Pagina 1 din 1
fibra de sticla urgent
Postat 30 July 2012 - 10:49 PM
Salut tuturor :clapping: ,vreau a afla ce solutie pot aplica pe poliester(pentru a nu se topi) iar dupa aceasta sa pot turna 1-2 straturi de fibra de sticla si de unde pot procura aceasta solutie. :clapping:
Vreau sa imbrac o cutie de poliester cu fibra(cutiile care sunt in metro)pentru a o proteja.
Va multumesc si astept ideile dumneavoastra.(doar idei de la cunoscatori :good: )
Vreau sa imbrac o cutie de poliester cu fibra(cutiile care sunt in metro)pentru a o proteja.
Va multumesc si astept ideile dumneavoastra.(doar idei de la cunoscatori :good: )
Postat 01 August 2012 - 01:02 AM
Socoteala e simpla: 2 starturi x 2mp = 4mp fibra. La o greutate de, sa spunem, 120g/mp, inseamna 240g fibra. Un amestec de inceput este 1:1, deci 240g rasina. Raportul ideal este mai mic, dar il poti obtine doar prin vacuumare sa muuuulta experienta si un spaclu bun de plastic...
Postat 02 August 2012 - 09:32 PM
CornelP, la 01 August 2012 - 01:02 AM, a spus:
Socoteala e simpla: 2 starturi x 2mp = 4mp fibra. La o greutate de, sa spunem, 120g/mp, inseamna 240g fibra. Un amestec de inceput este 1:1, deci 240g rasina. Raportul ideal este mai mic, dar il poti obtine doar prin vacuumare sa muuuulta experienta si un spaclu bun de plastic...
Multumesc pentru raspuns :) ,dar pe mine ma interesa cata solutie imi trebuie pentru 2mp ca tratament pentru poliester ca acesta sa nu se topeasca in contact cu rasina fibrei de sticla,multumesc si astept raspuns.
Aceasta postare a fost editata de daniel6808: 02 August 2012 - 09:33 PM
Postat 02 August 2012 - 10:59 PM
Ok, am crezut ca vrei sa imbraci in fibra de sticla... daca folosesti epoxi, nu trebuie facut nici un tratament, nu ataca baza. Rasina poliesterica va topi cutia, deci atentie la ce cumperi. Pentru Epoxi, vezi la magazinele hobby de pe net sau cauta pe google "Polydis". La preturile de la Polydis, poti lua linistit 1kg si-ti ajunge de vreo 3 cutii (depinde si de cat de gros vrei stratul)
Postat 06 August 2012 - 07:27 AM
CornelP, la 01 August 2012 - 01:02 AM, a spus:
Salut Cornel , nu poti primi mesaje PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1