Modelism - RHC Forum: Primul meu 450 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Primul meu 450 Asamblare si setare

#31 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 10 June 2013 - 09:45 PM

Vezi postareastiganas, la 10 June 2013 - 06:12 PM, a spus:

Nu ne-ai spus niciodata ce a avut.

Niste rulmenti din coada uzati, care pe deasupra erau si izolanti ( nu aveam grounding la axul de coada in ciuda kitului antistatic) si un gain prea mare pentru turatia mea. Cateodata nu e usor cu o radio complicata :-) (meniu gyro la jr)
0

#32 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 10 June 2013 - 09:53 PM

E vezi,ceva credibil care se potriveste cu problema ta...din cand in cand nu mai prindea pinionul...dar totusi 2 dinti sa zic ca fac doar ceva zgomot...de la 3 in sus deja nu se mai face contact cu pinionul vecin.Schimbal si cu ocazia asta verifica invartind la mana tot ansamblul de coada,vezi daca nu cumva un rulment din ansamblul de coada agata sau ai vro frecare bagaboanta.Bafta.

Aceasta postare a fost editata de furios: 10 June 2013 - 09:54 PM

T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#33 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 10 June 2013 - 10:17 PM

Nu stiu de ce dar parca dintii aia lipsa vin de la hover-ul ala si nu de la heliul second hand.

Asta e diferenta intre un incepator si unul cu experienta. Incepatorul zice: heli nu are nimic, e nou nout, am facut doar niste probe in casa si am atins putin cu palele canapeaua si piciorul mesei. E in stare perfecta.

Un heli de la marimea 450 in sus nu e in stare perfecta dupa atingeri care par minore. Un heli micro il busesti dur, il scuturi de praf si e ca nou, unul mare nu.

Vezi postareaCristian Luca1, la 06 June 2013 - 08:08 AM, a spus:

Din cauza ca mi-a lipsit partea aia a facut ca la un hover tail rotor assembly sa se invarta pe boom si sa-mi rupa niste piese de acolo.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 10 June 2013 - 10:35 PM

0

#34 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 10 June 2013 - 10:21 PM

Intr-unul din posturile anterioare ziceai ca il iei la mana si cureti fiecare biluta din fiecare rulment. Am zis toti ca e cam mult dar mi-am inchipuit ca macar chestiile astea mari cat casa o sa le observi. Ax stramb rau, dinti lipsa, cine stie ce o mai fi.

Nu e nevoie sa cureti fiecare rulmet dar e nevoie sa te uiti cu atentie la tot ce misca cu atat mai mult cu cat l-ai busit.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro