Modelism - RHC Forum: NIKKO....3 MODELE hellp.. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

NIKKO....3 MODELE hellp..

#1 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 28-June 13

Postat 04 July 2013 - 12:55 PM

Buna ziua !

Am gasit 3 modele de nikko SH...

http://i40.tinypic.com/2m5f52f.jpg

http://i42.tinypic.com/3zbiw.jpg

Care credeti ca este mai bun si mai performant .... modelul chevrolet l-am inspectat ...din cate am vazut are acumulatorul ...directia are piese metalice ...dar are un joc la rotile din fata ...RC-ul are lipsa antena se poate inlocuii ....?
In caz ca nu gasesc RC-urile lor , cu care vin din fabrica ...dupa ce ma pot orienta sa gasesc pe ce-a potrivita (am gasit 5 rc nikko separat)

Pretul este de 50 ron pe buc ....este acceptabil ?

Aceasta postare a fost editata de mutator: 04 July 2013 - 12:56 PM

0

#2 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 21-April 13

Postat 04 July 2013 - 02:53 PM

Fa-le poze si fara caroserie. Asa nu iti pot zice care e mai bun. Poate unu nu are ce ii trebuie, sau etc.:).
EDIT: daca nu le poti da caroseria jos, sa inteleg ca nu sunt automodele, singura varianta dupa mine este sa le testezi pe toate, si sa vezi care iti place cel mai mult cum merge. Despre pret, fa-ne un video, ca sa ne dam seama daca au meritat sau nu banii .

Aceasta postare a fost editata de GabiAndRHC: 04 July 2013 - 02:57 PM

0

#3 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip

Postat 04 July 2013 - 06:14 PM

Am dat de ele in targul de masini ...sunt aduse din germania...nu am sanse sa le desfac...am reusit sa fac 2-3 poze umpic mai in detaliu la chevro...
nu caut nus ce masinuta ...mai mult sa ma distrez cu ea prin namol ... de aceea nu ma arunc sa cumpar noi ...
De testat cam slabe sanse ... acumulatorul este mort iar incarcator nu are la ele ... de aceea am si postat poate stie cineva ceva despre ele in special despre chevro ,acesta are si telecomanda...dar are antena lipsa ( merge inlocuita cu antena de aparat radio ? ) el nu pare folosit , cauciucurile arata ca noi ,inca sunt destul de rigide pe jeanta si florile de pe ele sunt destul de mari ....are ceva joc la rotile de fata ...din cate am vazut e posibil sa aiba rurmenti sau bucsi , directia are piese din metal .
Am cautat pe internet dar nu am dat de el..... pe youtube am gasit 1 singur video ...de acea va cer parerea si in legatura cu pretul.

http://www58.zippysh...05749/file.html
0

#4 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 04 July 2013 - 08:03 PM

Nu cred ca jucariile astea se inteleg cu namolul. In primul rind electronica m-as foarte mira sa reziste la apa/umezeala.

Hm, 50 de lei dar incomplete, nu se pot testa... mai dai bani pe incarcator, pe alt acumulator daca e muci, nu stii in ce stare e electronica...
USER BANNED BY ADMIN
0

#5 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 04 July 2013 - 08:12 PM

eu luam de prin targul de vechituri jucarii de astea cu maxim 10 lei! am cam 20 de bucati acasa, in diferite stadii de performanta! nici pe departe nu ar trebui sa le bagi in apa ....
nu merita sigur 50 lei, si pe langa asta sa stii ca astea nikko au electronica mai ciudata, nu merge orice statie de la jucarii in 27mhz!

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#6 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip

Postat 04 July 2013 - 11:42 PM

Mai mult ma ingrijoreaza problema cu RC.... ca la electronica ma pricep cat de cat, mai am o jucarie (nu este nikko) cumparata tot de pe acolo , anu de fabricatie este 2004 si merge perfect inca , pe aceasta am gasito complecta si am putut sa o probez, acumulatorul tine 30min ( spre surprinderea mea) , ma gandesc ca ar fi si ala bun...nu are crapaturi si nici umflat nu este ... de proba am acumlator iar ca incarcator il folosesc pe cel de la jucarie.
Si partea urata e sa nu dau banii pe ceva relativ ieftin ...care automat se strica repede...
Din experienta voastra dupa ce marci de ,,jucarii'' bune sa ma uit / as putea sa gasesc prin tg de sh ? ( 90% din ce e pe acolo e de la nemti)
0

#7 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 06:12 AM

nikko eu zic ca e marca "buna" de jucarii, la fel carrera

Dar sint jucarii, se strica, n-ai piese.
USER BANNED BY ADMIN
0

#8 Useril este offline   laly_1705 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 218
  • Inregistrat: 22-October 08
  • Interests:Navomodele, Automodele

