Modelism - RHC Forum: sonar wireles - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

sonar wireles probleme ???

#1 Useril este offline   angel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 12-November 08

Postat 28 May 2013 - 07:30 PM

Salutare....am si eu un sonar wireless montat pe o barcuta de plantat si apare urmatoarea problema...se vad pe monitor toate detaliile , respectiv adâncime, temperatura, configuratia de pe fundul apei , etc dar mai putin PEŞTII...(nu radeti).Sonarul a fost modificat si merge la o distanta de 500 metri, am incercat pe mai multe balti si acelasi rezultat. Poate fi de la modificare...ce ma sfătuiţi ??? Sonorul este un model Huminbird rf 15.
0

#2 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 28 May 2013 - 08:12 PM

Vezi postareaangel, la 28 May 2013 - 07:30 PM, a spus:

Salutare....am si eu un sonar wireless montat pe o barcuta de plantat si apare urmatoarea problema...se vad pe monitor toate detaliile , respectiv adâncime, temperatura, configuratia de pe fundul apei , etc dar mai putin PEŞTII...(nu radeti).Sonarul a fost modificat si merge la o distanta de 500 metri, am incercat pe mai multe balti si acelasi rezultat. Poate fi de la modificare...ce ma sfătuiţi ??? Sonorul este un model Huminbird rf 15.
...daca iti citeste fundul apei corect trebuie sa-ti arate si pestii care trec pe sub barca, nu-ti arata pestii de pe fundul apei si nici pe cei din imediata apropiere, sub 30cm de fund, ii ia drept structura solidara cu solul, acelasi simptom apare odata cu imbatranirea ratei, la 3-4 ani trebuie schimbata datorita imbatranirii senzorului piezo cat si a plasticului, cu timpul dispare total grafica fundului si iti va arata doar cifre, rata se curata periodic cu o solutie de alcool sau spirt !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#3 Useril este offline   angel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 09:03 PM

Salutare Ipsihi ......lucrul asta es intampla de la modificarea facuta....nu am iesit cu ea decât de 3-4 ori pe balta.Poate fi de la altceva ?? Am pierdut nr tau de telefon si chiar speram ca ai sa te uiti si sa vbscript-im..Când ajunge la mal cu o adâncime de 10-20 cm arata ca sunt pesti dar....de fapt se vede ca nu este nimic.
0

#4 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 28 May 2013 - 09:35 PM

...0727936733, sonarul lucreaza corect de la o adancime de peste 0,7m, proportional cu adancimea creste si baza conului de scanare ,daca ai o barca mai zgomotoasae posibil sa sperii pestii, incearca o scanare statica !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#5 Useril este offline   angel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 09:55 PM

Merci de telefon.....apa avea 2, 5-3m asa arata si sonarul când eram pe balta.Acum ca am numarul tau am sa te sun sa discutam daca nu te deranjez.Inca o data multumesc frumos..!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro