Ma adresez tuturor celor care sunt interesati de pista din Parcul Tineretului si nu numai (poate devin pasionatii si altii cu aceasta ocazie).
Domnul Cristian Piedone, primarul sect. 4, doreste ca terenul pe care ni l-a pus la dispozitie pentru practicarea automodelismului sa fie folosit. In caz contrar, la sfarsitul anului aceasta pista va fi desfintata definitiv. Acest teren va fi dat in folosinta pentru altceva pentru ca este inestetic sa ramana neintretinut si pentru ca nu are de ce sa stea degeaba.
Asa cum stiti, cativa dintre voi, pista de offroad din parcul Tineretului are un nou administrator cu contract. Acesta sunt eu, Bogdan Ionescu administrator SC Specialized Modells SRL. Nu am spus-o cu titlu de lauda, ci ca sa stiti de la cine puteti afla informatii sau cui puteti sa va adresati in caz de probleme cu aceasta pista, etc.
In urma cu o luna am inceput lucru la aceasta pista , pentru reamenajare si intretinere, insa datorita conditiilor meteo si lipsa unor utilaje nu am reusit finalizarea lucrarilor. Fata de cum se proceda in trecut, in momentul actual pentru aceasta pista se plateste o taxa lunara. Intrebarea mea este: Merita platita si sustinuta aceasta pista? Din cate observ eu in ultimele luni, desi pista este intr-o conditie cat de cat buna, nu reusim sa ne strangem la nici un concurs, la nici o clasa.
Asa ca va intreb: Ce se doreste, ce lipseste? Este organizarea de vina? Este pista de vina? Criza este de vina? Ma scuzati, pot sa intreb daca chitrosenia sau lenea este de vina? :drinks:
Pentru ca imi doresc sa ne strangem cat mai multi si ca aceasta pista sa nu dispara am nevoie si de ajutorul vostru. De unul singur s-a dovedit un efort foarte mare sa merg zilnic sa ma ocup de cate ceva. Am sa stabilesc pe forum de fiecare data o intalnire la care va rog sa veniti pentru a da o mana de ajutor. Luni 1 iulie resapam din nou pista si o udam. Trebuie curatati toti bolovanii de pe pista, iar apoi udata. Vreau sa indepartam rampele de lemn pentru ca in viitorul apropiat voi aduce pamant si toate rampele vor fi de pamant tasat. Eventual acestea vor fi invelite cu o folie pentru a nu se distruge. Marti 2 iulie, pe pista se va intra cu un compactor cu 2 cilindri pt a fi indreptata.
Va astept pe toti cei care tineti la aceasta pista si vreti sa ajutati. Unde-s doi puterea creste! :good:
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 22 June 2013 - 11:32 AM