Poate ne spui si noua de ce ai ... "lungit" sasiul. Nu mai este in niciun ...standard. Oare ce caroserie se va potrivi ?!?! :) SC 1/8 ?!?!
For bashing purposes...inteleg, dar T4 nu este o masina de bashing.
Team Associated T4 Pareri Contra/Pro
Postat 11 October 2013 - 09:10 AM
De acord cu Kata4. Dar pe langa ce a spus el as mai avea urmatoarele intrebari: Nu crezi ca sa rupi sasiul dela imbinarea aia imporovizata? Cum si unde va sta acumulatorul? Cel mai probabil il vei baga la mijloc intre cele doua suruburi (daca incape). Dar nu stiu cum va sta acolo si tare ma tem ca in timp va avecta carcasa acumulatorului.
Cu parere de rau cred ca ai stricat automodelul...Eu iti recomand sa cumperi un sasiul nou si gata.
Cu parere de rau cred ca ai stricat automodelul...Eu iti recomand sa cumperi un sasiul nou si gata.
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
Postat 11 October 2013 - 04:49 PM
Nu cred ca la-m stricat, acumulatorul sta cum ai zis si tu doar ca pe lateral, prins cu arici, sasiu este foarte bine prins, nu sunt probleme, si se comporta foarte frumos pe traseu, am mers cu el pe langa T4 cel pe albastru care il am, si se comporta superior fata de el, ma refer in conditii de bash. eu sunt foarte multumit de masina.! Stima!!