Pagina 1 din 1
vopsit caroserie pe exterior sfaturi
Postat 11 July 2013 - 11:40 AM
Nu iti recomand... Caroseria pentru automodele e facuta sa se indoaie . Vopselele normale sunt folosite pentru totul si totul altceva.+ ca un tub de spray de vopsea speciala pt lexan sau pt alt material ce iti trebuie tie, e cam la acelasi pret cu unn tub de spray normal.
Postat 11 July 2013 - 01:25 PM
Sunt din Călărași, nu am niciun magazin de unde sa cumpăr vopsea de lexan, și online e mult transportul față de prețul produsului. Am zis sa încerc așa, poate am vreo șansă, dar dacă ziceți ca nu rezistă o să îmi iau vopsea când ajung prin București... dar nu prea am răbdare :)
Postat 11 July 2013 - 02:25 PM
Avand o caroserie exclusiv de bashing am facut si eu asta. Am aplicat doua straturi de vopsea si culmea, rezista cand vine vorba de indoituri. Este o vopsea auto dintr-aia tip spray.
Uite, iti atasez o poza sa vezi cum a iesit, dar daca vrei sa faci asta pe o caroserie buna si la care ti nici eu nu recomand pt ca iti cam bati joc de ea.
Uite, iti atasez o poza sa vezi cum a iesit, dar daca vrei sa faci asta pe o caroserie buna si la care ti nici eu nu recomand pt ca iti cam bati joc de ea.
Fisiere atasate
-
XRwSqgY.png (186.92K)
Number of downloads: 156
Aceasta postare a fost editata de Radu Cainamisir: 11 July 2013 - 02:26 PM
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
Postat 01 August 2013 - 04:33 PM
Pana la urma am vopsit-o pe exterior, am folosit plastic primer si vopsea la spray (ce-am gasit prin casa). Imi lasa impresia ca o sa reziste, doar la zgarieturi o sa fie problema.
Si poze cu ea, ca imi place cum a iesit :)
Fisiere atasate
-
IMG_09241.jpg (240.36K)
Number of downloads: 157 -
IMG_0943.jpg (211.47K)
Number of downloads: 160
Postat 03 August 2013 - 05:35 PM
wizard84, la 01 August 2013 - 04:33 PM, a spus:
Pana la urma am vopsit-o pe exterior, am folosit plastic primer si vopsea la spray (ce-am gasit prin casa). Imi lasa impresia ca o sa reziste, doar la zgarieturi o sa fie problema.
Bravo, este mai mult decat frumoasa!
Sa ne ti si pe noi la curent cum se comporta vopseaua, chiar sunt curios. Pe 10 voi fi la miercurea ciuc si voi folosi caroseria aceea neagra vopsita pe afara, sunt curios daca va sta vopseaua pe ea.
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
Arata acest topic
Pagina 1 din 1