Pagina 1 din 1
Un nou inceput
Postat 01 June 2013 - 07:28 PM
Salut,
Numele meu este Bogdan si sunt nou in ale modelismului.
De curand mi-am comandat un pistol: http://www.hobbyking...idProduct=12177
Acum urmeaz si masinuta, as vrea un offroad si m-am gandit la
http://www.hobbyking..._SCT_ARR_.html.
As dori sa stiu parerea voastra daca e un model ok pentru un incepator sau ce imi recomandati in aceeasi bani.
Multumesc
Numele meu este Bogdan si sunt nou in ale modelismului.
De curand mi-am comandat un pistol: http://www.hobbyking...idProduct=12177
Acum urmeaz si masinuta, as vrea un offroad si m-am gandit la
http://www.hobbyking..._SCT_ARR_.html.
As dori sa stiu parerea voastra daca e un model ok pentru un incepator sau ce imi recomandati in aceeasi bani.
Multumesc
Postat 01 June 2013 - 08:13 PM
1. Sper ca iti dai seama ca nu primesti telecomanda la acest model.
2. Nu ai acumulator/incarcator (sau poate ai..)
3. Nu cred ca ai posibilitatea sa gasesti piese de rezerva in tara.
La acei bani adica 250 lei nu stiu daca vei gasi ceva pe bunul plac. Mai bine vanezi oferte la vanzari automodelism sau iti gasesti ceva ieftin pe la magazinele de brad. In locul tau as mai strange un pic, cel putin pana la 600 lei.
Sper sa iti gasesti ceva. Bafta!
Cosmin.
La acei bani adica 250 lei nu stiu daca vei gasi ceva pe bunul plac. Mai bine vanezi oferte la vanzari automodelism sau iti gasesti ceva ieftin pe la magazinele de brad. In locul tau as mai strange un pic, cel putin pana la 600 lei.
Cosmin.
I started with a HSP X-star.
Statie hpi tf3, de vanzare. Link http://www.rhcforum....88-vand-statie/
Postat 03 June 2013 - 06:15 PM
BlackMan, la 01 June 2013 - 08:13 PM, a spus:
Cosmin.
inainte de a da sfaturi, te-as sfatui sa te stradui sa citesti tot anuntul..
daca citeai tot anuntul vedeai ca omu si-a comandat inainte de a lua masina statie... deci punctul 1. e vb multa si degeaba...
2. ai nevoie de un acc intradevar pt masina, un lipo sau nimh care nu vine singur ca si cheltuiala, pt a le incarca ai nevoie si de un uncarcator.
masina e 1/16 adik e mica si sprintena, daca te gandesti sa te dai cu ea undeva prin casa sau intr-un spatiu inchis e ok.
pt offroad in afara locuintei cauta ceva mai mare, un 1/10 ceva se descurca mult mai bine prin praf si denivelari;)
bafta!
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 03 June 2013 - 06:17 PM
mai fac o baie!
Postat 05 June 2013 - 09:04 AM
Multumesc de raspunsuri.
Masina stiu ca e mica, dar am vazut niste filmulete Offroad cu ea si parea destul de ok--dar bineinteles cu unele modificari.
M-am decis asupra ei pentru inceput, daca o sa ma prinda virusul atunci o sa comand una mai mare.
Toate cele bune,
Masina stiu ca e mica, dar am vazut niste filmulete Offroad cu ea si parea destul de ok--dar bineinteles cu unele modificari.
M-am decis asupra ei pentru inceput, daca o sa ma prinda virusul atunci o sa comand una mai mare.
Toate cele bune,
Postat 06 June 2013 - 09:39 AM
Arata dragut si sunt interesante mini modelele astea 1:16, 1:18 de la HK.
Si eu le-am studiat la ei pe site ceva vreme, mai ales pentru pretul mic de achizitie.
In afara de oarece probleme la viraje, cand le sar planetarele din cupe, si de faptul ca aproape toti care si le iau pun pe ele lipo 3s si apoi cand dau cu ele in ceva le fac zob (din cauza vitezei si a sasiului nu foarte rezistent), par niste masini destul de ok pentru incepatori sau utilizatori ocazionali.
Dar piesele sunt problema.
Nu stiu cat stai dupa o comanda HK, ca nu am comandat nimic de la ei, dar clar trebuie sa iti comanzi si piese de rezerva odata cu masina.
Vezi prin comentariile utilizatorilor ce crapa la ele mai des, iti recomand sa citesti tot ce gasesti acolo.
poate chiar posibilitatea de a utiliza piese de la un model adevarat, ca se practica.
iar calitatea din cate am inteles de la altii care comanda nu e prea stralucita.
Servouri care nu merg, motoare si ESCuri care crapa dupa cateva ore de folosire, piese care nu se potrivesc in lacasul lor, etc....
Nu costa chiar atat de mult sa faci un test, dar... tu stii cati bani ai de riscat :)....
Si eu le-am studiat la ei pe site ceva vreme, mai ales pentru pretul mic de achizitie.
In afara de oarece probleme la viraje, cand le sar planetarele din cupe, si de faptul ca aproape toti care si le iau pun pe ele lipo 3s si apoi cand dau cu ele in ceva le fac zob (din cauza vitezei si a sasiului nu foarte rezistent), par niste masini destul de ok pentru incepatori sau utilizatori ocazionali.
Dar piesele sunt problema.
Nu stiu cat stai dupa o comanda HK, ca nu am comandat nimic de la ei, dar clar trebuie sa iti comanzi si piese de rezerva odata cu masina.
Vezi prin comentariile utilizatorilor ce crapa la ele mai des, iti recomand sa citesti tot ce gasesti acolo.
poate chiar posibilitatea de a utiliza piese de la un model adevarat, ca se practica.
iar calitatea din cate am inteles de la altii care comanda nu e prea stralucita.
Servouri care nu merg, motoare si ESCuri care crapa dupa cateva ore de folosire, piese care nu se potrivesc in lacasul lor, etc....
Nu costa chiar atat de mult sa faci un test, dar... tu stii cati bani ai de riscat :)....
Airtronics MX-3X
STR8 Hobbytech EP buggy 1:8 (4s)
Kyosho miniZ MA010 AWD drifter Subaru Impreza STI
Kyosho miniZ MR03W: RM Porsche GT911, Atomic VDS 94mm MM
noname 3 channel coaxial heli (cred ceva echivalent Syma So32)
Anexe:
Kyosho Mad Force Kruiser MT VE 1/8 4WD
HPI Bullet MT 3.0
HPI Mini Recon 1:18
Nimic nu iti face placere daca nu te si chinuie ...
STR8 Hobbytech EP buggy 1:8 (4s)
Kyosho miniZ MA010 AWD drifter Subaru Impreza STI
Kyosho miniZ MR03W: RM Porsche GT911, Atomic VDS 94mm MM
noname 3 channel coaxial heli (cred ceva echivalent Syma So32)
Anexe:
Kyosho Mad Force Kruiser MT VE 1/8 4WD
HPI Bullet MT 3.0
HPI Mini Recon 1:18
Nimic nu iti face placere daca nu te si chinuie ...
Postat 06 June 2013 - 12:51 PM
Citeaza
Replying to Un nou inceput
Zici ca ai fost politist sub acoperire si acum ai o viata noua si o alta identitate.
Citeaza
De curand mi-am comandat un pistol
Ce-am zis mai sus.
O sa-mi cumpar si eu un acvariu cu pesti, sa vezi viata mea ce intorsatura o......
Postat 08 June 2013 - 03:33 PM
e.cata, la 03 June 2013 - 06:15 PM, a spus:
inainte de a da sfaturi, te-as sfatui sa te stradui sa citesti tot anuntul..
daca citeai tot anuntul vedeai ca omu si-a comandat inainte de a lua masina statie... deci punctul 1. e vb multa si degeaba...
2. ai nevoie de un acc intradevar pt masina, un lipo sau nimh care nu vine singur ca si cheltuiala, pt a le incarca ai nevoie si de un uncarcator.
masina e 1/16 adik e mica si sprintena, daca te gandesti sa te dai cu ea undeva prin casa sau intr-un spatiu inchis e ok.
pt offroad in afara locuintei cauta ceva mai mare, un 1/10 ceva se descurca mult mai bine prin praf si denivelari;)
bafta!
bafta!
Da intr-adevar, si imi cer scuze, nu am citit cu atentie. Eu am crezut ca si-a comandat un pistol cu bile :blush: .Scuze din nou...
I started with a HSP X-star.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1