Modelism - RHC Forum: Nu ma incumat sa ma apuc de el - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Nu ma incumat sa ma apuc de el T-Rex 450 quality clone

#1 Useril este offline   Cristian Luca1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 01-May 13

Postat 03 June 2013 - 08:20 PM

Am cumparat acum o luna un T-Rex 450 quality clone si A9 de la Silviu dar inca nu m-am apucat de el. Am incercat sa-l zbor fara sa il reglez calumea si i-am rupt niste legaturi de plastic de la coada (pur si simplu s-au desprins in aer ca nu erau bine stranse suruburile). Am comandat piese noi si multe alte de schimb. Tot ce mi-a ramas este sa ma apuc de el, numai ca ma intimideaza. Imi e frica sa nu fac ceva gresit!

El este asamblat, dar VREAU sa il desfac complet si sa-l fac la loc. Am cumparat suruburi noi, threadlocker, surubelnite hex de la HK (plus o multime de piese de schimb, si am multe altele primite de la Silviu). Am tot ce trebuie ca sa ma apuc de el, numai ca sunt asa de multe surse incat nu stiu cum sa incep. Am linkuri de inceput inca de acum 4 ani cand vroiam sa-mi iau un 450. MikeyRC are videouri bune dar stiu ca Finless sunt cele mai recomandate.

Acum trebuie doar sa-mi fac curaj, dar sa fiu ce ma intimideaza :)

Plus ca imi e frica la propriu de elicele lui ... Am mereu flashuri cum ca l-as scapa in mine sa-mi taie picioarele ... poate frica asta ma ajuta sa nu mi-o iau in cap dar in acelasi timp ma si impiedica sa ma apuc de el.

Aceasta postare a fost editata de Cristian Luca1: 03 June 2013 - 08:21 PM

0

#2 Useril este offline   Rapperul 

• ••• Respect Me , NOOB •••
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 08-July 11
  • Interests:> Bodybuilding <

Postat 03 June 2013 - 08:44 PM

2 cuvinte : INVINGE`TI TEAMA

I`ati inima in dinti si desfal si refa`l la loc . Manualul e prietenul tau in acel moment .

Apuca`te de el ca pana la urma deaia l`ai cumparat .

HAVE FUN , MANU ! :drinks:
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________

~ Topicul meu cu Feed-Back ~
0

#3 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 03 June 2013 - 09:05 PM

Nu e nevoie sa il faci bucati, trebuie doar sa verifici sa fie bine prinse gripurile palelor (principale si coada).

Cat despre inspaimantat, normal ca e inspaimantator in casa, pe camp nu mai e inspaimantator.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro