Buna.Imi pare rau ca intru cu asa ceva in discutie dar poate ma puteti ajuta.Am achizitionat aceasta jucarie SH, pentru ai deschide pofta pentru pilotaj si zbor baiatului.Din pacate unul din motoare nu pleaca decat aprope de maximul cursei stikului.Acest lucru duce la imposibilitatea de al controla.Se mai poate face ceva sau e cal mort (tot se poarta carnea de cal) :pardon:
Pagina 1 din 1
WL V929 Mini Beetle Quadcopter
Postat 15 February 2013 - 09:00 PM
Dupa ce ii conectezi bateria, il lasi 5-10s pe o suprafata orizontala sa-si calibreze gyro?
Daca ii scoti carcasa, o sa vezi un led rosu care clipeste rapid in timpul calibrarii.
Daca ii scoti carcasa, o sa vezi un led rosu care clipeste rapid in timpul calibrarii.
Postat 15 February 2013 - 09:04 PM
Multumesc o sa incercam.Suntem complet lainceput si cand l-am vazut ce disperat e cel mic chiar nu am stiut ce sa fac :pardon: Sper sa reusim.
Postat 15 February 2013 - 09:14 PM
Da asta era problema DOT.Multumim toata familia este Hapy :yahoo:copilul si liniste cu colega de camera ca nu am aruncat banii pe fereastra.
Weekend placut tuturor :drinks:
Weekend placut tuturor :drinks:
Postat 21 June 2013 - 02:47 PM
Salutare , as dori sa stiu cam cate persoane detin acest quad si sa postam aici informatii , detalii , upgrade`uri asupra modelului in cauza .
MANU ! :drinks:
MANU ! :drinks:
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
Arata acest topic
Pagina 1 din 1