Pista Offroad Tineretului - Bucuresti Parcul Tineretului
Postat 30 May 2014 - 10:30 PM
Azi am fost cu inca 2 colegi si am intins pamantul arat . Am dat cu grebla si lopata cateva ore :) , acu sper sa isi faca si ploaia treaba. Speram sa gasim o solutie pentru tesarea pamantului ... .
Tot astazi am vorbit si cu domnul primar , Piedone. Parea cam deranjat ca ne-a vazut la pista si ca incepem sa ne ocupam de ea. A spus ca ne da termen 2 saptamani sa vada pista aranjata , si ca reprezinta un interes pentru noi.
Ne-ar prinde bine ceva ajutor , vom vedea dupa ploaie cum arata pista , si va urma etapa a doua. Trebuiesc vopsite ceva lucruri pe acolo,imprejmuit traseul , pus la punct pitstop-ul. Noi vom continua sa investim timp si alte resurse in acest loc, pentru ca ar fi pacat sa nu tinem de el daca se poate.
Vom reveni si cu poze :)
Postat 30 May 2014 - 10:43 PM
Pot aduce chiar maine dar maine lucrez si nu pot sta.
Pot realiza si placute cum sunt cele de acolo cu acces interzis( tot eu le-am facut)
Deci daca averi nevoie de materiale de genul asta imi cereti telefonul pe pm si va ajut macar asa .
Postat 31 May 2014 - 03:04 PM
Oamenii astia s-au implicat peste tine dupa ce am scris de o gramada de ori sa te duci sa vbsti si acum brusc ai o intalnire cu primarul? Acum cand altii au facut pista?
Serios..... Acum cateva posturi cand te rugam sa ne intalnim cu el spuneai ca e tardiv......
Postat 31 May 2014 - 03:14 PM
M-am intalnit cu primarul. Am rezolvat. Am platit. M-am angajat in fata lui ca voi avea grija dupa care spui hai sa facem pista..... Aplauze..... Nationale..... Bv .... La anul aceiasi situatie ....acum brusc... Implicare..... Ce rost are sa re duci tu la primar sincer nu mai vad.....
Ce au facut oamenii astia se numeste lectie! Ne-au dat o lectie din toate punctele de vedere. Au amenajat pista si au obtinut de la piedone ceva. Ceva ce tu ai considerat imposibil desi am spus de 10 ori ca putem incerca.
Nu numai ca s-au apucat fara sa ceara ajutor dar au si obtinut ceea ce ne doream.
Eu mai propun ceva. Sa punem fiecare cat putem fiecare si sa alcatuim un buget pt infrumusetare! Vopsea, parapeti etc...materiale in general, sau chiar un baner pt ca e important sa avem baner acolo cu magazinul ce comercializeaza automodele:)
Aceasta postare a fost editata de aiurica: 31 May 2014 - 03:18 PM
Postat 31 May 2014 - 06:56 PM
Eu propun sa nu participe bogdanut la intrevederea cu primarul excroc, stie el bine ce bube are si va promit ca DNA va avea grija si de primarul corupt!
Mai bine e sa rezilieze de catre bogdanut "contractul" fantoma cu primarul umflat, pardon acum arata mai bine ( o fi din cauza noptilor nelinistite si a semnalelor de la DNA :)))))
Pana in acest moment doar lucianf si aiurica merita atentie deoarece s-au implicat in amenajarea pistei ......eu am incercat acum ceva ani sa vin cu o propunere insa am nimerit in cuibul de viespi, dl diesel a incercat sa ma intimideze :D
Ideea de baza e urmatoarea:
1: Trebuie sa ramana pista de Off Road din Tineretului pentru cei care nu isi permit automodele scumpe, deci pentru incepatori sau mediocrii asa cum sunt eu sau cei fara buget mare, ori
2: Sa se amenajeze o pista profesionala ( gen Frumusani ) unde cei care au bani sa piloteze si sa simta placerea unui sport bine organizat din toate punctele de vedere ( tu bogdanut esti aproape ok doar la automodele, la organizare nu prea inspiri incredere...sorry :nea:
Aceasta postare a fost editata de ACHIMOTO: 31 May 2014 - 06:58 PM
Postat 31 May 2014 - 07:05 PM
Eu propun sa nu participe bogdanut la intrevederea cu primarul excroc, stie el bine ce bube are si va promit ca DNA va avea grija si de primarul corupt!