Postat 05 July 2013 - 08:26 AM

Daca tot aduc din germania, cauta graupner http://www.graupner.de/en sunt profesionale, nikko cum au spus si ceilalti colegi sunt jucarii pentru copii, si majoritatea pentru a te relaxa in casa.
Tot de la nikko am un model Mercedes scara 1:24 cam ce se gaseste prin magazine cu bateri nu cu acumulatori, care in casa merge OK avand in vedere spatiul limitat, dar la o incercare intr-o parcare subterana pe o pardoseala vopsita, au inceput sa caraie rotitele din plastic ....
0

#9 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 July 2013 - 02:41 PM

Ai dat foarte mult pe ele. 150 lei pe niste jucarii ce nu merg.:)+ ca ai mai dat 50 lei pe mutatoru ala din celalalt topic, sunt 200 lei, mai puneai ceva si luai un automodel electric second hand :).Daca vrei ceva pentru incepatori, cum sunt eu,si sa fie nou, ia o Jamara Tiger de pe sierra.. e 650 lei. si merge foarte bine. Intradevar nu se compara cu hpi sau alte brand-uri..
EDIT: cu jucarii nu ai sanse sa mergi prin namol , nici macar cu un automodel care e brushed.. Doar cele cu electronica waterproof.Cu jucarii deabia mergi prin gropite.

Aceasta postare a fost editata de GabiAndRHC: 05 July 2013 - 02:42 PM

0

#10 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 July 2013 - 03:42 PM

Inca nu le-am cumparat...de aceea am postat sa vad care din cele 3 ar merita banii...
Imi amenajez un mic teren de off road, putina apa prin gropi (2-3 cm groapa ) namol pe traseu (pamantul ud ca dupa o ploaie ) cateva dealuri ...iar mutatorul derapeaza extrem de repede ...ma gandesc ca o jucarie facuta dupa o masina de teren nu are demaraj mare ..si se comporta aproximativa ca una reala ...
Sa dau 500-700lei pe una sa intre cumva apa pe la motoras si sa se strice ar fi risipa.... asa daca e sa ,,moara'' pierd 50lei.... de reparat ma pricep la partea electrica , de bobinat motorase...din cate am citit nu au ca un automodel cardan , cutie si alte piese ca o masina ...pe care dai cat jumate din pretul lui .
O sa ma duc duminica (atunci mai este targ ) sa vad de ce jucarii mai dau ...acum stiu dupa ce sa imi arunc privirea.
0

#11 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 03:46 PM

Nu motorasul are o problema cu apa (decit ulterior daca ramine in el si rugineste), ci restul electronicii daca nu e waterproof

Exista automotdele waterproof daca ai chef de scufundari, dar si unul din ala dupa fiecare tura trebe curatat uscat uns, mai mult lucrezi decit te joci
USER BANNED BY ADMIN
0

#12 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 July 2013 - 04:46 PM

Tu stii, dar nu cred ca o jucarie deaia ar putea urca un deal. Nu panta, ci deal.Deoarece au motoare mici..majoritatea nu sunt 4x4. , sunt mai micute, ajunge apa mai repede la ele. Sunt automodele second hand la 200 300 lei :). In Germania, unde daca se zgarie se vinde sau se arunca, 60 70 euro unu termic:) Electrice nu mai zic cate sunt.Numa noa, tre si altu sa faca bani, le aduce de acolo si le vinde aici la dublu pret.
0

#13 Useril este offline   hamsterik 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 05-November 10
  • Interests:Automodelism , offroad,
    onroad/drifting.
    Ciclism XC.

Postat 07 July 2013 - 02:17 AM

Vad ca tu vrei ceva scale , trail sau crawler. Vezi maverick scout , asta e pentru un buget redus , si nu te ingrijora ca intra apa la motor , nu afecteaza cu nimic . Sa nu ajunga pe placuta aia ce joaca rol de esc si receiver.
Auto : Hpi firestorm flux.
Navo : Homemade.
Aero : Piper J3 cub.
0

#14 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 July 2013 - 05:07 PM

SALUT!
Am dat o tura prin tg si am dat de altceva :))...cam antic ...da pare ca are potential (parerea mea)
http://www28.zippysh...13307/file.html
pret 20lei...fara rc si incarcator ...
0

#15 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2013 - 10:00 AM

Ataseaza pozele, eu nu voi descarca ceva ca sa iti vad tie masinuta.
0

#16 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2013 - 03:24 PM

Vezi postareamutator, la 07 July 2013 - 05:07 PM, a spus:

SALUT!
Am dat o tura prin tg si am dat de altceva :))...cam antic ...da pare ca are potential (parerea mea)
http://www28.zippysh...13307/file.html
pret 20lei...fara rc si incarcator ...

asta da sigur da! e chiar automodel! merita cu ochii inchisi 20 lei!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#17 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2013 - 04:51 PM

http://i41.tinypic.com/2gwanb5.jpg

http://i41.tinypic.com/ih5ys7.jpg

http://i39.tinypic.com/2j647e9.jpg

ce revizie trebuie sa ii fac ? ( tre sa il desfac pe tot ?)
0

#18 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2013 - 05:17 PM

Nu mai sta, dute cumpara-l.20 lei merita .
0

#19 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2013 - 05:24 PM

ce repede dispare EDIT-ul:| . Din cate am vazut e electric..Bun..Poti sa incepi sa-l desfaci , daca nu esti sigur ca sti sa-l faci inapoi, desfa-l parte cu parte, prima data partea stanga spate si tot asa.Verifica-i amortizoarele , sa aiba ulei in ele, daca nu cumpara-i, ai grija sa nu pui apa pe ESC(regulator) sau receiver , doar daca nu sunt rezistente la apa.Vezi, cand pui rotile la loc, nu le strange prea tare, risti sa nu se mai invarta bine, sa le franeze,(am patit-o...),si sa nu bagi rotile in apa daca au spuma inauntrul lor, deoarece au 2 gaurici pe unde intra si iese aerul, si daca le strici spuma aia, nu se mai refac la loc daca le strangi.Cam atat... PS: caroserie ai?
EDIT; am uitat ce era mai important:), cand ajungi la diferentiale, daca le desfaci, desi eu zic ca n-are rost.. doar daca iti face scheme.. ai grija, are pe el o vaselina speciala, daca il desfaci curata rotitele din el si pune iar vaselina, o gasesti pe toate site-urile de modelism. Deaia zic, ca nu are rost sa le desfaci inca, daca n`ai acel ulei special. In fuzete, la planetare poti sa ungi un pic cu orice vaselina , doar sa fie unse la capetele ce intra in diferential si in roata.

Aceasta postare a fost editata de GabiAndRHC: 08 July 2013 - 05:29 PM

0

#20 Useril este offline   mutator 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2013 - 09:41 PM

Amortizoarele culiseaza bine ... ce am observat la rotile de pe fata , cand invart (cu mana ) una din ele, cealalta se invarte in sens opus dar nu cu aceiasi viteza ... e ceva normal ? Pe spate se invart cu aceiasi viteza... este 4x4 masinuta.
Are carapace ...sunt poze mai multe in zipu-l ala ...(am netu slab si se incarca greu pagina daca adaug poze ...)
Daca poate pune cineva o poza cu o telecomanda sa vad mai exact cum trebuie sa arate butoanele ...ma gandesc ca nu sunt ca la o jucarie
( cum am la mutator) , trebuie sa aiba la butonul de acceleratie in trepte exact ca la aeromodele ?( am un elicopter... cumparat in aceiasi zi cu masinuta ...dar nu zboara :)) ...au fost la pachet 60ron ...)
Cand cuplez alimentatorul face clic in acele chestii negre (scrie fata si spate in dreptul lor pe placa) presupun ca este ceva normal ...deci e posibil sa fie buna partea electronica ?
http://i42.tinypic.com/6te4wj.jpg alea 2 din stanga ...
intre timp am dat si de ea pe net ...waw...am ramas blocat cand am vazut anul de fabricatie ....http://nikkoevolution.fr/WildBull.php

Aceasta postare a fost editata de mutator: 08 July 2013 - 09:43 PM

0

#21 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2013 - 09:57 PM

merge statie in 27mhz, comanda proportionala, cele negre care fac niste zgomote de cuplare, sunt relee, deci e posibil sa fie functionala masina! ai facut o alegere buna, e aproape automodel! nu cred ca are telescoape cu ulei, si rotile se invart asa in mod normal, fiind un diferential intre ele! curat-o bine, greseaza cu vasilina siliconica, si da-i bataie la jucat!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#22 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 09 July 2013 - 09:40 AM

Pagini si pagini de discutii pentru o jucarie. Acest forum este dedicat automodelismului si nu jucariilor de 2 lei din piata. Thread inchis.

superb nivelul auyomodelismului in romania daca s3 discuta si dezbat chestii tehnice de niste amarate d3 jucarii

Aceasta postare a fost editata de sandrei: 09 July 2013 - 09:41 AM

TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

Arata acest topic