Buna.. De cand mi-am luat automodelul tot probleme am la el.. pinion lipsa .. acum , dupa ce l-am montat, am ridicat-o sus, si am accelerat-o am observat ca roata dreapta fata nu se invarte deodata cu celalalte 3. Daca o turez dintr`o data tare se invart toate 4 dar la un momentat dreapta fata se opreste, si iar merge 1 secunda si tot asa, cateodata se invarte mult mai incet..Si daca o turez in asa fel incat sa se i nvarta toate 4, cea din dreapta fata se opreste prima.Celelalte mai merg cam 10 secunde..Ce sa fac ?Sa o desfac toata in fata pana dau de cardan?
Pagina 1 din 1
Buna ziua
Postat 25 June 2013 - 02:17 PM
De obicei roata respectiva e franata de ceva.
Desfa-o si vezi daca nu are prins ceva la rulmenti in fuzeta, verifica rulmentii sa nu fie gripati/ruginiti, abia apoi intra in diferentialul fata.
Daca ajungi sa desfaci diferentialul, vezi ca trebuie curatat si uns cu un anume tip de vaselina, nu vreuna la intamplare.
Posibil si el sa fi ramas fara lubrifiant inauntru, dar asta e mai putin probabil.
Desfa-o si vezi daca nu are prins ceva la rulmenti in fuzeta, verifica rulmentii sa nu fie gripati/ruginiti, abia apoi intra in diferentialul fata.
Daca ajungi sa desfaci diferentialul, vezi ca trebuie curatat si uns cu un anume tip de vaselina, nu vreuna la intamplare.
Posibil si el sa fi ramas fara lubrifiant inauntru, dar asta e mai putin probabil.
Airtronics MX-3X
STR8 Hobbytech EP buggy 1:8 (4s)
Kyosho miniZ MA010 AWD drifter Subaru Impreza STI
Kyosho miniZ MR03W: RM Porsche GT911, Atomic VDS 94mm MM
noname 3 channel coaxial heli (cred ceva echivalent Syma So32)
Anexe:
Kyosho Mad Force Kruiser MT VE 1/8 4WD
HPI Bullet MT 3.0
HPI Mini Recon 1:18
Nimic nu iti face placere daca nu te si chinuie ...
STR8 Hobbytech EP buggy 1:8 (4s)
Kyosho miniZ MA010 AWD drifter Subaru Impreza STI
Kyosho miniZ MR03W: RM Porsche GT911, Atomic VDS 94mm MM
noname 3 channel coaxial heli (cred ceva echivalent Syma So32)
Anexe:
Kyosho Mad Force Kruiser MT VE 1/8 4WD
HPI Bullet MT 3.0
HPI Mini Recon 1:18
Nimic nu iti face placere daca nu te si chinuie ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1