Mai bine e sa rezilieze de catre bogdanut "contractul" fantoma cu primarul umflat, pardon acum arata mai bine ( o fi din cauza noptilor nelinistite si a semnalelor de la DNA :)))))
Pana in acest moment doar lucianf si aiurica merita atentie deoarece s-au implicat in amenajarea pistei ......eu am incercat acum ceva ani sa vin cu o propunere insa am nimerit in cuibul de viespi, dl diesel a incercat sa ma intimideze :D
1: Trebuie sa ramana pista de Off Road din Tineretului pentru cei care nu isi permit automodele scumpe, deci pentru incepatori sau mediocri sau cei fara buget mare, si....
2: Sa se amenajeze o pista profesionala ( gen Frumusani ) unde cei care au bani sa piloteze si sa simta placerea unui sport bine organizat din toate punctele de vedere ( tu bogdanut esti aproape ok doar la automodele, la organizare nu prea inspiri incredere...sorry :nea:
In acest fel ramanem si cu pista din Tineretului ( doar de hobby ) si poate vom avea si una profesionala ca cea de la Frumusani.
P.S. Pentru carcotasi le pot spune de pe acum ca cei care isi permit vor merge la o pista profesionala EFRA, deci nu exista probleme pentru cei care vor amenaja asa ceva :D
Postat 31 May 2014 - 08:33 PM
Cred ca cel mai important este sa fim productivi acum si sa nu intram in vreun fight personal.....
E drept am discutat la tel cu Bogdan si pe alocuri ii dau si dreptate. Raman la parerea mea ca se putea face mult mai mult din momentul in care a aparut zvonul.
Eu nu am avut nici o implicare in amenajarea pistei ded ata asta. Flo77 si Lucian sunt singurii din cate stiu ce au pus osul la treaba. E posibil sa fie si altii. Ei merita laudati.
Eu pot ajuta in limita timpului, serviciul si perioadele aglomerate ne omoara si nu lasa timp de altceva. Pot ajuta insa cu materiale diverse ai implicare directa atunci cand pot.
Reiterez ideea de a strange o suma de bani sa fie investita in mantinele sau diverse. Sumele sa fie dovedite ulterior cu factui astfel ca nimeni aa nu creada altceva.cred ca 100 ron nu e capat de lume pt multidintre noi. Hai sa sustinem ideea sau sa discutam pe seama ei. Un lucru e clar. Daca noi nu dam bani nimeni nu o face. Daca nimeni nu o face , doar cu saparea pamantului nu facem mare lucru.
Postat 31 May 2014 - 08:36 PM
ACHIMOTO, la 31 May 2014 - 07:05 PM, a spus:
Mai bine e sa rezilieze de catre bogdanut "contractul" fantoma cu primarul umflat, pardon acum arata mai bine ( o fi din cauza noptilor nelinistite si a semnalelor de la DNA
Pana in acest moment doar lucianf si aiurica merita atentie deoarece s-au implicat in amenajarea pistei ......eu am incercat acum ceva ani sa vin cu o propunere insa am nimerit in cuibul de viespi, dl diesel a incercat sa ma intimideze
1: Trebuie sa ramana pista de Off Road din Tineretului pentru cei care nu isi permit automodele scumpe, deci pentru incepatori sau mediocri sau cei fara buget mare, si....
2: Sa se amenajeze o pista profesionala ( gen Frumusani ) unde cei care au bani sa piloteze si sa simta placerea unui sport bine organizat din toate punctele de vedere ( tu bogdanut esti aproape ok doar la automodele, la organizare nu prea inspiri incredere...sorry
In acest fel ramanem si cu pista din Tineretului ( doar de hobby ) si poate vom avea si una profesionala ca cea de la Frumusani.
P.S. Pentru carcotasi le pot spune de pe acum ca cei care isi permit vor merge la o pista profesionala EFRA, deci nu exista probleme pentru cei care vor amenaja asa ceva
Nu iti inteleg problemele cu piedone dar nici nu ma intereseaza insa pe forum te rog sa te abtii de la remarcile de genul celor de mai sus.
Nu inteleg nici ce ai vrut sa spui cu cuibul de viespi si intimidatul... incerca sa spui lucrurilor pe nume ca esti baiat mare.
In cazul in care inca nu intelegeti, pista necesita investitie, aproape lunar dar este posibil.
Problema ca intotdeauna este ca multi "vorbeste" si foarte foarte putini "munceste" si cotizeaza.
Aceasta postare a fost editata de Diesel: 02 June 2014 - 12:10 PM
Postat 31 May 2014 - 08:50 PM
E nevoie si de cei cu state vechi pt incredere. Diesel, Cata, Ovidiu, Eugen, Vlad, etc
Fara cateva nume de marca nimeni nu va avea incredere sa puna bani sa facem ceva acolo.
Rog pe unul dintre voi sa preia initiativa de strangere de fonduri si sa facem ceva ca e pacat.
Postat 31 May 2014 - 09:20 PM
Achimoto: 100 ron ( cine strange banii sa aiba cazierul OK ) :D
Next user ?
Postat 31 May 2014 - 10:42 PM
Asa cum a spus si Bogdan, vom avea o intalnire , sa vedem cum ne putem ajuta pentru a pastra pista. Normal ca trebuiesc investitii , si normal ca trebuie o intretinere lunara obligatorie, dar intai sa fim siguri ca patram pista . Dupa lamurirea unor lucruri , eu cu inca 2-3 pernoane care ne-am implicat pana acum , vom contunua lucrarile, si anume, revopsit, amenajat, udat periodic ( vom vedea cum ne organiza in functie si de programul pe care il avem cu job-ul). Am discutat si cu ei, si daca sar face un fond cu atat mai bine , si daca ar fi implicata si o persoana cu experienta mai mare in ale hobby-ului cu putere de convingere mai mare , ar fi ideal :).
Postat 01 June 2014 - 07:50 AM
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 02 June 2014 - 03:25 PM
Daca Da , o sa ma implic pentru reconstructia circuitului impreuna cu cei de la MRT si cei care vor dori sa ajute .
O sa incerc sa reinnoim vechiul parteneriat , dar cu alte aliniate .
Intai sa vorbesc sa vedem care e treaba , ca voi m-ati ametit de tot pe aici cu variante peste variante ...
Cine vrea sa se implice , sa spuna acum sa nu aud vorbe apoi ...
Postat 02 June 2014 - 06:53 PM
Astazi asa cum s-a stabilit si pe forum, m-am intalnit cu 3 baieti mega entuziastisi cu chef foarte mare de treaba, oameni care anu trecut eu nu prea i-am gasit. Baieti care vorbesc putin si fac. Poate mai apar si altii...
O sa incercam sa ne miscam cat se poate de repede ca primarul sa isi schimbe parerea despre cea ce vroia sa faca acolo. Baietii astia au venit cu atata entuziasm incat m-au facut sa inteleg ca merita incercat inca o data sa readucem la viata pista din Tineretului indiferent daca riscam prin a munci degeaba.
Maine ne intalnim iar la ora 17 30, de data asta cu unelete pentru treaba.
Postat 03 June 2014 - 05:18 AM
Postat 03 June 2014 - 08:21 AM
Nu o sa faca nimeni asemenea investitii pe teren ce nu ii apartine si de pe urma caruia nu poate lua taxa de intrare. Paza? Pei de salariul unor paznici faci lucrari destul de importante pentru pista. Eu nu am vazut intretinere saptamanala la grand arena dapei sa fie facut in tineretului..... Iar daca vroiai sa faci ceva apareai macar odata sa sustii inca de anu trecut.
Lasati topicul curat pentru intalniri si chestii care se realizeaza.
Postat 03 June 2014 - 09:51 AM
multumesc celor care ma sustin
incepand de azi Bogdan, nu mai ai ce discuta cu mine ... eu am vb frumos cu tine ....poate sunt bun de politician ...
eu o sa incerc sa mentin si sa imbunatatesc ceea ce am acum la Grand Arena
Bogdan, te rog sa nu mai vii la circuitul din Grand , este prea prost administrat pentru tine
Cine mai doreste ii astept in continuare sambata la concurs...
Postat 30 June 2014 - 04:33 PM
Cei care sunt disponibili si doresc sa dea o mana de ajutor sunt asteptati la pista.
Aceasta postare a fost editata de Mad Max: 30 June 2014 - 04:35 PM
Postat 30 June 2014 - 11:58 PM
Volumul de munca nu este unul mic si orice ajutor prinde bine.
Postat 01 July 2014 - 11:02 AM
-Serpent S411 LE
1/10 off-road:
-Team Durango DEX210
-Yokomo YZ-2