ce repede dispare EDIT-ul:| . Din cate am vazut e electric..Bun..Poti sa incepi sa-l desfaci , daca nu esti sigur ca sti sa-l faci inapoi, desfa-l parte cu parte, prima data partea stanga spate si tot asa.Verifica-i amortizoarele , sa aiba ulei in ele, daca nu cumpara-i, ai grija sa nu pui apa pe ESC(regulator) sau receiver , doar daca nu sunt rezistente la apa.Vezi, cand pui rotile la loc, nu le strange prea tare, risti sa nu se mai invarta bine, sa le franeze,(am patit-o...),si sa nu bagi rotile in apa daca au spuma inauntrul lor, deoarece au 2 gaurici pe unde intra si iese aerul, si daca le strici spuma aia, nu se mai refac la loc daca le strangi.Cam atat... PS: caroserie ai?
EDIT; am uitat ce era mai important:), cand ajungi la diferentiale, daca le desfaci, desi eu zic ca n-are rost.. doar daca iti face scheme.. ai grija, are pe el o vaselina speciala, daca il desfaci curata rotitele din el si pune iar vaselina, o gasesti pe toate site-urile de modelism. Deaia zic, ca nu are rost sa le desfaci inca, daca n`ai acel ulei special. In fuzete, la planetare poti sa ungi un pic cu orice vaselina , doar sa fie unse la capetele ce intra in diferential si in roata.
Aceasta postare a fost editata de GabiAndRHC: 08 July 2013 - 05:29 PM