usulica, la 27 June 2013 - 01:27 PM, a spus:
Salut!
Zue are dreptate, ar trebui sa treci pe Li-Po dar nu inainte de a te lamuri ce s-a intamplat pe lacul Morii, nu?
Cind ai scos barca din apa , motorul sau ESC-ul erau incinse? Sau ambele?
Se pare ca ti-a explodat unul din acumulatori pt ca a fost consumul prea mare sau undeva a fost o frecare prea mare ceea ce a fortat motorul prea tare si implicit si acumulatorul :pardon:
Ai luat barca RTR adica ready to run? Sau ai montat tu componentele pe coca? :unsure:
Un sfat pt viitor... cind vrei sa iti mai iei o barca noua mai intreaba si tu aici pe forum pt ca sunt destui care te pot lamuri cam care e cea mai buna barca pe care ti-o poti lua de banii pe care-i ai , ok? :good:
Salutari
Barca e RTR
Am cautat-o de ceva vreme pt ca nu se mai face si imi placea modelul asta . Am luat-o de aici:
http://www.grischamo...9mm-ep-rtr.html A ajuns in mai putin de o saptamana.
Legat de prima iesire , motorul si esc-ul erau reci , acumulatorii in schimb foarte calzi. Mai am un ProBoat Volere care are un acumulator cu 7 celule dar e destul de mic are 1600 mA. L-am folosit pe acesta in locul celui explodat si unu de 7.2 si 3300 . Atunci barca a luat serios viteza s-a ridicat frumos deasupra apei, dar n-am dat decat o tura mica sa nu mai distrug ceva . Dupa maxim un min cat a durat tura asta , si acumulatorul mic cel de 8.4 si 1600 era foarte cald .
Pun poze in seara asta cum ajung acasa.
Cat despre LiPo , stau cam slab cu banutii ca a costat ceva barca asta si trebuie sa imi iau si incarcator bun pt ca tot ce am pana acum e pe NiMh .... o sa scot cateva chestii la vanzare intre timp
Spor
Aceasta postare a fost editata de Guzzy: 27 June 2013 - 03:28 PM