,astfel fiecare cu experienta lui,buna sau mai putin,placuta sau mai putin placuta,sa ii spuna omului ce si cum.altfel se vorbea in privat care cu cine vroia,consideri ca l am sfatuit rau pentru ngk?doar ngk am folosit eu,n am cum sa ii spun sa cumpere altceva pt ca nu am folosit
ps. si de aspiratoare daca au motor in 2t

Aceasta postare a fost editata de ZZZ: 25 January 2015 - 10:42 PM

0

#1129 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 January 2015 - 10:42 PM

Vezi postareaZZZ, la 25 January 2015 - 10:38 PM, a spus:

iti place tare:))
....de asta are acces toata lumea sa citeasca/scrie aici,astfel fiecare cu experienta lui,buna sau mai putin,placuta sau mai putin placuta,sa ii spuna omului ce si cum.altfel se vorbea in privat care cu cine vroia

nu man,aici unii citesc,baga la cap si apoi dispar si-i auzi prin alte locuri si-i iei drept cunoscatori, daca nu prea te pricepi, da-s habarnavisti....

ps. si de aspiratoare daca au motor in 2t

alea-s industriale.... :lol:

PS: un mecanic adevarat repara si dacii si bentley-uri....

Aceasta postare a fost editata de soarece: 25 January 2015 - 10:43 PM

alta culeasa din popor :
0

#1130 Useril este offline   ZZZ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 January 2015 - 10:48 PM

referitor la asta nu am ce comenta,ca sunt sau ca nu,ca vin sau ca nu vin sa adauge,nu am nici o problema,ba chiar n am nici o problema sa fiu contrazis
eu pot doar sa spun ca de aici(intreg forum ul) am invatat lucruri folositoare si ca urmaresc cu placere experientele altora
0

#1131 Useril este offline   Superman 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1274
  • Inregistrat: 16-January 11
  • Interests:Berea,femeile si masinile ;)

Postat 27 January 2015 - 12:45 AM

in cazu in care isi comanda cineva set din acela de conversie de la patrat la hex vreau si eu 2 seturi fata/spate
0

#1132 Useril este offline   Andrei_JOY 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 29 January 2015 - 02:38 PM

Salutari,
La amestec ulei cu benzina ar merge MOTUL 510 2T - technosynthese;

Pentru motociclete si mopede in 2 timpi sau folosit ca ulei de amestec in motorina pentru ungerea sistemului de injectie diesel;
0

#1133 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 11-October 08

Postat 02 February 2015 - 11:02 PM

HPI Baja 5R - on road Baja cu carcasa de Ford Mustang la Toy Fair 2015

https://www.youtube....h?v=HY1G6UaDHDs
Off-road: HPI Baja 5sc SS 1:5
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit

On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#1134 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 11:19 PM

http://www.hpiracing.com/en/kit/115123 si info pe site-ul oficial
Traxxas Summit

Mini-Z

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#1135 Useril este offline   Superman 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1274
  • Inregistrat: 16-January 11
  • Interests:Berea,femeile si masinile ;)

Postat 04 February 2015 - 11:53 AM

My link

Inca un hibrid motor de nitro convertit la benzina da la himoto da cu motor de la SH
0

#1136 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 19-January 15

Postat 12 February 2015 - 06:26 PM

Asta e doar un efect secundar, avantajul principal e ca iti opreste motorul in caz de probleme cu semnalul/bateria si de asemenea il poti opri tu manual cand vrei, lucru destul de important daca spre exemplu ti se blocheaza servo-ul pe WOT.

In alta ordine de idei, ce ulei recomandati pt benzinare? Ma uitam la Motul Kart Grand Prix 2T, l-a incercat cineva?
1/5 Redcat Rampage DuneRunner v3 32cc 4x4
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#1137 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 19-January 15

Postat 13 February 2015 - 11:07 AM

si-nca ceva, pe unde iesiti voi cu animalele astea? Puteti recomanda vreun loc ok in Bucuresti, de preferat in partea vestica?
1/5 Redcat Rampage DuneRunner v3 32cc 4x4
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#1138 Useril este offline   Andrei_JOY 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 01 March 2015 - 07:46 PM

Mi-am facut si eu prinderile la noile roti de la patrat am trecut la hex de 24 mm.
Poze
http://s24.postimg.org/cl4ms42tx/WP_20150301_19_35_19_Pro.jpg

http://s24.postimg.org/89g133vx1/WP_20150301_19_35_27_Pro.jpg

http://s24.postimg.org/xtib9jhat/WP_20150301_19_36_16_Pro.jpg

uploading pictures
0

#1139 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2015 - 12:23 AM

pune o poza per asamblu cu ele sa vedem cum arata completa...
alta culeasa din popor :
0

#1140 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2015 - 05:05 PM

are cineva sau stie cineva mai multe detalii despre un ambreaj inchis? pentru nisip , cum sunt cele de la turtle racing?
Traxxas Summit

Mini-Z

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

Arata acest topic

• 77 Pagini +
  • « Prima