Pagina 1 din 1
tensiune
Postat 14 June 2013 - 08:32 AM
Orice dispozitiv semiconductor este din fabricatie putin supradimensionat pentru a functiona sigur in parametrii specificati. Este vorba despre o dispersie naturala a parametrilor electrici aparuta in procesul de fabricatie in care apar in mod inerent mici abateri. Nimeni nu poate spune cu cat pot fi depasite aceste limite pentru ca este vorba despre mai multe componente in acelasi montaj.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Postat 14 June 2013 - 11:09 PM
L-ai masurat cu aparatul si da 14,4V ? Daca producatorul considera celula li-pol la 3,4V atunci inseamna ca este de 4S, ori in maxim incarcat atinge 4,2V x4 = 16,8V ceea ce poate duce la prajirea regulatorului deci mai bine ...nu! poate sa tina in cel mai bun caz cateva secunde!
In God we trust, all others must pay cash!
Postat 12 September 2013 - 03:39 PM
i-mi cer scuze colegului #navo-aero dar sa nu mia deschid alt topic legat tot de tansiune.
am fost zilele trecute la pescuit si am avut ghinionul de a ma lasa bateriile de la telecomanda.
in astfel de situatii se pot scoate bateriile si alimenta statia direct la bricheta masinii prin mufa de incarare?....bine inteles cu motorul oprit bateria auto are 12.7v-12.9v.
multumesc
am fost zilele trecute la pescuit si am avut ghinionul de a ma lasa bateriile de la telecomanda.
in astfel de situatii se pot scoate bateriile si alimenta statia direct la bricheta masinii prin mufa de incarare?....bine inteles cu motorul oprit bateria auto are 12.7v-12.9v.
multumesc
Postat 12 September 2013 - 03:52 PM
...in principiu se poate insa trebuie limitat curentul, asta se poate face prin inserierea unui bec auto cu plusul sau minusul sursei de 12v, evident vorbim de cazul in care statia ta functioneaza cu 8 celule de 1,2v, nu uita sa scoti capacul din spate, risti sa-l deformezi in timpul incarcarii datorita incalzirii acumulatorilor !!!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 12 September 2013 - 04:02 PM
nu.nu vreau sa reincarc celulele deoarece nu am acumulatori :( folosesc baterii Dura...l
bateriile le scot si alimentarea statiei se face din bateria auto prin mufa de incarcarea si astfel sa o pot folosi in continuare la plantat fara a mai merge X km pana la magazin
bateriile le scot si alimentarea statiei se face din bateria auto prin mufa de incarcarea si astfel sa o pot folosi in continuare la plantat fara a mai merge X km pana la magazin
Arata acest topic
Pagina 1 din 1